poulios_s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 για σας παιδια.. εχω τιν παραπανω μητρικη και μου εχει βγαλη προβλημα.. το pc ειναι asus p5q pro... c2d 8500 .. 8800gt vga ... 4 gb ddr2 psu coolermaster 520m...λοιπον το pc δε κανει καθολου post.. το fan του cpu το φαν τις gpu το led τις μητρικης αναβουν αλλα δε κανει post.. αλλαξα μνημες , cpu gpu, ακομα και τροφοδοτικο και παλι μου κανει τα ιδια ..το περιεργο ειναι οτι δε κανει κανενα beep τιποτα .. και χωρις μνημες και χωρις το fan cpu τιποτα... εβγαλα τιν μπαταρια .. εκανα clear cmos αλλα τιποτα...λετε να παρεδωσε πνευμα? γνωμες... ευχαριστω....
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Απο ότι μας λες είναι η μητρική. Ειδικά αφου άλλαξες τα πάντα και δεν έγινε τίποτα. Αν έφταιγε κάτι άλλο θα σου σφύριζε η μητρική ή θα έφτιαχνε με τις αλλαγές.
blitzNikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αφού δοκίμασες "τα πάντα όλα" και δεν γίνεται τίποτα, ούτε ακούς κανένα είδος σφυρίγματος, πρέπει να "αναπαύθηκε" η μητρική, που ήταν άλλωστε και κάποιας "προχωρημένης ηλικίας" και θα πρέπει να έχει γράψει πάρα πολλές χιλιάδες ώρες "πτήσης"... Ρίξε και μια ματιά στους πυκνωτές μήπως βρεις κανένα ίχνος αλλοίωσης-"φουσκώματος"...
boombastik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Επειδη την εχω την μητρικη για να ανειξει , βαζεις πρωτα την μια ram. Μολις ανοιξει την κλεινεις και βαζεις και την δευτερη.
poulios_s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Επειδη την εχω την μητρικη για να ανειξει , βαζεις πρωτα την μια ram. Μολις ανοιξει την κλεινεις και βαζεις και την δευτερη. καλημερα .. το δοκιμασα αυτο που ειπες αλλα τιποτα.. παλι κανει τα ιδια...
mitsakhs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 γνωστό πρόβλημα στην σειρά p5 της asus στην δικιά μου p5e ποσταρε μόνο αν το έβγαζα απτό ρεύμα 3+ ώρες η απτό 2ο σλοτ pcie
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μπα, απλά πέθανε λόγω ηλικίας λογικά. Είπαμε 8+ χρόνια, αν δεν είχε και καλό αερισμό... 1
koolisk6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 κανε και μια τελευταια προσπαθεια βγαζοντας την απ το κουτι και δοκιμασε να ξεκινησεις μηπως βραχυκυκλωνει κατι αν και εγω νομιζω οτι ισως και να ηταν "ωρα" της
mixalis95320 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κατα 90% ειναι το bios chip, κλασικο προβλημα οπως ειπαν και οι αλλοι.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν δεν έχει ηχείο η μητρική,πως θα κάνει ήχο;
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν δεν έχει ηχείο η μητρική,πως θα κάνει ήχο; Με το ηχείο του κουτιού, στάνταρτ πράγματα.
nikos903 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κατα 90% ειναι το bios chip, κλασικο προβλημα οπως ειπαν και οι αλλοι. Άμα ήταν το Bios δεν θα δούλευε το CrashFree3 που έχει η μητρική και θα του ζητούσε φλασάκι ή cd? Δεν έχω πρόχειρη τέτοια μητρική άρα δεν μπορώ να δοκιμάσω πως συμπεριφέρεται χωρίς τσιπάκι (μπορεί το CrashFree να είναι εκεί μέσα άρα τότε...), απλά ρωτάω μπας και το έχει δοκιμάσει κανένας...... Όπως λένε παραπάνω όμως καλό είναι να βγει εκτός κουτιού να δει μήπως έχει τίποτα πίσω απο την μητρική. Μια φορά μου είχε κάνει και εμένα βραχυκύκλωμα η ψήκτρα του επεξεργαστή (οι βίδες ακουμπούσαν πίσω) και δεν άνοιγε, παρόμοια φάση... Αν και πάλι τίποτα εκτός κουτιού με μόνο τα βασικά απάνω τότε όπως προείπαν........έχει θέμα... Αυτό πως το έκανε; Απλά ένα πρωί δεν πήρε μπρος ή εκεί που δούλευε έκλεισε και δεν ξαναάνοιξε; Τι έγινε την τελευταία φορά που δούλεψε;
mixalis95320 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Άμα ήταν το Bios δεν θα δούλευε το CrashFree3 που έχει η μητρική και θα του ζητούσε φλασάκι ή cd? Δεν έχω πρόχειρη τέτοια μητρική άρα δεν μπορώ να δοκιμάσω πως συμπεριφέρεται χωρίς τσιπάκι (μπορεί το CrashFree να είναι εκεί μέσα άρα τότε...), απλά ρωτάω μπας και το έχει δοκιμάσει κανένας...... Όπως λένε παραπάνω όμως καλό είναι να βγει εκτός κουτιού να δει μήπως έχει τίποτα πίσω απο την μητρική. Μια φορά μου είχε κάνει και εμένα βραχυκύκλωμα η ψήκτρα του επεξεργαστή (οι βίδες ακουμπούσαν πίσω) και δεν άνοιγε, παρόμοια φάση... Αν και πάλι τίποτα εκτός κουτιού με μόνο τα βασικά απάνω τότε όπως προείπαν........έχει θέμα... Αυτό πως το έκανε; Απλά ένα πρωί δεν πήρε μπρος ή εκεί που δούλευε έκλεισε και δεν ξαναάνοιξε; Τι έγινε την τελευταία φορά που δούλεψε; Nope, στο chip ειναι ολα. Ακομα και αυτο που λες. Και δεν εννοουσα οτι εχει χαλασμενο Bios file, αλλα γενικα το chip βγηκε off. Καηκε να στο πω απλα.
nikos903 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ναι κατάλαβα τι εννοούσες για το chip απλά το CrashFree το σωστό θα ήταν να υπήρχε ξεχωριστά... Anyway, αυτοί έχουν τα γένια και τα χτένια Θα είχαν τους λόγους τους να το βάλουν στο ίδιο. Τότε ένα τσιπάκι (10€ ebay) πρέπει να κάνει την δουλειά του... (?) Αλλιώς να πάρει τσιπάκι απο κανένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και να πάει να του το προγραμματίσουν σε κανένα άλλο μαγαζί με υπολογιστές (όλο και κάπου θα βρει κάποιον να έχει programmer) και μετά απάνω. Βέβαια αυτό πόσο θα πάει στο τέλος και σούμα τα τρεξίματα είναι άλλο θέμα... Και αν δουλέψει... Γιατί όπως λες και εσύ υπάρχει και ένα 10%, πίσω απο αυτό το 10% κρύβεται ο Μέρφυ.....
poulios_s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 update..... τιν εβγαλα αποτο κουτι και εκανα ολα απο τιν αρχη.. δοκιμασα και το 2ο pciex slot για τιν gpu μπας και .. αλλα τιποτα....τωρα τελευταια εκανε κατι χαζα.. εκλινε απο μονο του .. η θερμοκρασια τισ cpu πανω απο 60-65 δε πηγαινε,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα