Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ποιά όλα τα επίπεδα μισθών; Ισχύουν και για τον βασικό μισθό που παίρνει η πλειοψηφία πλέον και θα παίρνει μέχρι να πεθάνει (σύνταξη γιοκ); Υπάρχει διάκριση εκεί με βάση το φύλο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία; Αυτό είναι το δάσος. Αλλά στα @@ μας αυτοί, ε; Είναι πλέμπα και κατώτεροι αυτοί από εμάς τους διευθυντάδες με 30 χρόνια εμπειρίας... Οι στατιστικές (οι οποίες βγαίνουν από τη επίσημη στατιστική υπηρεσία της χώρας την ΕΛΣΤΑΤ) κοιτάει το συνολικό ποσοστό όλων των μισθών. Είναι δυνατόν σε οποιαδήποτε νομοθεσία να υπάρχουν άρθρα που κάνουν διακρίσεις, σου φαίνεται λογικό αυτό που ρώτησες;;;;;;; Φαντασου να τσιμπουσες 8 χιλιαρικα το μηνα πωπω τα 1000 θα τα ετρωγα σε βολτες τι ζωαρα θα καναμε ρε φιλε! BTW πάνω από τα μισά πάνε σε φόρους... Επίσης, η συγγενής μου έχει PHD από το Harvard, για να ξέρουμε και γιατί μιλάμε...
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Την ανθρώπινη ψυχολογία την καταλαβαίνω πολύ καλά, πάντα όλοι θέλουν περισσότερα (ακόμα κι αν δεν τα χρειάζονται πραγματικά). Αν ας πούμε αυτή αντί για 8K έπαιρνε 12K, πάλι θα κλαιγόταν αν ο άντρας CEO έπαιρνε 15K. Λες και με 12K δεν θα έκανε ζωάρα... Μου θύμισε το παρακάτω: http://www.businessinsider.com/dan-price-gravity-payments-employees-leave-2015-7 Αντί να κοιτάνε πόσα παίρνουν οι ίδιοι και αν περνάνε καλά με τον μισθό τους, κοιτάνε πόσα παίρνουν οι άλλοι και αρχίζει η μίρλα... Οι στατιστικές (οι οποίες βγαίνουν από τη επίσημη στατιστική υπηρεσία της χώρας την ΕΛΣΤΑΤ) κοιτάει το συνολικό ποσοστό όλων των μισθών. Είναι δυνατόν σε οποιαδήποτε νομοθεσία να υπάρχουν άρθρα που κάνουν διακρίσεις, σου φαίνεται λογικό αυτό που ρώτησες;;;;;;; BTW πάνω από τα μισά πάνε σε φόρους... Εσύ μάλλον δεν γνωρίζεις τα μαγειρέματα που γίνονται. Lies, damned lies and statistics. Εδώ πήγαν να σκοτώσουν την άλλη επειδή βγήκε να πει για τα μαγειρέματα της ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, η συγγενής μου έχει PHD από το Harvard, για να ξέρουμε και γιατί μιλάμε... Αφού έχει προσόντα, μπορεί να πάει εξωτερικό και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Γιατί κάθεται εδώ πέρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Την ανθρώπινη ψυχολογία την καταλαβαίνω πολύ καλά, πάντα όλοι θέλουν περισσότερα (ακόμα κι αν δεν τα χρειάζονται πραγματικά). Αν ας πούμε αυτή αντί για 8K έπαιρνε 12K, πάλι θα κλαιγόταν αν ο άντρας CEO έπαιρνε 15K. Λες και με 12K δεν θα έκανε ζωάρα... Μου θύμισε το παρακάτω: http://www.businessinsider.com/dan-price-gravity-payments-employees-leave-2015-7 Αντί να κοιτάνε πόσα παίρνουν οι ίδιοι και αν περνάνε καλά με τον μισθό τους, κοιτάνε πόσα παίρνουν οι άλλοι και αρχίζει η μίρλα... Εσύ μάλλον δεν γνωρίζεις τα μαγειρέματα που γίνονται. Lies, damned lies and statistics. Εδώ πήγαν να σκοτώσουν την άλλη επειδή βγήκε να πει για τα μαγειρέματα της ΕΛΣΤΑΤ. Αααααα οκ απλώς να δεχόμαστε οπώς είναι μια κατάσταση επειδή κάποιοι θα είναι πάντα χειρότερα. Αρά δεν χρειάζεται ούτε να παλεύουουν για τα δικαιώματα τους οι πιο προνομιούχες και απλώς να καθόνται να πίνουν καφέ και να είναι ευχαριστημένες που δεν παίρνουν αυτά που παίρνανε πολύ παλαιότερα. Εγώ δεν είπα ποτέ για περισσότερα, είπα για τα ίδια με τους άνδρες. Πόσο κακό δηλαδή είναι να παίρνουν τα ίδια με τους άνδρες και αυτή που παίρνει 500 ευρώ και 1000 και 5000 και 10000 και 100000 και 1000000 τον μήνα;
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Έγραψα πως δουλεύει η ανθρώπινη ψυχολογία. Πάντα όλοι θέλουν περισσότερα. Απλά εγώ σαν πολίτης αποφασίζω που θα δώσω την προσοχή μου και επιλέγω να μην την δώσω στους προνομιούχους. Σε ενοχλεί; Δημοκρατία έχουμε όπως λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Την ανθρώπινη ψυχολογία την καταλαβαίνω πολύ καλά, πάντα όλοι θέλουν περισσότερα (ακόμα κι αν δεν τα χρειάζονται πραγματικά). Αν ας πούμε αυτή αντί για 8K έπαιρνε 12K, πάλι θα κλαιγόταν αν ο άντρας CEO έπαιρνε 15K. Λες και με 12K δεν θα έκανε ζωάρα... Μου θύμισε το παρακάτω: http://www.businessinsider.com/dan-price-gravity-payments-employees-leave-2015-7 Αντί να κοιτάνε πόσα παίρνουν οι ίδιοι και αν περνάνε καλά με τον μισθό τους, κοιτάνε πόσα παίρνουν οι άλλοι και αρχίζει η μίρλα... Εσύ μάλλον δεν γνωρίζεις τα μαγειρέματα που γίνονται. Lies, damned lies and statistics. Εδώ πήγαν να σκοτώσουν την άλλη επειδή βγήκε να πει για τα μαγειρέματα της ΕΛΣΤΑΤ. Αφού έχει προσόντα, μπορεί να πάει εξωτερικό και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Γιατί κάθεται εδώ πέρα; Γιατί ποιος είπε ότι στο εξωτερικό παίρνουνε ίδιες αμοιβές άνδρες γυναίκες; Και δικαίωμα της να μείνει όπου θέλει δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Έγραψα πως δουλεύει η ανθρώπινη ψυχολογία. Πάντα όλοι θέλουν περισσότερα. Απλά εγώ σαν πολίτης αποφασίζω που θα δώσω την προσοχή μου και επιλέγω να μην την δώσω στους προνομιούχους. Σε ενοχλεί; Δημοκρατία έχουμε όπως λες. Δεν σου είπα που να δώσεις την προσοχή σου, απλώς δεν θες να καταλάβεις ότι το pay inequality δεν ξεκινάει από μισθούς 100κ+ αλλά ισχύει σε όλους.
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παίρνουν περισσότερα από Ελλάδα και αυτό έχει σημασία. Σύμφωνα με την λογική σου, οι Ελληνίδες δεν πρέπει να μεταναστεύουν εξωτερικό, γιατί κι εκεί υπάρχουν ανισότητες. Ούτε μια που έφυγε έξω δεν έχω ακούσει να το λέει αυτό όμως. Μάλλον η συγγενής σου θέλει να πίνει καφέ όπως είπες κάτω από τον ελληνικό ήλιο. ΟΚ, επιλογή της. Δεν σου είπα που να δώσεις την προσοχή σου, απλώς δεν θες να καταλάβεις ότι το pay inequality δεν ξεκινάει από μισθούς 100κ+ αλλά ισχύει σε όλους. Άντε πάλι με το «ισχύει σε όλους». Ποιοί είναι αυτοί οι όλοι που λες; Έχεις επαφή με την ελληνική πραγματικότητα; Γνωρίζεις ότι ακόμα και 50άρηδες με παιδιά παίρνουν τον βασικό €500; Ξαναλέω, μιλάμε για την πλειοψηφία του 90% πλέον. Αυτοί «οι όλοι» που λες εσύ είναι το 10%. Ή ζεις σε κάποιο ροζ συννεφάκι ή διαστρεβλώνεις συνειδητά την ελληνική πραγματικότητα του 2016. Για να σε προλάβω, στην Ελλάδα ζούμε, για αυτή θα μιλάμε. Όταν πάμε π.χ. Ελβετία, θα μιλήσουμε για Ελβετία και τυχόν ανισότητες που μπορεί να έχει. Προς το παρόν είμαστε εδώ. Εγώ δεν είπα ποτέ για περισσότερα, είπα για τα ίδια με τους άνδρες. Πόσο κακό δηλαδή είναι να παίρνουν τα ίδια με τους άνδρες και αυτή που παίρνει 500 ευρώ και 1000 και 5000 και 10000 και 100000 και 1000000 τον μήνα; Αν πρέπει να διαλέξω, δίνω προτεραιότητα στο να ανέβει ο βασικός από τα 500 στα 800, παρά ο μισθός της διευθύντριας (που στην τελική αποφασίζεται αυθαίρετα από τον εργοδότη, σε αντίθεση με τον βασικό) από τα 8Κ στα 10Κ. Σε πειράζει; Μόνο τον βασικό μπορείς να νομοθετήσεις σαν κράτος, όχι τους μισθούς όσων βρίσκονται άνω του βασικού. Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό. Με την λογική περί σεξισμού, να αρχίσουμε να βρίζουμε και όσους εργοδότες ψάχνουν «εμφανίσιμη κοπέλα για μπουφέ μέχρι 30». Δεν μπορείς να πεις σε ιδιωτική επιχείρηση ποιόν θα προσλάβει και με τι κριτήρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παίρνουν περισσότερα από Ελλάδα και αυτό έχει σημασία. Σύμφωνα με την λογική σου, οι Ελληνίδες δεν πρέπει να μεταναστεύουν εξωτερικό, γιατί κι εκεί υπάρχουν ανισότητες. Ούτε μια που έφυγε έξω δεν έχω ακούσει να το λέει αυτό όμως. Μάλλον η συγγενής σου θέλει να πίνει καφέ όπως είπες κάτω από τον ελληνικό ήλιο. ΟΚ, επιλογή της. Άντε πάλι με το «ισχύει σε όλους». Ποιοί είναι αυτοί οι όλοι που λες; Έχεις επαφή με την ελληνική πραγματικότητα; Γνωρίζεις ότι ακόμα και 50άρηδες με παιδιά παίρνουν τον βασικό €500; Ξαναλέω, μιλάμε για την πλειοψηφία του 90% πλέον. Αυτοί «οι όλοι» που λες εσύ είναι το 10%. Ή ζεις σε κάποιο ροζ συννεφάκι ή διαστρεβλώνεις συνειδητά την ελληνική πραγματικότητα του 2016. Για να σε προλάβω, στην Ελλάδα ζούμε, για αυτή θα μιλάμε. Όταν πάμε π.χ. Ελβετία, θα μιλήσουμε για Ελβετία και τυχόν ανισότητες που μπορεί να έχει. Προς το παρόν είμαστε εδώ. Η συγγενής μου δεν μπορεί να μεταναστεύσει λόγω ηλικίας γκεγκε; Και λόγω του χώρου είχε μια πολύ καλή εξέλιξη στην Ελλάδα, τόσο κακό πια(Επίσης, ποτέ δεν είπα ότ δουλεύει για ελληνική εταιρεία...) Χαχαχαχα ναι πίνει καφέ, που δεν πρέπει να την έχει δει το σπίτι της τα τελευταια 20 χρόνια... Μιλάω για όλον τον πλανήτη, δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, αλλά παντού. Από την Ελβετία μέχρι την Ινδονησία και από την Ιαπωνία μέχρι τη Νικαράγουα. Δεν είπα ποτέ αν οι μισθοί είναι χαμηλοί ή υψηλοί στην Ελλάδα, γνωρίζω πολύ καλά την οικονομική ύφεση που περνάει η χώρα και δεν ήτα σκοπός μου σε αυτό το thread να κάνω ανάλυση επί τα επίπεδα των μισθών στη χώρα μας , αλλά ότι γίνονται παγκοσμίως διακρίσεις στους μισθούς με βάση το φύλο. Οι στατιστικές το λένε δεν το λέω εγώ, αλλά βέβαια οι στατιστικές λένε πάντα ψέμματα...
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ο εργοδότης καθορίζει τι μισθό θα δώσει άνω του βασικού (όπου υπάρχει βασικός), γκεγκε; Για θιασώτη της ελεύθερης αγοράς δεν σε βλέπω να καταλαβαίνεις ούτε τα βασικά του πως διαπραγματεύονται αυτοί οι μισθοί... Σε ενδιαφέρει η Νικαράγουα, αλλά δεν βλέπω να σε ενδιαφέρει πόσοι παίρνουν τον βασικό στην χώρα σου. Ο καθένας βλέπει την ισότητα μέσα από διαφορετικό πρίσμα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν δεις ότι μπορείς να κάνεις στην άκρη ότι νιώθεις γι αυτόν/ην και απο τη μεριά του/της δε δεις κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά και κάνετε κ γαμάτη παρέα γιατί όχι? Kαι ένα ωραίο βιντεάκι από το vsause: Site: Γελάω με τα alpha beta males και τους γ@μι@δες 2
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 PHD από Harvard εγω όμως εχω από το πανεπιστημιο της ζωής!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ο εργοδότης καθορίζει τι μισθό θα δώσει άνω του βασικού (όπου υπάρχει βασικός), γκεγκε; Για θιασώτη της ελεύθερης αγοράς δεν σε βλέπω να καταλαβαίνεις ούτε τα βασικά του πως διαπραγματεύονται αυτοί οι μισθοί... Σε ενδιαφέρει η Νικαράγουα, αλλά δεν βλέπω να σε ενδιαφέρει πόσοι παίρνουν τον βασικό στην χώρα σου. Ο καθένας βλέπει την ισότητα μέσα από διαφορετικό πρίσμα. Αυτή τη στιγμή δεν συζητώ αυτό, αν συζητούσαμε για το πρόβλημα των βασικών θα έλεγα άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή μιλαώ για το gender equality και όχι το πόσο άδικοι είναι οι μισθοί στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικά θέματα.
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 bed εγω εχω βρει μια φοβερη δουλεια πολύ καλα αμοιβομενη είμαι στην επιστημονικη ομαδα της ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΣΟΠΙΝ προσφατα βγάλαμε και το αντιγάβ μια ειδικης τεχνολογιας συσκευη με την οποια μπορειτε να κανετε το σκυλο σας να το βουλώσει. Με σεβασμο στον ελληνα καταναλωτή που θελει να ηρεμησει λιγο και δεν τον αφηνουν τα κωλοσκυλα ο.Ο 1
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν έχω δει ακόμα μια πρόταση πως νομοθετικά θα αναγκάσεις τον εργοδότη να δίνει όσα πιστεύεις εσύ ότι πρέπει να δίνει. Όσα θέλουν δίνουν. Δεν δεσμεύονται (πλην του βασικού).Μπορεί σε μια να δίνουν -17% και σε μια άλλη να δίνουν +17% επειδή έχει ωραία μάτια. Έτσι αυθαίρετα. Πως θα τον αναγκάσεις να δίνει τα ίδια;
tehAllantin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ρε κερατάδες, σε 6 σελίδες ΠΩΣ το φτάσατε από friendzone σε gender equaltiy;;;; 3
DDevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ρε κερατάδες, σε 6 σελίδες ΠΩΣ το φτάσατε από friendzone σε gender equaltiy;;;; Ακους τιποτα κλειδιά να ερχονται προς τα εδώ? Κιάραταδες όχι κερατάδες σε παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα