Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω κάνει αναβάθμιση της RAM από 2X2GB (Hynix) σε 12GB συνολικά, προσθέτοντας 2x4GB (G.skill). Ίδια συχνότητα ακριβώς οι μνήμες (1333) και ανά ζεύγος στα χρώματά τους για να τρέχουν σε Dual, το οποίο απ' ότι βλέπω στο cpu-z το πέτυχα.

Οι μνήμες γενικά έχουν καλή απόδοση και το μηχάνημα είναι σίγουρα πιο γρήγορο από πριν, χωρίς όμως να εντυπωσιάζουν. Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι κατά την εκκίνηση των windows υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να φορτώσουν όλα (κάνει πιο αργή εκκίνηση πλέον) και μάλιστα πριν και μετά το "Welcome" εμφανίζει για 10 δευτερόλεπτα τον κέρσορα του mouse σε μαύρο φόντο!!!!! Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με τις μνήμες ή με την κάρτα.

Σε πρώτη φάση δοκίμασα να βγάλω τις παλιές μνήμες μήπως υπάρχει κάποιο conflict και δεν είδα διαφορά.

Δημοσ.

λες για τις μνημες, αλλα για την καρτα που λογικα σου κανει τα νερα,  ουτε κουβεντα.....??????   

ποια ειχες?  ποια εβαλες?  το πιθανοτερο ειναι driver conflict. κανε αυτο που σου ειπε ο απο πανω.  καθαρισε τους παλιους drivers και μετα περασε τους νεους...!!

οι μνημες δεν θα κανουν το συστημα να πεταει....!!  απλα δεν θα μπουκωνει πλεον..! θα εχει "ανασα" οταν ανοιγεις πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα ή οταν κανεις καποιες επεξεργασιες (πχ βιντεο...).

• Like 1
Δημοσ.

Είχατε δίκιο τελικά! Η κάρτα ήταν το πρόβλημα!

Απεγκατέστησα τους drivers της AMD με το DDU και έπαιξε!  :-)

Επειδή γενικά πάντως ο δίσκος μου δεν είναι ο πιο γρήγορος του κόσμου, υπάρχει κάτι για μηχανικούς δίσκους σαν το Magician του SSD Samsung που με το Rapid πάει σφαίρα; Κάπου το είχα δει αυτό αλλά δεν θυμάμαι που και πως λεγόταν.

Δημοσ.

Είχατε δίκιο τελικά! Η κάρτα ήταν το πρόβλημα!

Απεγκατέστησα τους drivers της AMD με το DDU και έπαιξε!  :-)

Επειδή γενικά πάντως ο δίσκος μου δεν είναι ο πιο γρήγορος του κόσμου, υπάρχει κάτι για μηχανικούς δίσκους σαν το Magician του SSD Samsung που με το Rapid πάει σφαίρα; Κάπου το είχα δει αυτό αλλά δεν θυμάμαι που και πως λεγόταν.

τσου

Υπάρχουν άλλες λύσεις1

1)αγοράζεις ssd

2)βάζεις ιδιο δισκο σε raid για να πάρεις επιδόσεις

3)αγοράζεις SSHD δίσκο που είναι υβριδικός

4)αν έχεις αρκετή ραμ(64 γιγα και άνω η αναλόγως ποσο πιανουν τα windows)μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ramdisk,Δεσμευει τη ραμ και εγκαθιστά το λειτουργικό εκει πέρα.

Δημοσ.

παρε SSD με την πρωτη ευκαιρια.  τωρα που εχουν πεσει οι τιμες τους, βρισκεις πολλες ευκαιριες.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...