Προς το περιεχόμενο

Antivirus για windows xp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαποια προταση για ενα ελαφρυ antivirus για εναν παλιο υπολογιστη με xp?

O υπολογιστης δεν συνδεεται στο internet αλλα κουμπωνουν πολλα φλασακια.....

Ευχαριστω

Δημοσ.

αν δεν συνδέεται στο ίντερνετ για να κατεβάσει ενημερώσεις το αντιβιωτικό,μπορεί να έχεις θέμα με στικάκι και "νέο" ιό.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω φιλε μου.......αντε πες μου πως να δωσεις να καταλαβει ο πεθερος ομως.......εχει κολλησει να βαλει ενα antivirus γιατι οντως τα φλασακια πηγαινουν και ερχονται......απλα θελω να βαλω κατι ελαφρυ για τον κανω να αισθανθει ασφαλης!χαχα

Δημοσ.

Κατά εμέ άμα δεν συνδέεται στο νετ δεν υπάρχει λόγος υπάρξεις καθώς δεν θα ενημερώνει τη βάση δεδομένων του και απλα θα βγάζει και από μόνο του σφάλματα ότι δεν ενημερώνετε υπερβολικά συχνά.

Δημοσ.

Συμφωνω φιλε μου.......αντε πες μου πως να δωσεις να καταλαβει ο πεθερος ομως.......εχει κολλησει να βαλει ενα antivirus γιατι οντως τα φλασακια πηγαινουν και ερχονται......απλα θελω να βαλω κατι ελαφρυ για τον κανω να αισθανθει ασφαλης!χαχα

εκτύπωσε το τοπικ αυτο με τις απαντησεις και διχτου το. βαλε και μια σταμπα να φενεται official.

Δημοσ.

εκτύπωσε το τοπικ αυτο με τις απαντησεις και διχτου το. βαλε και μια σταμπα να φενεται official.

you nailed it bro!

Δημοσ.

Θα πρότεινα να ανέβεις τουλάχιστον στα Vista για το UAC. Οι ιοί δε μπορούν να κάνουν και τόσα πολλά χωρίς την άδειά σου. Αν βάλεις κατι σαν Windows 8.1 δε θα είναι και όσο αργό όσο φαντάζεσαι. Παλεύεις έτσι κάπως τη κατάσταση πως θα είναι Offline.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι 8 ούτε vista ,βάλε 10 64 βιτ να τελειώνεις :-ρ

Εμπειρικά μιλώντας μη πας κοντρα στη επιθημία του χρήστη.

Αν θέλει βαρύ αντιικό άφησε τον να το βάλει.

Εφόσον αυτός θα το χρησιμοποιήσει το μηχάνημα και είναι ενήμερος οτι θα σέρνεται δική του επιλογή δικές τους και οι συνέπειες.

Οτιδήποτε άλλο κάνεις θα σου γυρίσει και θα τρέχεις εσύ.

Ο πεθερός θα το παίζει ανήξερος ''ααααα ουυυ οοοο εσύ είπες να βάλουμε αυτό'' το νου σου :-ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...