DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Προσωπικά δεν δίνω σημασία σε θεωρίες περί alpha males αλλά αυτό που βλέπω γενικά είναι πως πολλοί απ' όσους τις υπερασπίζονται δεν έχουν και τη πιο προοδευτική ( για να το πω κόσμια ) άποψη για τις γυναίκες και το ρόλο τους στη κοινωνία . μη το πάμε και σε pick up artists δηλαδή γιατί εκεί βρίσκεις και χοντρούς σεξιστές Xοντρους αυνάνες βρίσκεις εκει που αναλυουν τα πάντα και χάνουν την ουσια. Φλερτάρεις μια δεν γουσταρει πας στην επομενη. Και φυσικά φροντιζεις να περνάς καλα με γκομενες να κάνεις σεξ χωρις να εχεις παρατεταμένες περιοδους αγαμιας διοτι η αγαμια διαστρεβλώνει την εικονα των σχέσεων και αναστέλλει την προσεγγιση του άλλου φυλου. Ειχαμε έναν στην σχολη παλια όταν ημουν φοιτητης που ασχολιοταν ολο με το πως θα μιλησει και θα προσεγγισει το ειχε κανει ολοκληρη επιστημη νομιζε κιολας ότι εκανε κατι το τρομερο αμα επιανε τη κουβεντα σε καποια και στο τελος δεν γαμουσε και ποτε βεβαια μια φορα του το είχαμε πει και παρεξηγηθηκε μας εσβησε και από το φβ μας εκανε και μπλοκ. Καραγκιοζιλικια. Σιγα μεγαλε τι σου ειπαμε ότι δεν γαμας. Και εμας εχει τυχει αυτό και σε μενα να εχω φαει απανωτες χυλοπιτες απλα εμενα εκεινο που μ αρεσει είναι ότι τις γράφω στα @@ μου!!!! Και με νοιαζει να περναω καλά. Οποτε και χυλοπιτα να πεσει δεν το παιρνω προσωπικα απλα βλεπω ότι η γκομενα δεν θελει και την κάνω. 2
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Define σκουπίδι. Υπάρχουν γυναίκες που φέρονται σε άντρες σαν να είναι σκουπίδια και το διασκεδάζουν, αλλά δεν βλέπω SJW κατακραυγή (double standards much?): http://www.ampedasia.com/article/use-men-money-never-sex-im-findom/ Το θέμα ξέρεις ποιό είναι; Να γίνονται όλα με αμοιβαία συναίνεση. Αν κάποιος γουστάρει να του μαδάνε το πορτοφόλι με την θέλησή του (άρα δεν είναι κλεψιά) ή αν κάποια γουστάρει να πηδιέται με την θέλησή της (άρα δεν είναι βιασμός), τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ανήθικο να εκμεταλλεύεσαι τα κουμπιά κάποιου για να πάρεις αυτό που θες; Ίσως. Παράνομο; Όχι. Το κάνουν και οι πολιτικοί κατά κόρον με τον λαουτζίκο και την ψήφο του και το ονομάζουμε δημοκρατία/ελευθερία. Κατακραυγή υπάρχει σε καθε περίπτωση όπου κρίνεται πως υπάρχει foul σε τέτοιου είδους ζητήματα. Ο λόγος που κατά κύριο λόγο ο κακός της υπόθεσης είναι οι άντρες είναι γιατί πρόκειται για πλειοψηφεία είτε το θέλουμε είτε όχι, ακόμη ζούμε σε αμιγώς ανδροκρατούμενη κοινωνία και το ότι μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχα και γυναίκες που να το πάνε στο άλλο άκρο δεν το αλλάζει αυτό. Φαινομενικά όλα είναι ζήτημα ελεύθερης επιλογής όταν όμως έχεις κοινωνικά πρότυπα που επιβάλλονται έμμεσα τότε εν τέλει τι απ' όλα είναι συναινετικό και τι όχι; όταν οι άντρες πληρώνονται κατά κράτος περισσότερο απ' τις γυναίκες, κι όταν επίσης αυτό αντανακλάται και σε υψηλά υστάμενες θέσεις όπως κι επίσης όταν περνά η αντίληψη πως ο άντρας είναι αυτός που κάνει τη καριέρα όσο η γυναίκα φροντίζει το σπίτι σας φαίνεται περίεργο αν με τη σειρά τους οι γυναίκες κοιτάξουν και το πορτοφόλι σαν μέσο ασφαλείας; όταν περνά από παντού το πρότυπο πως οι γυναίκες υπάρχουν κατά κύριο λόγο για να κρατούν καλή συντροφιά στους άντρες σας φαίνεται περίεργο αν ξοδεύουν τη τριπλάσια ώρα για τον καλοπισμό τους; Κι εγώ βλέπω ώρες ώρες πολλές με κάτι 12ποντα να ταλαιπωρούνται και λέω γιατί να το φορέσεις αυτό, για να σου απαντήσουν πως τους αρέσει δε το κάνουν από ψυχαναγκασμό. Κι αν το σκεφτείς μπροστά στο image τι είν κι ο πόνος. Το τι απ' όλα ισχύει στη πράξη ας το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του.
defacer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Alpha beta gamma του γαμήσατε τη μάνα. Alpha male γεννιέσαι , δεν γίνεσαι . Τι σημαίνει πραγματικά? επιβολή ,να μπορείς να επιβάλλεσαι στους πάντες κ στα πάντα , άλλο αν γίνεται η χρήση της λέξης συχνά για την επιβολή σου στις γκόμενες. "Επιβάλλεται" και απλά γελάω. Όχι επειδή αυτό που λες δεν ισχύει πουθενά, αλλά επειδή παίρνεις τη δική σου ιδέα/εμπειρία γι' αυτό το πράγμα, την παντρεύεις μ' αυτά που διάβασες για alpha males και βγάζεις συμπέρασμα. Βρες μια πραγματικά high class γκόμενα, μορφωμένη/επιτυχημένη/έξυπνη/χωρίς ανασφάλειες και δοκίμασε να επιβληθείς, θα έχει και γέλιο και δίδαγμα η υπόθεση. Προσωπικά αυτό το πράγμα που λες το έχω δει να πετυχαίνει και το έχω κάνει μόνο με γκομενάκια "περιορισμένης ευθύνης" και αυστηρά δύο καταστάσεων: when you are not fucking them you are bored. Και γεννιέσαι, δε γίνεσαι; ΟΚ αυτό ας το αφήσουμε χωρίς σχόλιο. Απλά σκέψου: αν δεν είσαι ο ίδιος "alpha male" τότε μπορούμε εύκολα να πούμε ότι μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζεις. Αν πάλι είσαι, σκέψου τον εαυτό σου πριν 5-6-10 χρόνια και πες μου πόσο alpha ήσουν τότε. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι ναι, πολλές γυναίκες (και άντρες) μπορεί να ελκύονται από συγκεκριμένες καταστάσεις και συμπεριφορές για ΧΥΖ λόγους, συμπεριλαμβανομένου ότι εκείνη τη στιγμή τους τη βάρεσε. Το να προσπαθείτε να προσδιορίσετε ποιές είναι αυτές οι καταστάσεις είναι ισοδύναμο με το να βάζετε το έτερο φύλο σε κουβάδες. Αν αυτό δουλεύει για σας τότε από τη μία μπράβο και από την άλλη αναρωτιέμαι αν θα καταλάβετε κάποια στιγμή ότι αυτό δεν είναι alpha male, είναι βρήκα τους βρωμοπόδαρους και έχουν ξετρελαθεί όλοι ανεξαιρέτως με τα σαπούνια μου. Είχα σχέση που τη στιγμή της πρώτης συνάντησης, δε λέω γνωριμίας γιατί δεν είχα προλάβει ακόμα να πω γεια, με είχε πετύχει να μιλάω στο τηλέφωνο, να χώνω και να παίρνω τα ηνία μιας κατάστασης. Μου είπε κάποια στιγμή ότι της είχε κινήσει το ενδιαφέρον που με είδε ξαφνικά μπροστά της ένα αγόρι να με το συμπάθειο που ήταν τόσο in control. Lookit me, alpha male!!!!!!!11 ΥΓ alpha male είναι μόνο ο Pod στο Game of Thrones 2
bedazzled Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 1) Ποιά πλειοψηφία; Οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά (δεν το λέω για κακό, ίσα-ίσα). 2) Δεν ισχύει καθολικά αυτό με τους μισθούς. Υπάρχει συγκεκριμένη βιομηχανία που δίνει τριπλάσιους μισθούς στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. Αυτό δεν είναι άδικο;Εκεί οι φεμινίστριες γιατί δεν λένε κάτι για τα δικαιώματα των ανδρών; 3) Ας μην αναφέρω περιπτώσεις όπου ο άντρας τρώει ξύλο & ψυχολογική βία από την γυναίκα του και κάθεται και το υπομένει. Πολύ κακώς έχει επικρατήσει το στερεότυπο «άντρας = σατανάς, γυναίκα = άγγελος». Ο ισχυρός (σε μια σχέση, σε μια ένωση, σε μια δουλειά) πάντα θα εκμεταλλεύεται τον αδύναμο, μέχρι ο αδύναμος να ξεσηκωθεί εναντίον του. Δεν έχει καμία σχέση το φύλο. Η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη στον Δυτικό κόσμο πριν 50 χρόνια, όχι πλέον.
DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Kαι γιατι να εκμεταλευεσαι την γκομενα ρε φιλε? απλα δεν θα την αφησεις να σε εκμεταλευτει αυτή. Μια μεση κατασταση και η ζωη συνεχιζεται θα ριχνετε τα ..... σας και θα περνάτε ωραια τι εκμεταλευσεις και γκρινιες και τσακωμοι για μλκιες χάνουμε την ουσια. Αν παλι εμπλεξες με γκομενα που γουσταρει τέτοιες μαζοχιστικες μαλακιες στειλτην απευθειας ότι σεξ και να κανετε ότι καλη στιγμη και να περάσετε στο τελος θα στο βγαλει από τη μυτη. Ουστ
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 1) Ποιά πλειοψηφία; Οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά (δεν το λέω για κακό, ίσα-ίσα). 2) Δεν ισχύει καθολικά αυτό με τους μισθούς. Υπάρχει συγκεκριμένη βιομηχανία που δίνει τριπλάσιους μισθούς στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. Αυτό δεν είναι άδικο; Εκεί οι φεμινίστριες γιατί δεν λένε κάτι για τα δικαιώματα των ανδρών; 3) Ας μην αναφέρω περιπτώσεις όπου ο άντρας τρώει ξύλο & ψυχολογική βία από την γυναίκα του και κάθεται και το υπομένει. Πολύ κακώς έχει επικρατήσει το στερεότυπο «άντρας = σατανάς, γυναίκα = άγγελος». Ο ισχυρός (σε μια σχέση, σε μια ένωση, σε μια δουλειά) πάντα θα εκμεταλλεύεται τον αδύναμο, μέχρι ο αδύναμος να ξεσηκωθεί εναντίον του. Δεν έχει καμία σχέση το φύλο. Η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη στον Δυτικό κόσμο πριν 50 χρόνια, όχι πλέον. μιλάς για κάτι που μπορείς να διασταυρώσεις και μόνος σου με ένα googling 2 δευτερολέπτων https://en.wikipedia.org/wiki/Gender_pay_gap σίγουρα η διαφορά δεν είναι όση ήταν και πριν 50 χρόνια αλλά ακόμη υπάρχει όταν συγκρίνω σύνολα δεν εννοώ κυριολεκτικά πληθυσμούς δε μετράμε φασόλια. Είναι θέμα απήχησης της εκάστοτε αντίληψης στη κοινωνία. Σου αναφέρω πιο πάνω παραδείγματα που μπορεί να υποδεικνύουν πως τέτοιες αντιλήψεις έχουν περάσει ακόμη και στον ίδιο το γυναικείο πληθυσμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 1) Ποιά πλειοψηφία; Οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά (δεν το λέω για κακό, ίσα-ίσα). 2) Δεν ισχύει καθολικά αυτό με τους μισθούς. Υπάρχει συγκεκριμένη βιομηχανία που δίνει τριπλάσιους μισθούς στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. Αυτό δεν είναι άδικο; Εκεί οι φεμινίστριες γιατί δεν λένε κάτι για τα δικαιώματα των ανδρών; 3) Ας μην αναφέρω περιπτώσεις όπου ο άντρας τρώει ξύλο & ψυχολογική βία από την γυναίκα του και κάθεται και το υπομένει. Πολύ κακώς έχει επικρατήσει το στερεότυπο «άντρας = σατανάς, γυναίκα = άγγελος». Ο ισχυρός (σε μια σχέση, σε μια ένωση, σε μια δουλειά) πάντα θα εκμεταλλεύεται τον αδύναμο, μέχρι ο αδύναμος να ξεσηκωθεί εναντίον του. Δεν έχει καμία σχέση το φύλο. Η γυναίκα ήταν καταπιεσμένη στον Δυτικό κόσμο πριν 50 χρόνια, όχι πλέον. 1) Μύθος. Οι άνδρες είναι λίγο περισσότεροι. https://en.wikipedia.org/wiki/Human_sex_ratio. 2) Οι μισθοί κοιτούνται στατιστικώς, και των ανδρών είναι μεγαλύτεροι. Στην Ε.Ε υπάρχει μια διαφορά τάξης του 17%. 3)Προφανώς και υπάρχουν!!!!!! Στη χώρα μας όμως δεν υπάρχουν στατιστικά βίας κατά των ανδρών και νομίζω ούτε επίσημα περιστατικά. Δεν χρειάζεται να πω πόσα περιστατικά περίπου είναι των γυναικών και πόσο μεγαλύτερα σε ποσοστό παγκοσμίως. 4)Ναι, μόνο που παγκοσμίως δεν υπάρχει ισότητα, δεν ζούμε μόνοι μας στον πλανήτη και επίσης οι διακρίσεις κατά των γυναικών συνεχίζουν κανονικά να υπάρχουν και στη Δύση.
bedazzled Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κι εσύ μπορείς να διασταυρώσεις αυτό που είπα:http://vitaminw.co/culture-society/women-earn-most-industry-except-when-men Αυτό δεν είναι άδικο; Θα το λέω μέχρι να πεθάνω ότι δεν μπορώ τα double standards... Όσο για τις αντιλήψεις, είναι σαν να μου λες ότι οι γυναίκες έχουν φάει πλύση εγκεφάλου και είναι χειραγωγούμενα puppets... όχι και πολύ τιμητικό για τις ίδιες, ειδικά στην σημερινή εποχή που υπάρχει τόση γνώση. Για τα 12ποντα (που δεν αμφιβάλλω ότι κάνουν ζημιά στην υγεία/μέση των γυναικών) μπορώ να σου αντιπαραβάλλω τα στενά αντρικά τζιν που κάνουν και αυτά ζημιά στην υγεία των ανδρών (μείωση γονιμότητας). Όπως βλέπεις δεν είναι μόνο οι γυναίκες θύματα της μόδας. Τα double standards δεν σταματάνε όμως. Αυτό δεν είναι ισότητα, λυπάμαι.
fotaras13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? Στο γυμνάσιο αντε και στο λύκειο, έκτοτε ποτέ! Δε βλέπω φιλικά τις γυναίκες, ούτε ψάχνομαι με αυτό το σκοπό, εκτός και αν την ξέρω αρκετό καιρό την άλλη και τύχει να δέσω μαζί της για παρέα... τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω? Ούτως ή άλλως αν δεν παρω σήμα δεν προχωράω και τελειώνει εκεί η ιστορία. ακόμη ζούμε σε αμιγώς ανδροκρατούμενη κοινωνία
Vapir Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Alpha beta gamma του γαμήσατε τη μάνα. "Επιβάλλεται" και απλά γελάω. Όχι επειδή αυτό που λες δεν ισχύει πουθενά, αλλά επειδή παίρνεις τη δική σου ιδέα/εμπειρία γι' αυτό το πράγμα, την παντρεύεις μ' αυτά που διάβασες για alpha males και βγάζεις συμπέρασμα. Βρες μια πραγματικά high class γκόμενα, μορφωμένη/επιτυχημένη/έξυπνη/χωρίς ανασφάλειες και δοκίμασε να επιβληθείς, θα έχει και γέλιο και δίδαγμα η υπόθεση. Προσωπικά αυτό το πράγμα που λες το έχω δει να πετυχαίνει και το έχω κάνει μόνο με γκομενάκια "περιορισμένης ευθύνης" και αυστηρά δύο καταστάσεων: when you are not fucking them you are bored. δεν λέω οτι έχεις άδικο αλλα ποτέ δεν θα με απασχολούσε να ρίξω high class μορφωμένη κλπ , τέτοιες γκόμενες τις βαριέμαι(δεν κολλάμε, δεν τις θεωρώ γενικά βαρετές) και τις θεωρώ wife material για τα γεράματα , κάτι που δεν μου είναι χρήσιμο , όχι τουλάχιστον για καμια 10-15ριά χρόνια ακόμα και βλέπουμε αν ζούμε μέχρι τότε γιατι χθες κόντεψα να σκοτωθώ σε τροχαίο αχχα
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κι εσύ μπορείς να διασταυρώσεις αυτό που είπα: http://vitaminw.co/culture-society/women-earn-most-industry-except-when-men Αυτό δεν είναι άδικο; Θα το λέω μέχρι να πεθάνω ότι δεν μπορώ τα double standards... Όσο για τις αντιλήψεις, είναι σαν να μου λες ότι οι γυναίκες έχουν φάει πλύση εγκεφάλου και είναι χειραγωγούμενα puppets... όχι και πολύ τιμητικό για τις ίδιες, ειδικά στην σημερινή εποχή που υπάρχει τόση γνώση. Για τα 12ποντα (που δεν αμφιβάλλω ότι κάνουν ζημιά στην υγεία/μέση των γυναικών) μπορώ να σου αντιπαραβάλλω τα στενά αντρικά τζιν που κάνουν και αυτά ζημιά στην υγεία των ανδρών (μείωση γονιμότητας). Όπως βλέπεις δεν είναι μόνο οι γυναίκες θύματα της μόδας. Τα double standards δεν σταματάνε όμως. Αυτό δεν είναι ισότητα, λυπάμαι. Σου λέω, δε διαφωνώ πως υπάρχει μια επιβολή κοινωνικώνπροτύπων εκατέρωθεν, όσο μπορεί να το πει κάποιος αυτό δηλαδή για αυτό το τονίζω πως αποτελεί προσωπική μου άποψη καθαρά. Αλλά αυτό δε θα πει κάτι όταν θες να κοιτάξεις τη γενικότερη εικόνα και σου εξήγησα γιατί. Δεν είναι θέμα double standards είναι σαν να κάνουμε συζήτηση για το ρατσισμό των λευκών κατά των μαύρων και να μου λες πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο γιατί κι ένας λευκός αν παέι σε καμιά φτωχογειτονιά του Brooklyn δε θα βγει ζωντανός. Κι αν οι διακρίσεις ήταν αντίστροφα σε βάρος των λευκών πάλι ρατσισμός θαι ήταν αλλά δεν είναι έτσι και το γιατί δεν είναι δε μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει όσα αντιπαραδείγματα κια να μου φέρεις. Η ίδια λογική είναι.
bedazzled Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αλλά αυτό δε θα πει κάτι όταν θες να κοιτάξεις τη γενικότερη εικόνα και σου εξήγησα γιατί. Δεν είναι θέμα double standards είναι σαν να κάνουμε συζήτηση για το ρατσισμό των λευκών κατά των μαύρων και να μου λες πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο γιατί κι ένας λευκός αν παέι σε καμιά φτωχογειτονιά του Brooklyn δε θα βγει ζωντανός. Κι αν οι διακρίσεις ήταν αντίστροφα σε βάρος των λευκών πάλι ρατσισμός θαι ήταν αλλά δεν είναι έτσι και το γιατί δεν είναι δε μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει όσα αντιπαραδείγματα κια να μου φέρεις. Η ίδια λογική είναι. Όπως είναι ρατσισμός το «μαύρος/μουσουλμάνος = de facto villain», έτσι είναι και το «άνδρας = de facto καταπιεστής». Δεν έχει σχέση ούτε το φύλο, ούτε η φυλή, αλλά οι συσχετισμοί δυνάμεων. Όποιος βρίσκεται από πάνω, κάνει ό,τι του καπνίσει, γιατί η εξουσία διαφθείρει. Είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας, είτε λευκός, είτε μαύρος.
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 καλά πιστεύεις πραγματικά πως σήμερα υπάρχει ρατσισμός κατά των αντρών; γιατί αν όχι καταλαβαίνεις πως δεν είναι η ίδια έννοια το ένα το αναφέρεις με τη χροιά του sjw ( που δε συμφωνώ με αυην την έννοια αλλά οκ )
bedazzled Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Φυσικά και υπάρχει και κάποιοι/ες το θεωρούν φυσιολογικό στα πλαίσια του ρεβανσισμού/εκδίκησης για το τι συνέβαινε πριν 50-100 χρόνια. Ακόμα και στις πολιτικές ιδεολογίες υπάρχει ρεβανσισμός. Δεν είναι κάτι καινούριο. Δηλαδή ας πούμε ότι έδερνε ο παππούς την γιαγιά μου πριν 70 χρόνια (σαν παράδειγμα το λέω, όχι ότι συνέβαινε, δεν ζούσα τότε για να ξέρω) και βρίσκομαι εγώ σήμερα να πληρώνω τα σπασμένα άλλων γενεών. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Seems fair... NOT Όσο για τους μισθούς, ειδικά σε αυτή την χώρα, καλό θα είναι να κοιτάξεις πόσοι εργαζόμενοι (ασχέτως φύλου) αμείβονται με 400-500 ευρώ/μήνα (δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση ανάλογα με το φύλο, παρά μόνο με την ηλικία αν είσαι κάτω των 25). Ούτε αυτή η αδικία μας πειράζει. Καθόμαστε και συγκρίνουμε πόσα παίρνουν μεγαλοστελέχη CEOs και ξαφνικά βρήκαμε την υπέρτατη αδικία επειδή η γυναίκα CEO καθαρίζει €8000/μήνα (ωιμέ καταστροφή) αντί για €10000/μήνα που παίρνει ο άνδρας. Δηλαδή τι περιμένεις να σου πω τώρα; Να κλάψω για αυτούς; Η πλειοψηφία του 90% τους/τις κοιτάει με το κυάλι. Το 17% είναι αστείο μπροστά σε τέτοιες ανισότητες.
the other one Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 το 17% είναι κάτι μετρήσιμο.. και σίγουρα δε βγαίνει μόνο από μισθούς CEO. τώρα από το τι καθαρίζει ο κάθε γνωστός προσωπικά δεν πρόκειται να βγάλω συμπέρασμα που και να θελα δηλαδή πολύ αμφιβάλλω πως ο άντρας πωλητής ας πούμε βγάζει λιγότερα απ' τη γυναίκα πωλήτρια. Γενικά όταν θες να μιλήσεις για αδικία κοιτάς το τι γίνεται όχι το πού πεφτει η γκρίνια. Οι ΗΠΑ ας πούμε μαζεύουν σε πολλούς τομείς το hate όλου του υπόλοιπου πλανήτη είδες να τους καίγεται καρφάκι; ό,τι έκαναν άλλωτε κάνουν και τώρα. λίγο άκυρο σαν παράδειγμα αλλά θέλω να σου δείξω, δεν είναι σκεπτικό αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα