Προς το περιεχόμενο

Ποιος είπε πως το X-BOX δεν διαβάζει αντιγραφές ατσιπάριστo?

poisom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα βράδυ αρκετά βιδωμένος με τα τσιπάκια του X-BOX επειδή δεν μπορούσα να βρώ κάποιο κατάστημα που να πουλάει στα μέρη μου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα) και επειδή ήταν Σάββατο και ήταν κανονισμένο να πάμε με την παρέα σε κανένα clubάκι σκεύτικα να κάνω τον Dj στο Χ-ΒΟΧ οπότε με το που ανάβω το X-BOX βάζω ένα γνήσιο cd μουσικής, αύτο μετα το αρχικό loading σε πηγαίνει στο player όπου κάνει αυτόματα play το 1 track, με το που περνάει το πρώτο δευτερόλεπτο (δεν νομίζω να παίζει σημάσια αυτό!!!) πατάω το eject και βαζώ γρήγορα ένα μουσικό cd αντιγραμμένο (κοκκίνου για την ακρίβεια!) και ξαναπατάω το eject, εγω καμάρωνα εντομεταξύ οτι χαχα το κοροίδεψα το χαζοκούτι όσο αυτό έκανε το loading του cd και μροστά στα έκπλικτα μάτια μου βλέπω ενα ενα όλα τα τραγούδια να ανοίγουν στη λίστα του player και έμεινα...!!!

Νομίζω και εσείς..., το cd δούλεψε κανονικότατα και απο τις επιλογές του player το αντίγραψα στο σκληρο χωρίς κανένα πρόβλημα!

Το cd της Κοκκίνου είναι απο μαύρο δοκίμασα και με άλλα cd αλλά παρατήρησα ότι διαβάζει μόνο τα cd τα οποία η επιφάνεια τους είναι χρυσή ή κίτρινη (πιθανός ούτε αυτό να έχει σημασία!!!).

Θα ήθελα λοιπόν να το δικιμάσετε και εσείς για να μου πείτε.

Επίσης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και με τα παιχνίδια διότι εγω δεν μπορώ να βρώ κάποιο!

Υ1. Po.is.o.m. rulezzzz!!!

Υ2. ΑΑΑ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσ.

το δικό μου που το αγόρασα πρόσφατα παίζει και cd μουσικά αντίγραφα αλλά και ταινίες αντιγραφα χωρίς να βγάζω και να βαζω που είπες μόνο παιχνίδια αντιγραφα δεν παίζει και mp3

Δημοσ.

Ena adynato simeio tou Xbox einai to Music Player...

Kapoioi hacker apo to exoteriko,

anakalipsan ton tropo me ton opoio mporousan na trexoun Linux xoris tsipaki,

kai esteilan email stin Micro$oft legontas oti to leitourgiko tou Xbox exei polles adynamies (27 sto arithmo) tis opoies kai tha mporousan na tis episimanoun,

ean kai efoson tha dexotan i micro$oft na tous proslabei.

Bebea i M$ den mpike ston kopo oute kan na tous apantisei,

kai etsi oi hacker apeleutherosan ta adinata simeia tou leitourgikou sto koino!

Os apotelesma autou, itan diaforoi alloi hacker (symperilambanomenon kai Ellinon!) na doulepsoun pano se auta ta adynata simeia,

kai na epitrepsoun oxi mono sto Linux alla kai se antigrafa paixnidion,

na fortosoun xoris tsipaki!!!

I apeleutherosi tou Xbox apo tin anagki modchip

egine 4 Iouliou, imera anexartisias tis Amerikis... ... ...

Δημοσ.

Ακούστε λοιπόν τι διάβασα σε περιοδικό. Κάποιοι hackers ανακάλυψαν κάποιο προγραμματιστικό λάθος στο παιχνίδι Agent Under Fire της ΕΑ για το ΧΒΟΧ που τους επιτρέπει να τρέξουν προγράμματα στην κονσόλα. Κυκλοφόρησε τελικά ένα νέο κόλπο που βασίζεται στο λάθος αυτό και επιτρέπει σε κάποιον να τρέχει αντίγραφα παιχνιδιών χωρίς να χρειάζεται να τσιπάρει το ΧΒΟΧ του. Μία μόνο κόλληση στην πλακέτα της κονσόλας είναι αρκετή για να επιτρέψει σε κάποιον ακόμη και να αντιγράψει τον κώδικα ενός mod τσιπ στην ROM του XBOX...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...