Rubenstilchkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ανακοινώθηκε το νέο Mi QiCYCLE Electric Folding Bike ποδήλατο της κινεζικής Xiaomi, ο σκελετός του οποίου, όπως φανερώνει και το όνομα του, αναδιπλώνεται, προκειμένου να διευκολυνθεί η τοποθέτηση του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ή η μεταφορά του, ακόμα και με τα χέρια. Το νέο Mi QiCYCLE αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά προϊόν συνεργασίας της Xiaomi με την ταϊβανέζικη εταιρεία iRiding, κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και εφοδιασμένο με ηλεκτρικό μοτέρ 250W (36V) το οποίο τροφοδοτείται από 20 στοιχεία Li-ion της Panasonic (όμοια με αυτά που χρησιμοποιεί και η Tesla), χωρητικότητας 2900 mAh το καθένα, προσφέροντας μία μέγιστη αυτονομία 45 χιλιομέτρων ανά φόρτιση και μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ/ώρα - χάρη στο ειδικό σύστημα ενεργειακής διαχείρισης Battery Management System (BMS). Το βάρος του "all-terrain" τριτάχυτου (Shimano Nexus Gear Shifters) ποδηλάτου δεν ξεπερνά τα 14.5 κιλά και η τιμή του τα 460 δολάρια (2999 yuan). Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε πληροφορίες για τη διάθεσή του σε άλλες αγορές. Όπως και σε κάθε αντίστοιχη ανταγωνιστική υλοποίηση, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με το smartphone του και μέσω μίας ειδικής εφαρμογής να εποπτεύει την ταχύτητα του, τις αποστάσεις που διανύει, τις θερμίδες που καταναλώνει, την πορεία του στο χάρτη μέσω GPS κα. Site: Xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλή αρχή, άντε και σε κουρσάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλά χαρακτηριστικά, λίγο ασχημουτσικο, πρακτικό και ελαφρύ για ηλεκτρικό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πολύ καλό. Καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τέλειο για σπαστό commuter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Με 20χ.α.ω μόνο σε ποδηλατόδρομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ουάου. Παιδιά είναι τέλειο και σε αυτονομία και σε βάρος και σε τιμή. Όποιος βρει καλύτερο να μου πει. Το τσίμπαγα με την μία για Αθήνα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλό σε χαρακτηριστικά και τιμή αλλά πολύ άσχημο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 e-dahon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ασχημο οντως αλλα κατασκευασμενο απο ανθρακονημα σε αυτη την τιμη???? Μονο εμενα μου φαινεται παραξενο? Αν ισχυει τοτε μπραβο τους πραγματικα.Απο τα 14 κιλα του αν βγαλεις την μπαταρια κ τον κινητηρα πραγματικα ποσο απομενει στο ποδηλατο καθαρα? Μακαρι να μπορεσουμε να το φερουμε,ξερουμε ποτε αρχιζει η διαθεση του στην κινα εστω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ασχημο οντως αλλα κατασκευασμενο απο ανθρακονημα σε αυτη την τιμη???? Μονο εμενα μου φαινεται παραξενο? Αν ισχυει τοτε μπραβο τους πραγματικα.Απο τα 14 κιλα του αν βγαλεις την μπαταρια κ τον κινητηρα πραγματικα ποσο απομενει στο ποδηλατο καθαρα? Μακαρι να μπορεσουμε να το φερουμε,ξερουμε ποτε αρχιζει η διαθεση του στην κινα εστω? Είναι πραγματικά επαναστατικό, τέτοια τιμή, τόσο μικρό βάρος για ηλεκτροκίνητο. Πολλοί που δεν ασχολούνται δεν καταλαβαίνουν ότι είναι επαναστατικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Για κάνα πιτσιρίκο η κάνα κινέζο που είναι 50 κιλά κάτι μπορεί να κάνει,για μάς Ομως που είμαστε κάπου τα διπλάσια Κιλά,ούτε καν να ανέβουμε επάνω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trunksan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σίγουρα δεν κάνει αν ξεπερνάς τα 80 κιλά... Αλλά είναι μια καλή αρχή, ελπίζω για περισσότερα μοντέλα σύντομα... Έχω ένα τρίκυκλο της αραβωνιαστικιάς μου και θέλω να του βάλω πάνω ηλεκτρικό κίτ... Αλλά αυτό από μόνο του είναι 25 κιλά + τουλάχιστον 10 το κίτ + εμένα 90 κιλά, χρειάζομαι κίτ πάνω από 1500W για να πούμε ότι γίνεται δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollotonkosmo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλά χαρακτηριστικά, λίγο ασχημουτσικο, πρακτικό και ελαφρύ για ηλεκτρικό. Το αυτο.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Aν είσαι κινέζος 1.20 και 50 κιλά μια χαρά είναι, Εγω θα μέινω στην xr1200x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα