bobptz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Υπάρχει διαφορά σε usb cables αν τα θέλουμε για data connection ή απλά για φόρτιση? Είδα να πουλάνε κατι usb cables που ήταν λίγο πιο χοντρά και υποτίθεται για φόρτιση. Χρησιμοποιώ το 5/5" phone/tablet στο αυτοκίνητο για gps. Το συνδέω με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου με ένα αντάπτορα και ένα usb cable. Η φόρτιση είναι πολύ αργή. Δηλαδή όταν δουλεύει το gps, ίσα ίσα που δεν το αφήνει να αποφορτίσει.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 σε αυτό που γράφεις παίζει ρόλο και τι μπορεί να δώσει ο φορτιστής του αυτοκινήτου. και για το ερώτημά σου,ναι υπάρχουν καλώδια και καλώδια. Συνήθως τα επώνυμα αναγράφουν AWG για δεδομένα και φόρτιση. Στην φόρτιση όσο μικρότερο ειναι το νουμερο τοσο περισσότερο ρευμα μπορεί να περάσει απο μέσα του. ΠΧ ενα 24AWG θεωρητικά περνάει 2.1Α μέσα του ενα 20AWG παραπάνω.
bobptz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ. Με τη βοήθειά σου βρήκα αυτό το άρθρο: http://goughlui.com/2014/10/01/usb-cable-resistance-why-your-phonetablet-might-be-charging-slow/ 1
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Γενικά τα χοντρά καλωδια είναι για 2 αμπερ (ταμπλετ). Τα λεπτά για 1 αμπερ (κινητά). Θες ειδικό φορτιστη για να πάρεις 2 αμπερ στο αμάξι. Είναι 1ευρω πιο ακριβός.
bobptz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Γενικά τα χοντρά καλωδια είναι για 2 αμπερ (ταμπλετ). Τα λεπτά για 1 αμπερ (κινητά). Θες ειδικό φορτιστη για να πάρεις 2 αμπερ στο αμάξι. Είναι 1ευρω πιο ακριβός. Τι ειδικό φορτιστή? Μπορείς να μου δώζσεις κάποιο λινκ? Εγώ κάπου βρήκα ένα αντάπτορα από αναπτήρα σε usb και έβαλα και ένα απλό Usb καλώδιο.
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πετάξου μέχρι το Praktiker. Έχει φορτιστες αυτοκίνητου με 2-4 ευρω. Εσύ θα πάρεις αυτόν που έχει 2 usb θύρες. Μια θα λέει 1Α και μια 2Α. Αν δεν έχεις πρακτικερ κοντά, στα είδη αυτοκίνητου.
bobptz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Έλεγξα το output του αντάπτορα που έχω στο αυτοκίνητο. Βγάζει μόνο 1Α. Αυτός είναι: http://www.e-shop.gr/esperanza-ez106-usb-car-charger-1000ma-p-TEL.026026 Περίεργο, όλοι που πουλάνε εδώ στα 1Α είναι. Και φυσικά το καλώδιο που έχω είναι λεπτό. Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες παιδιά.
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θα χρησιμοποιησεις το καλωδιο της συσκευής. Οι κατασκευαστες σου έχουν δώσει το κατάλληλο καλωδιο, 1αμπερ είτε 2αμπερ. Αν το φαμπλετ τραβάει μέχρι 1αμπέρ, ακόμα και χοντρό καλωδιο και φορτιστη 2αμπερ να βάλεις, πάλι με 1 θα φορτιζει. Δεν είναι βέβαιο οτι θα κανείς δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα