sintalkas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παιδιά έχω ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε νησί και θέλω να βάλω στο καθένα από 1 smart tv ,τι μέγεθος και μοντέλα μου προτείνετε θα γίνει μαζική αγορά τα διαμερίσματα είναι περίπου 35 τμ και το καθιστικό τους είναι κοντά στα 20τμ .Ποιες μάρκες είναι καλές για smart tv , καλοβλέπω τις Lg ,Sony,Samsung .Ευχαριστώ περιμένω τις απαντήσεις σας !
_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Oποιοδήποτε μοντέλο Samsung ή LG 24''. Όσο πιο φτηνό τόσο καλύτερα για εξοικονόμηση χρημάτων.
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχουν 24αρες smart... Ολες ξεκινανε απο 32 ιντσες... υπολογισε κανα 300αρι την καθεμια. Αφου ειναι για ενοικιαζομενα οτι εταιρια και να παρεις θα σαι κομπλε κατα τη γνωμη μου. Παρε προσφορες απο καταστηματα για μαζικη αγορα και κρινε.
sintalkas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 καλά όταν λέμε μαζική αγορά μην φανταστείς τίποτα τρελά νούμερα 3 τηλεοράσεις θα πάρω ο έρημος ,κάνα φθηνό και αξιόπιστο μοντέλο έχουμε υπόψιν μας?
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 εγω νομιζα θα παρεις τιποτα 10 κομματια λεγοντας μαζικη! samsung j5500 η lg lf630v. Εγω θα επαιρνα την lg λογω καλυτερου smart OS
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν μπορω να στο πω εγω αυτο, ειναι δικη σου αποφαση. Αν θες πιο καλη τηλεοραση για τους ενοικιαστες, καντο. Αποφασισε το συμφωνα και με την αποσταση θεασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα