babis_89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλοι την παρέα. Θελω να ρωτήσω κάτι. Μήπως γνωρίζει κανέις άν μπορώ να κάνω downgrade την έκδοση μου στο S4? Απ όταν έχω βάλει την 5.0.1 όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι πρώτον θέμα μπαταρίας, μετά είναι πιο αργό .. κλπ.. Μπορώ κάπως να επαναφέρων την παλιά έκδοση? Άλλοι μου λένε να μην το κάνω γιατί μπορεί να μην ξανά ανοίξει το κινητό μου .. ο κάθε ένας τα δικά μου. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή μήπως το έχει κάνει και έχει δει αποτελέσματα? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
kinhthra Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 τώρα όσο αφορά να μην ξανά ανοίξει το κινητό σου είναι ένα ρίσκο που θα πάρεις. τώρα η Apple κάνει τόσα τεστ και πάλι μερικές συσκευές κολλάνε όταν κάνουν ενημέρωση.
chris_g92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Άμα δεν ανοίξει με την ίδια διαδικασία θα βάλεις πάλι το 5αρι. Μέσω Odin γίνεται η διαδικασία. Υπάρχει μικρός κίνδυνος να γράψει o Knox από το down αλλά έτσι και αλλιώς δεν Νομίζω να έχεις ακόμη εγγύηση στο s4
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλοι την παρέα. Θελω να ρωτήσω κάτι. Μήπως γνωρίζει κανέις άν μπορώ να κάνω downgrade την έκδοση μου στο S4? Απ όταν έχω βάλει την 5.0.1 όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι πρώτον θέμα μπαταρίας, μετά είναι πιο αργό .. κλπ.. Μπορώ κάπως να επαναφέρων την παλιά έκδοση? Άλλοι μου λένε να μην το κάνω γιατί μπορεί να μην ξανά ανοίξει το κινητό μου .. ο κάθε ένας τα δικά μου. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή μήπως το έχει κάνει και έχει δει αποτελέσματα? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. κατι εχεις κανει λαθος.. ειμαι με s4 και την 5.0.1 εδω και πολυυυυυ καιρο..και η μπαταρια με μηδαμινη χρηση..δηλ 90% του χρονου με κλειστη οθονη/standby και κραταει 4-5 μερες... Θεωρω οτι με νορμαλ χρηση θα κραταει ανετα 1-2 μερες...αναλογως την χρηση παντα.. Σε μια φαση τελειωνε η μπαταρια μεσα σε μια μερα ακομα και με standby ολη την ωρα..αλλα ηταν φανερο οτι κατι ρουφουσε μπαταρια..μετα απο 2-3 επανεκκινησεις επανηλθε στο φυσιολογικο... Οσον αφορα στο "ειναι αργο"...οκ...μην ξεχνας..ειναι σχετικα ξεπερασμενο κινητο...αναλογως και τι εφαρμογες τρεχεις..εμενα προσωπικα δεν μου φαινεται αργο...τουλαχιστον οχι σε φαση να πω..πωωωω σερνεται..δεν παλευεται..νορμαλ μου φαινεται.. Τελος μπορεις θεωρητικα να αλλαξεις ρομ προς τα πανω ή προς τα κατω με το odin οπως προαναφερθηκε ..και εφοσον η ρομ ειναι επισημη δεν γραφει ο knox. οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια αν εισαι εκτος εγγυησης.
babis_89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 κατι εχεις κανει λαθος.. ειμαι με s4 και την 5.0.1 εδω και πολυυυυυ καιρο..και η μπαταρια με μηδαμινη χρηση..δηλ 90% του χρονου με κλειστη οθονη/standby και κραταει 4-5 μερες... Θεωρω οτι με νορμαλ χρηση θα κραταει ανετα 1-2 μερες...αναλογως την χρηση παντα.. Σε μια φαση τελειωνε η μπαταρια μεσα σε μια μερα ακομα και με standby ολη την ωρα..αλλα ηταν φανερο οτι κατι ρουφουσε μπαταρια..μετα απο 2-3 επανεκκινησεις επανηλθε στο φυσιολογικο... Οσον αφορα στο "ειναι αργο"...οκ...μην ξεχνας..ειναι σχετικα ξεπερασμενο κινητο...αναλογως και τι εφαρμογες τρεχεις..εμενα προσωπικα δεν μου φαινεται αργο...τουλαχιστον οχι σε φαση να πω..πωωωω σερνεται..δεν παλευεται..νορμαλ μου φαινεται.. Τελος μπορεις θεωρητικα να αλλαξεις ρομ προς τα πανω ή προς τα κατω με το odin οπως προαναφερθηκε ..και εφοσον η ρομ ειναι επισημη δεν γραφει ο knox. οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια αν εισαι εκτος εγγυησης. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό με την ρομ και τέτοια. Μπορείς να βοηθήσεις.. ? Δεν τρέχω και πολλές εφαρμογές.. Χαμηλή φωτεινότητα και τέτοια έχω βάλει πάντως..
panos- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πάντα μετά από αναβάθμιση πρέπει.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 τώρα όσο αφορά να μην ξανά ανοίξει το κινητό σου είναι ένα ρίσκο που θα πάρεις. τώρα η Apple κάνει τόσα τεστ και πάλι μερικές συσκευές κολλάνε όταν κάνουν ενημέρωση. Αν θελεις ,εξηγεις που κολλαει η apple.... Εκτος και εισαι φαν-μποι...
babis_89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πάντα μετά από αναβάθμιση πρέπει. Το δοκίμασα και νομίζω ότι λειτουργεί πάλι όπως στην αρχή. Σε ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? δεν θέλω να κάνω ενημέρωση για νέα έκδοση και θέλω κάπως να αφαιρέσω το μήνυμα στο status bar που εμφανίζεται "Νέα έκδοση για εγκατάσταση" . Πώς μπορώ να το αφαιρέσω? Επίσης πώς μπορώ να τερματίσω άχρηστες εφαρμογές? (αυτό γίνεται μόνο αν κάνω root?)
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για την αναβάθμιση δεν χάνεις αν την εγκαταστήσεις. Τώρα για τις εφαρμογές που δεν σβήνονται, μπορείς να τις απενεργοποιησεις χωρίς Root και να τις σβήσεις τελείως με Root.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα