Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Intenso είχα πιο παλιά 2 σκληρούς και βγήκαν off. αγορασμενοι ταυτόχρονα ήταν και χάλασαν με διάφορα 1 μήνα,κάτι στα plotter πάθανε αν θυμάμαι καλά και πρόβλημα στην πλακέτα (pcb) (ημουν ευτυχώς εντός εγγύησης και πήρα πιστωτικό και πήρα άλλον) Είπα οκ γ αυτόν του θέματος επειδή το μέλος μ είπε ότι έχει μεσα wd η toshiba μάλλον Βέβαια δεν σημαίνει επειδή πήρα εγώ 2 σκληρούς και χάλασαν ότι κάτι γινεται,απλά γ εμένα σαν εταιρία έφαγε άκυρο. Σε άλλους μπορεί να βγήκαν σκυλιά. Απλά την προσωπική μου εμπειρία έγραψα. Εσωτερικοι ηταν δηλαδη οι 2 intenso που ειχες παλια; Σε ρωτησα και πριν αλλα παρα το μεγαλο κειμενο σου, απαντηση δεν βλεπω. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εσωτερικοι ηταν δηλαδη οι 2 intenso που ειχες παλια; Σε ρωτησα και πριν αλλα παρα το μεγαλο κειμενο σου, απαντηση δεν βλεπω. Ήταν εσωτερικοί ναι. Sorry αν μπερδεψα με τα λεγόμενα μου 1
Zus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ήταν εσωτερικοί ναι. Sorry αν μπερδεψα με τα λεγόμενα μου Κάτι όμως δεν κολλάει με αυτό που λες, καθώς ένα παλληκάρι παραπάνω υποστηρίζει ότι η intenso δεν κατασκευάζει μηχανικούς δίσκους αλλά αναλαμβάνει υλοποιήσεις ουσιαστικά.
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Κάτι όμως δεν κολλάει με αυτό που λες, καθώς ένα παλληκάρι παραπάνω υποστηρίζει ότι η intenso δεν κατασκευάζει μηχανικούς δίσκους αλλά αναλαμβάνει υλοποιήσεις ουσιαστικά.Τι να σ πωIntenso έλεγε επάνω. Δεν το ψάχνω και πολύ σε αυτά απλά ν κάνω την δουλειά μου ήθελα
Mr_Terror Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καποιο λαθος κανεις Στελιο. Η ιντενσο δεν κατασκευαζει σκληρους δισκους.Εννοω δεν θα βρεις σκληρο δισκο που να γραφει στο ταμπελακι ιντενσο.Την φιρμα της κολλαει στις εξωτερικες θηκες και μεσα εχει δισκους απο γνωστες εταιριες.Wd Seagate κλπ. Ο δισκος του θεματος ειναι seagate για οποιον ενδιαφερεται να μαθει. 1
vrwmiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τον είχα πάρει, φοράει μέσα wd blue.είναι κουμπωμένος σε ρούτερ για κατέβασμα.από παμπλικ το πήρα και με βγήκε με έκπτωση 35€ 1
keysmith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τον είχα πάρει, φοράει μέσα wd blue.είναι κουμπωμένος σε ρούτερ για κατέβασμα.από παμπλικ το πήρα και με βγήκε με έκπτωση 35€ Ο δισκος του θεματος ειναι seagate για οποιον ενδιαφερεται να μαθει. Μάλλον κάποιες παρτίδες φοράνε τον ένα και κάποιες τον άλλο. Το ίδιο έγινε και σε δικό μου intenso 2.5'' ext πέρυσι (70€ τα 2gb?) που σε άλλους μέσα ήταν WD και σε άλλους (νομίζω) toshiba. Δλδ εξαρτάτε από την παρτίδα τι φοράει μέσα και όχι από το μοντέλο απλά.
Zerg13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια(μπριζα); Το θελω για νοβα
Eddy_Gordo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν κάνει για ps4 ; θέλω να αλλάξω τον 500αρι με τον εσωτερικό του ιντενσο και στον ιντενσο να βάλω αυτόν της κονσόλας
keysmith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια(μπριζα); Το θελω για νοβα φαντάζομαι με διπλό usb όλοι παίρνουν (το δεύτερο usb σε τροφοδοτικό/φορτιστή πάνω). Παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια(μπριζα); Το θελω για νοβα φαντάζομαι με διπλό usb όλοι παίρνουν (το δεύτερο usb σε τροφοδοτικό/φορτιστή πάνω). 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν κάνει για ps4 ; θέλω να αλλάξω τον 500αρι με τον εσωτερικό του ιντενσο και στον ιντενσο να βάλω αυτόν της κονσόλας Στην ίδια τιμή παίρνεις μηχανικό 1τ
Innersense Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Σωστές όλες οι απόψεις, πάντως τα χρήματα μου φαίνονται και εμένα πάρα πολλά όταν έχει παίξει στο παρελθόν η προσφορά του 1.750 στα 59€ και σήμερα παίρνεις Maxtor στα 4Gb στα 110€. Εννοείται ότι όλα είναι επίφοβα να χτυπήσουν πόσο μαλον όταν είναι εξωτερικές συσκευές και έχουν τα επιπλέον θέματα της φυσικής πτώσης ή του εσφαλμένου mount/dismount στο usb.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ετσι ειναι, στην ουσια προσφορα δεν υπαρχει. Η τιμη GB/ευρω ειναι κακιστη για την εποχη. Μάλλον κάποιες παρτίδες φοράνε τον ένα και κάποιες τον άλλο. Το ίδιο έγινε και σε δικό μου intenso 2.5'' ext πέρυσι (70€ τα 2gb?) που σε άλλους μέσα ήταν WD και σε άλλους (νομίζω) toshiba. Δλδ εξαρτάτε από την παρτίδα τι φοράει μέσα και όχι από το μοντέλο απλά. Φυσικα εξαρταται απο την παρτιδα ακομα και ανα ωρα που εχουν βγει, εχει τυχει σε ιδιο καλαθι να υπαρχουν με 2 διαφορετικους δισκους κατι verbatim που ειχα παρει και εγω παλια. Ολοι αυτοι παιρνουν ο,τι βρουν σε συμφερουσα τιμη, γι αυτο ειπα και πριν οτι δεν ξερεις καν τι διαλογης ειναι οι δισκοι που θα βρεις μεσα. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πηρα 2, για novaboxes ευχαριστω ts. Λογικα δεν θα εχω προβλημα θα δοκιμασω το καλωδιο του φιλου keysmith παραπανω.
Mr_Terror Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν κανει το καλωδιο που δειχνει ο φιλος.Εχει αλλη υποδοχη ο δισκος. Tετοιο καλωδιο παιρνει. http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/Zn8AAOxyOlhSs-hs/$_35.JPG?set_id=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα