Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Intenso είχα πιο παλιά 2 σκληρούς και βγήκαν off.

αγορασμενοι ταυτόχρονα ήταν και χάλασαν με διάφορα 1 μήνα,κάτι στα plotter πάθανε αν θυμάμαι καλά και πρόβλημα στην πλακέτα (pcb) (ημουν ευτυχώς εντός εγγύησης και πήρα πιστωτικό και πήρα άλλον)

Είπα οκ γ αυτόν του θέματος επειδή το μέλος μ είπε ότι έχει μεσα wd η toshiba μάλλον

Βέβαια δεν σημαίνει επειδή πήρα εγώ 2 σκληρούς και χάλασαν ότι κάτι γινεται,απλά γ εμένα σαν εταιρία έφαγε άκυρο. Σε άλλους μπορεί να βγήκαν σκυλιά. Απλά την προσωπική μου εμπειρία έγραψα.

Εσωτερικοι ηταν δηλαδη οι 2 intenso που ειχες παλια; Σε ρωτησα και πριν αλλα παρα το μεγαλο κειμενο σου, απαντηση δεν βλεπω. :)

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσωτερικοι ηταν δηλαδη οι 2 intenso που ειχες παλια; Σε ρωτησα και πριν αλλα παρα το μεγαλο κειμενο σου, απαντηση δεν βλεπω. :)

Ήταν εσωτερικοί ναι.

Sorry αν μπερδεψα με τα λεγόμενα μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν εσωτερικοί ναι.

Sorry αν μπερδεψα με τα λεγόμενα μου :)

Κάτι όμως δεν κολλάει με αυτό που λες, καθώς ένα παλληκάρι παραπάνω υποστηρίζει ότι η intenso δεν κατασκευάζει μηχανικούς δίσκους αλλά αναλαμβάνει υλοποιήσεις ουσιαστικά.

Δημοσ.

Κάτι όμως δεν κολλάει με αυτό που λες, καθώς ένα παλληκάρι παραπάνω υποστηρίζει ότι η intenso δεν κατασκευάζει μηχανικούς δίσκους αλλά αναλαμβάνει υλοποιήσεις ουσιαστικά.

Τι να σ πω

Intenso έλεγε επάνω.

Δεν το ψάχνω και πολύ σε αυτά απλά ν κάνω την δουλειά μου ήθελα

Δημοσ.

Καποιο λαθος κανεις Στελιο. Η ιντενσο δεν κατασκευαζει σκληρους δισκους.Εννοω δεν θα βρεις σκληρο δισκο που να γραφει στο ταμπελακι ιντενσο.Την φιρμα της κολλαει στις εξωτερικες θηκες και μεσα εχει δισκους απο γνωστες εταιριες.Wd Seagate κλπ.

Ο δισκος του θεματος ειναι seagate για οποιον ενδιαφερεται να μαθει.

• Like 1
Δημοσ.

Τον είχα πάρει, φοράει μέσα wd blue.είναι κουμπωμένος σε ρούτερ για κατέβασμα.από παμπλικ το πήρα και με βγήκε με έκπτωση 35€

• Like 1
Δημοσ.

Τον είχα πάρει, φοράει μέσα wd blue.είναι κουμπωμένος σε ρούτερ για κατέβασμα.από παμπλικ το πήρα και με βγήκε με έκπτωση 35€

Ο δισκος του θεματος ειναι seagate για οποιον ενδιαφερεται να μαθει.

Μάλλον κάποιες παρτίδες φοράνε τον ένα και κάποιες τον άλλο. Το ίδιο έγινε και σε δικό μου intenso 2.5'' ext πέρυσι (70€ τα 2gb?) που σε άλλους μέσα ήταν WD και σε άλλους (νομίζω) toshiba. 

Δλδ εξαρτάτε από την παρτίδα  τι φοράει μέσα και όχι από το μοντέλο απλά. 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν κάνει για ps4 ; θέλω να αλλάξω τον 500αρι με τον εσωτερικό του ιντενσο και στον ιντενσο να βάλω αυτόν της κονσόλας

Δημοσ.

Παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια(μπριζα); Το θελω για νοβα

φαντάζομαι με διπλό usb όλοι παίρνουν (το δεύτερο usb σε τροφοδοτικό/φορτιστή πάνω). 

USB2HAUBYX.main.jpg

Παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια(μπριζα); Το θελω για νοβα

φαντάζομαι με διπλό usb όλοι παίρνουν (το δεύτερο usb σε τροφοδοτικό/φορτιστή πάνω). 

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν κάνει για ps4 ; θέλω να αλλάξω τον 500αρι με τον εσωτερικό του ιντενσο και στον ιντενσο να βάλω αυτόν της κονσόλας

Στην ίδια τιμή παίρνεις μηχανικό 1τ

Δημοσ.

Σωστές όλες οι απόψεις, πάντως τα χρήματα μου φαίνονται και εμένα πάρα πολλά όταν έχει παίξει στο παρελθόν η προσφορά του 1.750 στα 59€ και σήμερα παίρνεις Maxtor στα 4Gb στα 110€.

Εννοείται ότι όλα είναι επίφοβα να χτυπήσουν πόσο μαλον όταν είναι εξωτερικές συσκευές και έχουν τα επιπλέον θέματα της φυσικής πτώσης ή του εσφαλμένου mount/dismount στο usb.

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι ειναι, στην ουσια προσφορα δεν υπαρχει. Η τιμη GB/ευρω ειναι κακιστη για την εποχη.

Μάλλον κάποιες παρτίδες φοράνε τον ένα και κάποιες τον άλλο. Το ίδιο έγινε και σε δικό μου intenso 2.5'' ext πέρυσι (70€ τα 2gb?) που σε άλλους μέσα ήταν WD και σε άλλους (νομίζω) toshiba. 

Δλδ εξαρτάτε από την παρτίδα  τι φοράει μέσα και όχι από το μοντέλο απλά. 

Φυσικα εξαρταται απο την παρτιδα ακομα και ανα ωρα που εχουν βγει, εχει τυχει σε ιδιο καλαθι να υπαρχουν με 2 διαφορετικους δισκους κατι verbatim που ειχα παρει και εγω παλια. Ολοι αυτοι παιρνουν ο,τι βρουν σε συμφερουσα τιμη, γι αυτο ειπα και πριν οτι δεν ξερεις καν τι διαλογης ειναι οι δισκοι που θα βρεις μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα 2, για novaboxes ευχαριστω ts. Λογικα δεν θα εχω προβλημα θα δοκιμασω το καλωδιο του φιλου keysmith παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...