Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαγασα με έκανες και γέλασα κυρίως γιατί αυτό που λες ισχύει και είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Όταν θα δεις μπροστά σου τον τύπο που θα ενεργεί με τρόπους που εσύ δεν μπορείς και το αίσθημα των ονείρων σου να ανταποκρινεται έλα να μας πεις. Που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ο τελευταίος από τους τελευταίους. Ο κανένας, ο πουθενάς και θα κλαις για μέρες σε καμία γωνία. Πολύ ωραίες καταστάσεις, ένας αρεν μπαίνει αρκετά στο στόμα του λύκου μετά από τέτοια εμπειρία.

Έχουν πλάκα κάποια πράγματα. Ας κάνω έναν αντίλογο.  :)

Αν φας χυλόπιτα χωρίς να δεις μπροστά σου τον τύπο θα κλαις για μέρες; Αν ναι, τότε ο τύπος δεν παίζει ρόλο. Αν όχι, τότε απλά έχεις θέμα διαχείρισης καταστάσεων μιας και ο τύπος έτσι κι αλλιώς υπάρχει ή θα υπάρξει, απλά δεν τον βλέπεις. Μου φαίνεται αστείο να αλλάζει η συμπεριφορά κάποιου μ' αυτό τον τρόπο ανάλογα με το αν απλώς βλέπει ή όχι κάτι που, αν το σκεφτείς, ξέρεις πως έτσι κι αλλιώς συμβαίνει.

And what's up with τελευταίος των τελευταίων; Αν η αντίληψη που έχει κανείς για τον εαυτό του και την ας το πούμε αξία του εξαρτάται από το αν θα σου κάτσει ο/η οποιοσδήποτε συγκεκριμένος/η, αυτό είναι διαφορετικό από το να έχεις ανάγκη τα like για επιβεβαίωση; Στην τελική δε μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους. Ο Vapir που μιλήσαμε παραπάνω πιθανότατα βρίσκει τις γυναίκες που προκαλούν το δικό μου ενδιαφέρον βαρετές, και διόλου απίθανο οι γυναίκες που προκαλούν το δικό του να βρίσκουν εμένα βαρετό. Αν π.χ. κάπως μου τη βαρούσε και τα χανα για μια απ' αυτές που ήταν 11/10 και έτρωγα χυλόπιτα αυτό θα με έβαζε σε κρίση εαυτού; Το γεγονός ότι μια γκόμενα που κανονικά δε θα κοιτούσα έχει τόσο ωραίο κώλο που ξέχασα πώς με λένε τελικά με απέρριψε θα το έκανε αυτό; Αστεία σκέψη.

Αν είσαι ακομπλεξάριστος δε βάζεις τον εαυτό σου στην παγίδα της σύγκρισης ποιός την έχει μεγαλύτερη μετά από τέτοια (ή οποιαδήποτε άλλη) εμπειρία. Τερμάτισες δεύτερος 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο και ζορίστηκες; Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι πώς θα βελτιώσεις το χρόνο σου κατά 1 τουλάχιστον δευτερόλεπτο. Ήττες τρώνε όλοι ανεξαιρέτως, αυτό που ξεχωρίζει τους πρωταθλητές από τους also-ran είναι ο τρόπος με τον οποίο τις διαχειρίζονται.

• Like 1
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να κρύψεις τα συναισθήματα σου δεν είναι friendzone. Friendzone είναι να δείξεις τα συναισθήματα σου και να σε θεωρεί αυτή φίλο.

Δεν είναι απαραίτητο να δείξεις αισθήματα για να καταλάβεις που σε τοποθετεί κάποια :) :) Όπως παρα πολλα πράγματα στη ζωή έτσι κι αυτό φαίνεται ;)

Όταν για παράδειγμα είναι μαζί σου και μιλάτε και είναι βαριεστημενη λες και θελει να παει για υπνο, είσαι στο friendzone της. 

Όταν σου πει να βγειτε και αρχιζει να σου μιλαει για τον τυπο που την φτυνει και εσυ καθεσαι και την ακους σαν ... επίσης δε σε βλέπει ως πιθανό ταίρι της, τσάμπα θα τη φας τη χυλόπιτα :)

Το ιδανικό βέβαια είναι από την επόμενη μέρα κιόλας να ξεκόψεις μαζί της και όλα θα πάνε καλύτερα :)

Δημοσ.

Έχουν πλάκα κάποια πράγματα. Ας κάνω έναν αντίλογο. :)

Αν φας χυλόπιτα χωρίς να δεις μπροστά σου τον τύπο θα κλαις για μέρες; Αν ναι, τότε ο τύπος δεν παίζει ρόλο. Αν όχι, τότε απλά έχεις θέμα διαχείρισης καταστάσεων μιας και ο τύπος έτσι κι αλλιώς υπάρχει ή θα υπάρξει, απλά δεν τον βλέπεις. Μου φαίνεται αστείο να αλλάζει η συμπεριφορά κάποιου μ' αυτό τον τρόπο ανάλογα με το αν απλώς βλέπει ή όχι κάτι που, αν το σκεφτείς, ξέρεις πως έτσι κι αλλιώς συμβαίνει.

And what's up with τελευταίος των τελευταίων; Αν η αντίληψη που έχει κανείς για τον εαυτό του και την ας το πούμε αξία του εξαρτάται από το αν θα σου κάτσει ο/η οποιοσδήποτε συγκεκριμένος/η, αυτό είναι διαφορετικό από το να έχεις ανάγκη τα like για επιβεβαίωση; Στην τελική δε μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους. Ο Vapir που μιλήσαμε παραπάνω πιθανότατα βρίσκει τις γυναίκες που προκαλούν το δικό μου ενδιαφέρον βαρετές, και διόλου απίθανο οι γυναίκες που προκαλούν το δικό του να βρίσκουν εμένα βαρετό. Αν π.χ. κάπως μου τη βαρούσε και τα χανα για μια απ' αυτές που ήταν 11/10 και έτρωγα χυλόπιτα αυτό θα με έβαζε σε κρίση εαυτού; Το γεγονός ότι μια γκόμενα που κανονικά δε θα κοιτούσα έχει τόσο ωραίο κώλο που ξέχασα πώς με λένε τελικά με απέρριψε θα το έκανε αυτό; Αστεία σκέψη.

Αν είσαι ακομπλεξάριστος δε βάζεις τον εαυτό σου στην παγίδα της σύγκρισης ποιός την έχει μεγαλύτερη μετά από τέτοια (ή οποιαδήποτε άλλη) εμπειρία. Τερμάτισες δεύτερος 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο και ζορίστηκες; Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι πώς θα βελτιώσεις το χρόνο σου κατά 1 τουλάχιστον δευτερόλεπτο. Ήττες τρώνε όλοι ανεξαιρέτως, αυτό που ξεχωρίζει τους πρωταθλητές από τους also-ran είναι ο τρόπος με τον οποίο τις διαχειρίζονται.

Κοίτα για να μην γίνει παρεξήγηση μιλάμε για μεταβατικό στάδιο βάση ηλικίας. Θέλουμε ή δε θέλουμε ο κάθε άνθρωπος (κυρίως αρσενικό) έχει ένα όριο ηλικίας που κάποιες καταστάσεις τον επηρεάζουν πολύ και οι εσωτερικές του συγκρούσεις σε συνάρτηση με το περιβάλλον και την κατάσταση που βιώνει μπορεί να τον ανεβάζει level αν και το πως εκδηλώνεται στον καθένα είναι διαφορετικό. Άλλος θα μπεκροπινει, άλλος θα θέλει να πάρει τους δρόμους, άλλος να κλαίει κτλ κτλ.

Είναι όμως εξαιρετικά επωδυνη σε αυτό το μεταβατικό στάδιο η σύγκριση, ο ανταγωνισμός από άλλο αρσενικό προς το πρόσωπο του ενδιαφέροντος σου. Όσο περισσότερο γουστάρεις τόσο μεγαλύτερη η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός. Επειδή προφανώς δεν γεννηθηκαμε όλοι ίδιοι δες την κατάσταση που επικρατεί μέχρι και το τέλος του λυκείου.

Προφανώς και είναι αστείο να μιλάμε για friendzone αν είσαι ανεξάρτητος άνθρωπος που ξέρει τι θέλει ειδικά τη σήμερον ημέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν βρεθεις σε παρεακι με το 10ρακι που λιγουρευεσαι και πεταχτει μια αλφα ψ*λη  και σε κανει αορατο δε νομιζω να γελας ιδιαιτερα! Νταξει βεβαια θα τα κανεις ολα περα στο βωμο αυτης της φιλιας και θα πατε το πρωι για καφε να ξεμπουκωσει!χαχαχαχα!

Αχχ αυτά τα alpha males χαλάν τη πιάτσα κ κάνουν εμάς των μικρότερων κατηγοριών να κλαίμε στη γωνιά μας....

Επίσης πιο βωμό της φιλίας κ πιο καφέ? υποτίθεται ότι εγώ ο beta/gamma/omega male έχω φάει friendzone από το 10ακι?

edit: γελάω και με τον ορισμό του 10αρακιου...   :D

Προφανώς και είναι αστείο να μιλάμε για friendzone αν είσαι ανεξάρτητος άνθρωπος που ξέρει τι θέλει ειδικά τη σήμερον ημέρα.

Επίσης μπορούμε να βάλουμε έναν ορισμό στο friendzone? Φαντάζομαι είναι όταν το αντίθετο φύλο σε βλέπει απλά σαν φίλο και μέχρι εκεί. Εσείς δλδ δεν έχετε φιλους του αντίθετου φύλου? 

Γιατί είναι τόσο κακό και αστείο να μιλάμε τη σήμερον ημέρα γι αυτό?

Εdit 2: Περιμένω ένα alpha male να απαντήσει ότι το σωστό αρσενικό τις γυναίκες τις έχει μόνο γκόμενες...

• Like 3
Δημοσ.

Ο καθενας στο προφιλ του κανει ότι γουσταρει αλλα είναι διαφορετικο να έχεις παρελθον με κάποια να το ξέρει και παρολαυτα να σε αποδεχεται και επειδή μετά δεν ασχοληθηκες μαζι της να σε σβηνει. Εγω παντως εχω καμια 700αρια φιλους αλλα δεν με ενοχλεί κανεις ακομα και αν δεν μιλαμε οποτε δεν εχω λογο να σβησω κανεναν. Γιατι αν τον συναντησω κατά τυχη στο δρομο θα μιλησουμε. Θα χαιρετήσω. 

Ο Μάους τοποθετήθηκε, καθώς έχεις αναφέρει ξανά τέτοια παραδείγματα υπό ένα συγκεκριμένο πρίσμα σκέψης.

Προσωπική μου γνώμη, παρατηρώντας μηνύματά σου: Λες πως οι άλλες ψωνίζονται, καυχιούνται, γελάνε με τις φίλες τους, όποιος δεν κάνει like τρώει διαγραφή κλπ. Δεν σου λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, μα εσύ το 'χεις κάνει κανόνα (γιατί το αναφέρεις ξανά και ξανά, οπότε αυτό δίνεις να καταλάβει ο άλλος). Μέσα απ' τον στερεοτυπικό τρόπο σκέψης σου, έχεις φτιάξει ένα στερεότυπο και μ' αυτό πορεύεσαι. Εγώ κι από φίλες μου κι από άλλες κοπέλες που συναναστρέφομαι πχ στη σχολή, δεν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές (χωρίς να υποστηρίζω πως αφού δεν τις βλέπω, άρα δεν υπάρχουν κι όλες είναι αγγελούδια!). Και μιλάω για ηλικίες 20+, που -θεωρητικά- σ' αυτές τις ηλικίες η άλλη το παίζει, εφόσον θελήσει να το παίζει - αν και δεν είναι απόλυτο κριτήριο η ηλικία, μιας έχει να κάνει και με την προσωπικότητα της άλλης.

Για το facebook τώρα... Βρίσκω αστείο να βγάζουμε συμπεράσματα a priori. Το να αποδέχεσαι ένα αίτημα από κάποιον (γυναικός/αντρός), δεν έχει να κάνει απαραίτητα με φλερτ, κι αν δεν υπάρξει αυτόματα πέφτει το Χ. Η διαγραφή μπορεί να πέσει, γιατί δεν υπάρχει επαφή. Άλλοι θέλουν λίστα με άτομα που έχουν πάρε - δώσε κι όχι "γλάστρες". Η διαγραφή μπορεί να πέσει, γιατί η κοσμοθεωρία τού άλλου, οι απόψεις του κλπ, οι οποίες αντανακλώνται άμεσα απ' το υλικό που ανεβάζει και τα σχόλια που κάνει δώθε κείθε, ν' απέχουν παρασάγγας απ' τις δικές μας. 1002 μπορεί. Έχω ρίξει άπειρο ξεκαθάρισμα στη λίστα μου. Αυτό τι σημαίνει; Ότι οι μεν άντρες δεν μου ταϊσανε τη φιλαρέσκειά μου και τους ξαπόστειλα για να βγω κι από πάνω, και τις δε γυναίκες τις έστειλα γιατί τις βλέπω ανταγωνιστικά ξέρω 'γω; Συγνώμη, αλλά βρίσκω παράλογο αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Τις πληρώνω επειδή είμαι χουβαρντάς :-D ο καθενας ζει στο δικο του κοσμο όπως ειπες και εσυ πριν κάποιες θεωρουν ότι ενας αντρας αξιζει επειδή θα τον επιλεξουν αυτές ενώ εγω θεωρω ότι ενας αντρας αξιζει και όταν δεν κολλαει και ζει εμπειριες πληρώνοντας ή όχι. Και οι άλλες πληρωνονται σε εκδρομουλες καi βολτιτσες μην ανησυχεις.Τωρα το τι θα κανουν αυτές είναι δικο τους θεμα ας κανουν ότι θέλουν! Καμια κλασάτη γκομενα δεν τη βγαζει με ποπ κορν και Χ factor πάντως! :devil:δεν το λέω υποτιμητικα καλα κανουν τα κορίτσια και έχουν απαιτησεις να περνανε καλα απο τους γκομενους τους αλλα τσαμπα δεν είναι τιποτα.

Κι εδώ θα διαφωνήσω. Σε μία σχέση περνάνε καλά κι οι δύο. Όχι μόνο ο άντρας ή η γυναίκα. Γι' αυτό και κάνεις σχέση. Αν δεν υπάρχει η επιθυμητή ισορροπία ανάμεσα στους δύο, πέφτει καπέλωμα ή οτιδήποτε άλλο, τότε υπάρχει η επιλογή τής λήξης.

Κι όσο υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τον άλλο σαν πορτοφόλι, τόσο υπάρχουν κι οι άντρες που θέλουν να είναι αυτοί με το χέρι στη τσέπη κι η άλλη να μη δίνει ούτε σεντς. Εκεί έξω υπάρχουν τα πάντα. Εμείς απλώς επιλέγουμε. Και θα ήταν κοντόφθαλμο να υψώσουμε τείχη ή να γίνουμε παράλογοι, επειδή πέσαμε στο λάθος άτομο (που, όμως, ήταν επιλογή μας!). Στο φινάλε κάνουμε κακό μόνο στον εαυτό μας, βάζοντας τη ζωή μας στον πάγο ή στερώντας μας την χαρά (γιατί τα δεσμά που θέτουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας λειτουργούν περιοριστικά και καταπιεστικά). Ο/Η άλλος/η μια χαρά θα συνεχίσει τη ζωούλα του/ης. Αλί σ' εμάς.

//Δεν τα λέω ειρωνικά και δασκαλίστικα, ε;

//Και φυσικά αν έχω πέσει έξω και κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη.

• Like 4
Δημοσ.

astrosunnefo δεν παρεξηγούμαι ο καθενας εχει τις αποψεις του. Αλλα επειδή είμαι ειλικρινης θα σου πω στα ισια ότι αμα φαω διαγραφη από το φβ και το καταλαβω θα παρεξηγηθώ. Για να με σβησει ο άλλος κάποιο λογο θα έχει. Σε πετάει από το προφιλ του σιγουρα δεν σε συμπαθει αυτό δεν είναι στερεοτυπικο είναι αποτιμηση μιας κινησης. Βεβαια το αντιστροφο δεν είναι σιγουρο ότι πχ αμα σε κρατησει στο προφιλ του σε συμπαθει σιγουρα. Αλλα η κινηση της διαγραφης δειχνει ότι αυτος ο τυπος πηγε στην επαφη σου στραβωσε τη μουρη του και σε διεγραψε αν είναι ένα ατομο που δεν θα ξαναδω ποτέ δεν με ενδιαφερει αν όμως είναι ατομο που θα κληθω να δουλεψω μαζι του καποια στιγμη (επειδή καποιοι δεν ξερουν ότι ο κοσμος είναι μικρος και ποτε δεν ξερεις) θα είμαι σιγουρα επιφυλακτικος απέναντι του.

Κατά τα αλλα εγω δεν υψωνω κανενα τειχος είμαι ανοιχτος σε όλα απλα δεν θα κατσω να το κουρασω και να με πιάσουν ανασφάλειες επειδή κάποια θέλει συγκεκριμενη κατηγορια αντρων. Aπλα όπως έχω ξαναπει και σε παλαιοτερο θρεντ η εμπειρια είναι εμπειρια ασχετα τον τροπο που επιτευχθηκε. Σεξουαλικα ανενεργος είναι μονο εκεινος που καθεται μεσα στο σπιτι και κλαιει τη μοιρα του. Καποιες ή καποιοι μπορει να μην το δεχτουν αυτό αλλα δεν πειραζει ο καθενας είναι υπεύθυνος για τις πεποιθήσεις του.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

astrosunnefo δεν παρεξηγούμαι ο καθενας εχει τις αποψεις του. Αλλα επειδή είμαι ειλικρινης θα σου πω στα ισια ότι αμα φαω διαγραφη από το φβ και το καταλαβω θα παρεξηγηθώ. Για να με σβησει ο άλλος κάποιο λογο θα έχει. Σε πετάει από το προφιλ του σιγουρα δεν σε συμπαθει αυτό δεν είναι στερεοτυπικο είναι αποτιμηση μιας κινησης. Βεβαια το αντιστροφο δεν είναι σιγουρο ότι πχ αμα σε κρατησει στο προφιλ του σε συμπαθει σιγουρα. Αλλα η κινηση της διαγραφης δειχνει ότι αυτος ο τυπος πηγε στην επαφη σου στραβωσε τη μουρη του και σε διεγραψε αν είναι ένα ατομο που δεν θα ξαναδω ποτέ δεν με ενδιαφερει αν όμως είναι ατομο που θα κληθω να δουλεψω μαζι του καποια στιγμη (επειδή καποιοι δεν ξερουν ότι ο κοσμος είναι μικρος και ποτε δεν ξερεις) θα είμαι σιγουρα επιφυλακτικος απέναντι του.

Κατά τα αλλα εγω δεν υψωνω κανενα τειχος είμαι ανοιχτος σε όλα απλα δεν θα κατσω να το κουρασω και να με πιάσουν ανασφάλειες επειδή κάποια θέλει συγκεκριμενη κατηγορια αντρων. Aπλα όπως έχω ξαναπει και σε παλαιοτερο θρεντ η εμπειρια είναι εμπειρια ασχετα τον τροπο που επιτευχθηκε. Σεξουαλικα ανενεργος είναι μονο εκεινος που καθεται μεσα στο σπιτι και κλαιει τη μοιρα του. Καποιες ή καποιοι μπορει να μην το δεχτουν αυτό αλλα δεν πειραζει ο καθενας είναι υπεύθυνος για τις πεποιθήσεις του.

Το ανοικτός σε όλα δεν είναι στρατηγική που βοηθάει ιδιαίτερα πολλές φορές.

Δημοσ.

Περιμένω ένα alpha male να απαντήσει ότι το σωστό αρσενικό τις γυναίκες τις έχει μόνο γκόμενες...

Είναι φανερό ότι δεν είσαι alpha, αλλιώς θα ήξερες ότι το σωστό αρσενικό τις έχει σκλάβες.

manowar-blow-your-speakers.jpg

Για το facebook τώρα... Βρίσκω αστείο να βγάζουμε συμπεράσματα a priori. Το να αποδέχεσαι ένα αίτημα από κάποιον (γυναικός/αντρός), δεν έχει να κάνει απαραίτητα με φλερτ, κι αν δεν υπάρξει αυτόματα πέφτει το Χ. Η διαγραφή μπορεί να πέσει, γιατί δεν υπάρχει επαφή. Άλλοι θέλουν λίστα με άτομα που έχουν πάρε - δώσε κι όχι "γλάστρες". Η διαγραφή μπορεί να πέσει, γιατί η κοσμοθεωρία τού άλλου, οι απόψεις του κλπ, οι οποίες αντανακλώνται άμεσα απ' το υλικό που ανεβάζει και τα σχόλια που κάνει δώθε κείθε, ν' απέχουν παρασάγγας απ' τις δικές μας. 1002 μπορεί. Έχω ρίξει άπειρο ξεκαθάρισμα στη λίστα μου. Αυτό τι σημαίνει; Ότι οι μεν άντρες δεν μου ταϊσανε τη φιλαρέσκειά μου και τους ξαπόστειλα για να βγω κι από πάνω, και τις δε γυναίκες τις έστειλα γιατί τις βλέπω ανταγωνιστικά ξέρω 'γω; Συγνώμη, αλλά βρίσκω παράλογο αυτόν τον τρόπο σκέψης.

TL;DR "μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια"  :P και για του λόγου το αληθές...

Για να με σβησει ο άλλος κάποιο λογο θα έχει. Σε πετάει από το προφιλ του σιγουρα δεν σε συμπαθει αυτό δεν είναι στερεοτυπικο είναι αποτιμηση μιας κινησης.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να έχει είναι ότι δε σε συμπαθεί;

Κατά καιρούς έχω παρατηρήσει ότι μ' έχουν κάνει unfriend διάφορα άτομα που γνωριστήκαμε κάποια στιγμή, μπορεί να κάναμε και λίγο παρέα επειδή βόλευε εκείνη την εποχή, και έκτοτε ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του και δεν έχουμε καμία επαφή. Το "αυτός εδώ δεν αποτελεί πλέον τμήμα του κοινωνικού μου περίγυρου" είναι νομίζω μια χαρά λόγος, δεν είναι;

Γενικά μιλάω, δεν ξέρω εσύ πως διαχειρίζεσαι το friend list σου.

• Like 2
Δημοσ.

Μα γιατί να παρεξηγηθείς με κάποιον που πχ ούτε καν τον ξέρεις; Να παρεξηγηθείς με κάποιον που έχεις επαφή κλπ και στο ξεκάρφωτο πατήσει μια διαγραφή, να το καταλάβω. Ναι, εκεί κάποια αιτία υπάρχει. Κι εμένα θα με ενοχλούσε. Και προσωπικά θέλω πάντοτε να ξέρω τον λόγο που ο άλλος ξύπνησε μια ωραία πρωία κι αποφάσισε να μη μου μιλάει. Αλλά για τις υπόλοιπες περιπτώσεις; Μπορεί να μην υπάρχει καν κάτι κακοπροαίρετο. Μπορεί να υπάρχει απλή ουδετερότητα/αδιαφορία από μέρους του, ας πούμε. Γι' αυτό λέω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μπορεί να πέσει η διαγραφή, όχι γιατί η άλλη πχ σπάστηκε επειδή δεν έπεσε το like, όπως έχεις αναφέρει.

TL;DR "μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια"  :P και για του λόγου το αληθές...

Για κοινή λογική θα το πήγαινα, αλλά, απ' όσα έχω δει γενικά κι ειδικά, δεν τολμάω καν να την αναφέρω. :ph34r:

Δημοσ.

Πάντως μιας και μιλάμε για φβ εμένα με έχουν σβήσει παρά πολλές από φίλο, ειδικά κάποιες άγνωστες που μου στέλνουν αίτημα φιλίας, της δέχομαι αλλά δεν τις μιλάω ποτέ!

Τέτοιες πρέπει να με έχουν σβήσει άπειρες και το καταλαβαίνω σε άσχετες στιγμές μετά από πάρα πολύ καιρό που μπορεί πχ να δω λαικ σε φώτο μου από άτομα που δεν είμαστε πλέον 'φίλοι'!

Βέβαια η όλη φάση με απασχολεί όσο με απασχολεί και το ότι πέρασε η Πολωνία χθες και όχι η Ελβετία, τόσο πολύ με καίει!

• Like 1
Δημοσ.

defacer μια χαρα λογος για τους συμφεροντολόγους είναι του στυλ σε έκανα καποτε παρέα τωρα πια δεν σε εχω αναγκη και σε σβηνω.... λες και ο καθενας για τις επαφές στο φβ του χρησιμοποιει τον δικο του σκληρο δισκο για να τις αποθηκευει και πρέπει να διαγραψει κάποιους για να βάλει άλλους.

Δηλαδη επειδή δεν σε κανει παρέα πια θα σε σβησει και μετα αν σε κανει θα σε ξαναβάλει ??? :cry:

Γι' αυτό λέω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μπορεί να πέσει η διαγραφή, όχι γιατί η άλλη πχ σπάστηκε επειδή δεν έπεσε το like, όπως έχεις αναφέρει.

Για κοινή λογική θα το πήγαινα, αλλά, απ' όσα έχω δει γενικά κι ειδικά, δεν τολμάω καν να την αναφέρω. :ph34r:

Γνωρίζεις κάποια από κοινη παρέα την κάνεις αιτημα σου το αποδεχεται και μετα από ένα μηνα χωρις να εχει γινει τιποτα σοβαρο σε σβηνει? στο προφιλ μου δεν ανεβαζω κτυπητα πραγματα γιατι βαριέμαι ουτε σχολιαζω τα παντα ουτε εσπευσα να κανω αναρτησεις για το BREXIT ουτε σχολιασα το θανατο παντελιδη ουτε τιποτα κατι ακυρες φωτο ανεβαζω κατι τραγουδια και σχολιαζω πολύ το γιουρο 2016 διοτι παιζω στοίχημα και παιρνω λεφτα και με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των ομαδων! Χθες επαιξα 5 ευρω και τσιμπησα 50!

Τωρα αυτή που με εσβησε (όχι η χθεσινη άλλη) εβαζε ολο σελφι πραγμα που δειχνει ότι είναι νάρκισσος δηλαδή ελεος μεχρι και στο μπαλκονι μερα μεσημερι με το τακουνι και τη σελφι ηταν χαχαχαχα παλι καλα που κρατηθηκα και δεν την εκραξα ε και μετα με εσβησε μπορει και επειδή δεν εκανα λάικ δεν το αποκλειω.

Δημοσ.

Αχχ αυτά τα alpha males χαλάν τη πιάτσα κ κάνουν εμάς των μικρότερων κατηγοριών να κλαίμε στη γωνιά μας....

Επίσης πιο βωμό της φιλίας κ πιο καφέ? υποτίθεται ότι εγώ ο beta/gamma/omega male έχω φάει friendzone από το 10ακι?

edit: γελάω και με τον ορισμό του 10αρακιου...   :D

Επίσης μπορούμε να βάλουμε έναν ορισμό στο friendzone? Φαντάζομαι είναι όταν το αντίθετο φύλο σε βλέπει απλά σαν φίλο και μέχρι εκεί. Εσείς δλδ δεν έχετε φιλους του αντίθετου φύλου? 

Γιατί είναι τόσο κακό και αστείο να μιλάμε τη σήμερον ημέρα γι αυτό?

Εdit 2: Περιμένω ένα alpha male να απαντήσει ότι το σωστό αρσενικό τις γυναίκες τις έχει μόνο γκόμενες...

Αρχικα διαχειριζεσαι κομπλεξικα τις ταμπελες(alpha,beta,early access,omega kok)που προφανως υπαρχουν για λογους ευκολιας και κανεναν αλλο λογο,σε ενα υποθετικο σκηνικο οπου σε μια παρεα 2 γουσταρουν ενα γκομενακι προφανως αυτος που θα ολοκληρωσει την φορτωτικη ειναι ο alpha,θες εσυ να τον λες μητσο,πασο,δε τρεχει καστανο.Γραφεις πιο πισω γελαω με τα alpha males και τους γαμιαδες αλλα δεν εισαι αρκετα large για να το κανεις,θα βολευε ομως.

*Αλφα υποψιν δεν ειναι απαραιτητα ο πρησμενος κλαριν με μουσι και τατου,αλλα και αυτος που εχει τις σωστες ατακες οταν εσυ εισαι κοκκαλο και ας ειναι 68 κιλα και φορα κιτρινο λακοστ.

• Like 1
Δημοσ.

Να ξερες ποσες κάνουν ουρα πισω από γυμνασμένους και ωραιους τύπους νομιζεις τωρα εσυ ότι μονο η ατακα θα την ριξει την άλλη χαχαχα σε μεγαλη υποληψη τις έχεις. Κάποιες είναι πιο κυνικες από εμάς ένα σωμα να δουν πέσανε σαν τα κοτόπουλα!

• Like 1
Δημοσ.

Να ξερες ποσες κάνουν ουρα πισω από γυμνασμένους και ωραιους τύπους νομιζεις τωρα εσυ ότι μονο η ατακα θα την ριξει την άλλη χαχαχα σε μεγαλη υποληψη τις έχεις. Κάποιες είναι πιο κυνικες από εμάς ένα σωμα να δουν πέσανε σαν τα κοτόπουλα!

Ρε μην τσουβαλιαζεις,η αυρα του καθενος ειναι διαφορετικη,φυσικα δεν αρκει μονο η ατακα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ κι από φίλες μου κι από άλλες κοπέλες που συναναστρέφομαι πχ στη σχολή, δεν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές (χωρίς να υποστηρίζω πως αφού δεν τις βλέπω, άρα δεν υπάρχουν κι όλες είναι αγγελούδια!). Και μιλάω για ηλικίες 20+, που -θεωρητικά- σ' αυτές τις ηλικίες η άλλη το παίζει, εφόσον θελήσει να το παίζει - αν και δεν είναι απόλυτο κριτήριο η ηλικία, μιας έχει να κάνει και με την προσωπικότητα της άλλης.

Δεν είναι αγγελούδια όλες...Ψώνια και χαζές υπάρχουν παντού. υπάρχουν όμως και καλές κοπέλες έχω πάρα πολλές και εγώ στον περίγυρω μου όσο και αν προσπαθούν να μας τα τσουβαλιάσουν όλα...

Στο θέμα όμως αυτό έχει να κάνει με το που στοχεύει ο καθένας και το πόσο κλειστό είναι το μυαλό του.

Δλδ βλέπει μια θεά απεναντι του και σκέφτεται "δεν θα μπορέσω ποτέ να την έχω γιατί δεν είμαι ο μπραντ πιτ και επίσης δεν έχω πόρσε να την κυκλοφορήσω."

Πάντως είναι μέσα στην πρόβλεψη γιατί ποτέ δεν θα την έχει με τα μυαλά που κουβαλάει και θα κλαίγεται μετά με τα κλισέ αυτού του είδους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...