Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο και noble cause το gender equality, δεν λέω, αλλά ακόμα δεν έχω ακούσει μια ρεαλιστική & εφαρμόσιμη πρόταση για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Κι εγώ ας πούμε θεωρώ άδικο το «Ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα για μπουφέ μέχρι 30». Δεν είναι σεξιστικό προς τους 30χρονους μαντραχαλάδες να μην έχουν τις ίδιες ευκαιρίες; Να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα: δεν είναι ρατσιστικό και προς τις μη-εμφανίσιμες κοπέλες;;;

Ο εργοδότης (ενίοτε είναι και γυναίκα) όμως έτσι θεωρεί ότι θα αυξήσει το κέρδος του... ακούω λοιπόν προτάσεις για το πως θα αναγκαστεί να αλλάξει τακτική σε καθεστώς δημοκρατίας/ελεύθερης αγοράς.

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-82114-0-54306200-1466808913_thumb.jpg

post-82114-0-50331000-1466808929_thumb.jpg

post-82114-0-50940400-1466808952_thumb.jpg

Ο Τσακ Νόρις (ή βάλε Σπαλιάρας ή Τατσόπουλος ή.. ) δεν έχει φίλες.. Μόνο πρώην και αυτές που δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμα..

Δημοσ.

Ακους τιποτα κλειδιά να ερχονται προς τα εδώ?

Κιάραταδες όχι κερατάδες σε παρακαλώ.

εγω ειμαι τρικαλο, αν ειναι, θα είναι "κιαρατάδ(ε)ϊ(ζ)

Δημοσ.

Αν δεις ότι μπορείς να κάνεις στην άκρη ότι νιώθεις γι αυτόν/ην και απο τη μεριά του/της δε δεις κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά και κάνετε κ γαμάτη παρέα γιατί όχι? 

Kαι ένα ωραίο βιντεάκι από το vsause:

Link.png Site:

Γελάω με τα alpha beta males και τους γ@μι@δες

Οταν βρεθεις σε παρεακι με το 10ρακι που λιγουρευεσαι και πεταχτει μια αλφα ψ*λη  και σε κανει αορατο δε νομιζω να γελας ιδιαιτερα! Νταξει βεβαια θα τα κανεις ολα περα στο βωμο αυτης της φιλιας και θα πατε το πρωι για καφε να ξεμπουκωσει!χαχαχαχα!

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να το έχω ξαναπεί αυτό αλλά θα το ξαναπώ.

Πριν καμιά 15αριά χρόνια έφαγα major friendzone, με τα γνωστά "σε βλέπω σαν φίλο, και δεν θέλω να χαλάσω τη φιλία μας etc."

Τώρα σε λίγο θα κλείσουμε 14 χρόνια μαζί...

Βέβαια για να πούμε του στραβού το δίκιο, ποτέ δεν την αποδέχθηκα αυτή τη θέση του friendzone. Βγαίναμε για καφεδάκι etc, αλλά οι προθέσεις μου ήταν εξαρχής ξεκάθαρες ότι το friend status δεν μου αρκεί.

Αυτός που κάνει ότι μπορεί για να κρύψει τα συναισθήματά του για να έχει "τουλάχιστον τη χαρά να είναι φίλος" είναι η μεγαλύτερη πατάτα ever, και του αξίζει ο επίτημος τίτλος του Sir Friendzone.

• Like 4
Δημοσ.

Συνήθως στις σχέσεις 15 χρόνων συμβαίνει το αντίθετο, είμαστε τον πρώτο χρόνο (Άντε τα πρώτα 2/3 χρόνια) εραστές

και τα επόμενα 14 χρόνια φίλοι :-)

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως στις σχέσεις 15 16 χρόνων συμβαίνει το αντίθετο, είμαστε τον πρώτο χρόνο (Άντε τα πρώτα 2/3 χρόνια) εραστές

και τα επόμενα 14 χρόνια φίλοι :-)

γινεται και ενα φιλικο καπου στην μεση...

Δημοσ.

Αυτός που κάνει ότι μπορεί για να κρύψει τα συναισθήματά του για να έχει "τουλάχιστον τη χαρά να είναι φίλος" είναι η μεγαλύτερη πατάτα ever, και του αξίζει ο επίτημος τίτλος του Sir Friendzone.

Εσύ λογικά θα την κυνήγησες την προσπάθεια...

Πάντως είναι αδύνατον ένας άπειρος (από σχέση) ή ανώριμος συναισθηματικά να κρύψει τα αισθήματα του σε περίπτωση friendzoned. Κοινώς να βλεπει την άλλη μόνο φιλικά.

Όπως και στις παραπάνω φωτογραφίες μια ζωή υποδεέστερος του μάγκα της θα είσαι. οπότε όποιος το ανέχεται αυτό και δεν την "κάνει" για μένα είναι καραγκιόζης ή γυναικωτός για να τρέχει από πίσω της.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσύ λογικά θα την κυνήγησες την προσπάθεια...

Πάντως είναι αδύνατον ένας άπειρος (από σχέση) ή ανώριμος συναισθηματικά να κρύψει τα αισθήματα του σε περίπτωση friendzoned. Κοινώς να βλεπει την άλλη μόνο φιλικά.

Όπως και στις παραπάνω φωτογραφίες μια ζωή υποδεέστερος του μάγκα της θα είσαι. οπότε όποιος το ανέχεται αυτό και δεν την "κάνει" για μένα είναι καραγκιόζης ή γυναικωτός για να τρέχει από πίσω της.

Το να κρύψεις τα συναισθήματα σου δεν είναι friendzone. Friendzone είναι να δείξεις τα συναισθήματα σου και να σε θεωρεί αυτή φίλο.

Δημοσ.

Οταν βρεθεις σε παρεακι με το 10ρακι που λιγουρευεσαι και πεταχτει μια αλφα ψ*λη και σε κανει αορατο δε νομιζω να γελας ιδιαιτερα! Νταξει βεβαια θα τα κανεις ολα περα στο βωμο αυτης της φιλιας και θα πατε το πρωι για καφε να ξεμπουκωσει!χαχαχαχα!

Μπαγασα με έκανες και γέλασα κυρίως γιατί αυτό που λες ισχύει και είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Όταν θα δεις μπροστά σου τον τύπο που θα ενεργεί με τρόπους που εσύ δεν μπορείς και το αίσθημα των ονείρων σου να ανταποκρινεται έλα να μας πεις. Που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ο τελευταίος από τους τελευταίους. Ο κανένας, ο πουθενάς και θα κλαις για μέρες σε καμία γωνία. Πολύ ωραίες καταστάσεις, ένας αρεν μπαίνει αρκετά στο στόμα του λύκου μετά από τέτοια εμπειρία.

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα γινει και εγω friendzoned στο γυμνασιο από μια πιτσιρικα που την ειχα πατησει τοτε μαζι της ... θυμαμαι της ειχα πεσει χοντρα από το κινητο αλλα δεν απαντησε ποτέ. Μπορει να το εδειχνε στις φιλες της την άλλη μερα και να γελάγανε κιολας ποτε δεν ξέρεις!

Τεσπα την πέτυχα τις προαλλες στο φβ και δεν έχασα την ευκαιρια λεω θα της στειλω αιτημα φιλιας εκανα και ένα βημα καλης θέλησης αν και ορισμένες δεν το αξιζουν , τεσπα με εκανε αποδοχή και φυσικα δεν εκανα καμια κινηση να της μιλησω μονο σε ένα ομαδικο τσατ που είχαμε κανει μαζι με αλλους από παλιά εκει μιλουσε λιγο και καλα εκανε την άνετη κανονισαμε να βγουμε ολοι μαζι ηρθαν καποιοι αυτή με κάτ αλλους δεν ηρθαν (καλα δεν με πειραξε κιολας) η κατασταση συνεχιζε απλα την ειχα φιλη στο προφιλ όπως και αυτή εμενα αλλα ποτε καμια κουβεντα πριβε ή λάικ. Μέχρι που δεν άντεξε και με έσβησε!!! Και σκέφτομαι καλα ρε φιλε αυτή πηγες και γουσταρες? νταξει ευτυχως ημουν γυμνασιο ! Περιμενε τωρα αυτή ότι εγω θα της την πέσω χαχαχα ότι να ναι.

Φτυσιμο μάγκες και αδιαφορια. Υπάρχουν πολλες ωραιες γυναικες εκει εξω είναι μαλακια να  πας να κολλησεις με μια που δεν γουσταρει και σου κανει την δυσκολη.

Μπαγασα με έκανες και γέλασα κυρίως γιατί αυτό που λες ισχύει και είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Όταν θα δεις μπροστά σου τον τύπο που θα ενεργεί με τρόπους που εσύ δεν μπορείς και το αίσθημα των ονείρων σου να ανταποκρινεται έλα να μας πεις. Που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ο τελευταίος από τους τελευταίους. Ο κανένας, ο πουθενάς και θα κλαις για μέρες σε καμία γωνία. Πολύ ωραίες καταστάσεις, ένας αρεν μπαίνει αρκετά στο στόμα του λύκου μετά από τέτοια εμπειρία.

Nαι. Τις προαλλες ειχα πάει επαγγελματικο ταξιδι εξωτερικο. Με ένα τηλεφωνάκι στην ρεσεψιόν ειχα σε διπλανο δωματιο ραντεβουδάκι με μοντελο. Να δω μετα τι θα έχουν να μου λενε τα 10αρια του Γκαζιού 

Κλαψαμε μαζι .... για καμια ωριτσα! Κοιμηθηκα και σαν πουλάκι μετα την άλλη μερα χαμογελουσα σε ολους ακομα και στη γρια που με σκουντησε αγαρμπα στο δρομο.

Τι λυκους μου λες λιγα λεφτα να έχει κάποιος και να είναι ανεξάρτητος και να μην είναι κολλημένος στο μυαλο περνάει σουπερ. Το κορυφαιο μετα από τέτοιο σκηνικο είναι να βγεις σε μπαρ να κάνεις καμακι και αμα φας χυλοπιτα να γελάς κιολας!!! Το χουμε κανει και αυτό με τους κολλητούς. Τωρα οι 2 είναι παντρεμένοι όμως :fear:  :fear:

φριεντζοουν λεει χαχαχα αστεια μου φαινονται όλα αυτά χωρις παρεξηγηση , επισης αστειο μου φαινεται να κάθονται 2 μαντράχαλοι να σφαζονται για μια γκομενα και αυτή να τριβει τα χερια της και να γουσταρει αλλα καμια φορα ομολογω πρεπει να παιξεις και λιγο θεατρο για να ριξεις γκομενακι το παραδέχομαι.

Αν δεις ότι μπορείς να κάνεις στην άκρη ότι νιώθεις γι αυτόν/ην και απο τη μεριά του/της δε δεις κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά και κάνετε κ γαμάτη παρέα γιατί όχι? 

Kαι ένα ωραίο βιντεάκι από το vsause:
Link.png Site:

Γελάω με τα alpha beta males και τους γ@μι@δες

χαχαχα καλα κανεις και γελάς αστείοι είναι ολοι τους ειδικα όταν κάθονται και κανουν ασκοπες αναλυσεις και στο τελος τσακωνονται κιολας. Λες και οι γκομενες μονο με τα άλφα μέιλ πηδιούνται κουνια που τους κουναγε. Βασικα μονο οι κολλημένες που δεν θέλουν εμπειριες και οσο γαματες φαινονται στην εμφανιση τοσο ανασφαλείς είναι εσωτερικά και κολλημένες.

Εγω δεν πηγαινω μονο με τις ωραιες έχω βρει σεξυ και μια 45-50αρα απλη καθημερινη γυναικα ή μια γεματούλα που δεν ανηκει στα προτυπα των και καλα μοντελων ακομα και εγχρωμες γυναικες μου έχουν κεντρισει το σεξουαλικό ενδιαφερον. Θυμαμαι παλια που κολλουσα σε μια και μουτζωνω τον εαυτο μου χαχαχα ηλικιες μέχρι 23-24 βεβαια ευτυχως.

• Like 1
Δημοσ.

Δυο μικρές παρατηρήσεις μόνο..

1. Αυτή σε σβήνει, εσύ (νομίζεις ότι) την φτύνεις !!

Χαχα τι ωραίο που είναι να ζεις στον δικό σου κόσμο κάποιες φορές ρε φίλε.

2. Αν ποτέ, (αν λέμε) πάει καμία μαζί σου σαν και αυτήν που έφερες στην ρεσεψιόν, χωρίς όμως να σου πάρει το κατοσταρικακι από την τσέπη, όχι στην γριά θα χαμογελάς το πρωί αλλά στον ίδιο τον θάνατο αν σε σκουντήξει!!

Σου εύχομαι κάποτε να νιώσεις το συναίσθημα να έρχεται οικειοθελώς κάποια μαζί σου.

Άντε καληνύχτες.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα κάτσω να κανω διαγωνισμο ποιος θα φτυσει ποιον δεν με ενδιαφερει αλλα είναι πραγματικά αστειο να δέχεσαι κάποιον στο προφιλ σου και μετα χωρις λογο να τον σβηνεις. Να πω ότι ενοχλουσε πάει στο διαολο έχεις λογο. Αλλα όταν δεν εχεις λογο ο άλλος θα σκεφτει ότι επειδή δεν ασχολήθηκες μαζι του νεύριασες και τον έσβησες. Όπως συμβαινει με αυτές που σε σβηνουν επειδή δεν εισαι και εσυ το σκυλακι τους να κάνεις λάικ. Αστείες :cry:  :cry:αμα δεν γουστάρεις κάποιον δεν τον δέχεσαι καν αλλα ξέχασα αυτό είναι για ντόμπρους χαρακτήρες όχι για τις δηθεν.

Τωρα οσο για το άλλο που λες καλυτερα να μην γινει έτσι γιατι μετα μπορει να κολλησει και να μην φευγει και να έχω μπερδέματα :cry: είμαι αστατος πολύ φιλε δεν θα ηθελα να την πληγώσω.

https://www.youtube.com/watch?v=y42m4eZ8n1E

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα για να μην κολλήσουν τις πληρώνεις, εντάξει ωραίος!

Πάντως με μπέρδεψες τώρα.. Εγώ κατά καιρούς έχω σβήσει πολλές από το φβ άλλες γιατί τις βαριέμαι άλλες γιατί δεν μιλάω!

Άρα, με τόσες που έχω σβήσει έχω φάει πολύ φτύσιμο τελικά, δεν το είχα σκεφτεί αυτό ..

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας στο προφιλ του κανει ότι γουσταρει αλλα είναι διαφορετικο να έχεις παρελθον με κάποια να το ξέρει και παρολαυτα να σε αποδεχεται και επειδή μετά δεν ασχοληθηκες μαζι της να σε σβηνει. Εγω παντως εχω καμια 700αρια φιλους αλλα δεν με ενοχλεί κανεις ακομα και αν δεν μιλαμε οποτε δεν εχω λογο να σβησω κανεναν. Γιατι αν τον συναντησω κατά τυχη στο δρομο θα μιλησουμε. Θα χαιρετήσω. 

Τις πληρώνω επειδή είμαι χουβαρντάς :-D ο καθενας ζει στο δικο του κοσμο όπως ειπες και εσυ πριν κάποιες θεωρουν ότι ενας αντρας αξιζει επειδή θα τον επιλεξουν αυτές ενώ εγω θεωρω ότι ενας αντρας αξιζει και όταν δεν κολλαει και ζει εμπειριες πληρώνοντας ή όχι. Και οι άλλες πληρωνονται σε εκδρομουλες καi βολτιτσες μην ανησυχεις.Τωρα το τι θα κανουν αυτές είναι δικο τους θεμα ας κανουν ότι θέλουν! Καμια κλασάτη γκομενα δεν τη βγαζει με ποπ κορν και Χ factor πάντως! :devil:δεν το λέω υποτιμητικα καλα κανουν τα κορίτσια και έχουν απαιτησεις να περνανε καλα απο τους γκομενους τους αλλα τσαμπα δεν είναι τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...