Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν δίνω σημασία σε θεωρίες περί alpha males αλλά αυτό που βλέπω γενικά είναι πως πολλοί απ' όσους τις υπερασπίζονται δεν έχουν και τη πιο προοδευτική ( για να το πω κόσμια ) άποψη για τις γυναίκες και το ρόλο τους στη κοινωνία .

μη το πάμε και σε pick up artists δηλαδή γιατί εκεί βρίσκεις και χοντρούς σεξιστές

• Like 1
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικά δεν δίνω σημασία σε θεωρίες περί alpha males αλλά αυτό που βλέπω γενικά είναι πως πολλοί απ' όσους τις υπερασπίζονται δεν έχουν και τη πιο προοδευτική ( για να το πω κόσμια ) άποψη για τις γυναίκες και το ρόλο τους στη κοινωνία .

μη το πάμε και σε pick up artists δηλαδή γιατί εκεί βρίσκεις και χοντρούς σεξιστές

Ακριβώς, γιατί θεωρούν ότι ΟΛΕΣ ανάβουμε από την αντρίλα :/

Μόνο στο μυαλό τους φυσικά ισχύει.

Δημοσ.

Αν οι (περισσότερες) γυναίκες έλκονται από alphas & PUAs, ποιός φταίει;

@Vapir

Η πολιτική ορθότητα εξηγεί πολλά... οι αλήθειες είναι δυσάρεστες.

• Like 2
Δημοσ.

Μου έχει τύχει να κάνω εγώ friendzone σε κάποιον. Ήμασταν φίλοι (όχι κολλητοί, αλλά ήμασταν γείτονες και συμμαθητές) και γύρω στα 15 τα συναισθήματα άλλαξαν για αυτόν αλλά όχι και για μένα. Του αναγνωρίζω ότι είχε το θάρρος να μου το πει, αλλά δυστυχώς όταν του είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα ότι δεν τον βλέπω έτσι (ούτε και κανέναν εκείνη την περίοδο, άργησα λίγο να πάρω μπρος στο ερωτικό κομμάτι) πραγματικά δεινοπάθησα. Το πήρε πεισματικά και δε με άφηνε σε ησυχία, χωρίς όμως να με διεκδικεί απλά να τραβήξει την προσοχή μου. Βαρούσε κουδούνια και πόρτες ότι ώρα του καπνίσει (για πλάκα), έβαζε δυνατά μουσική όταν ήξερε ότι διάβαζα μονό και μόνο για να τον πάρω τηλέφωνο και να του ζητήσω να το χαμηλώσει, μου έκανε τηλεφωνικές φαρσες με τους φίλους του συνέχεια, κι έλεγε σε όλους ότι τον ήθελα και σε λίγο θα "τα φτιάχναμε". Μεχρι το τέλος του σχολείου δεν βρήκα ησυχία. Ευτυχώς μετά βρήκε μια άλλη κοπέλα και ησύχασα. Αποδίδω βεβαια εν μέρει αυτη τη συμπεριφορά στην ατίθαση εφηβεία και τις ορμόνες της. Η καλύτερη αντιμετώπιση για κάποιον friendzoned είναι να το αποδεχτεί και να προχωρήσει παρακάτω χωρις πικρίες (το πόσο εύκολο είναι αυτό , είναι ανάλογο της δύναμης των συναισθημάτων)

Δημοσ.

Φίλες δεν έχω και δεν θα αποκτήσω ποτέ,γνωστές έχω αλλά όχι πολλά πάρε δώσε,τα τυπικά μόνο,η φιλία είναι κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το σεβόμαστε,άμα δεν μπορούμε το αφήνουμε και βρίσκουμε άλλες λέξεις,τώρα να είστε φίλοι και έτσι στο άκυρο ξέρω εγώ να ρίχνετε και κανά πήδουλο εντάξει..το τερματίσατε.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλες δεν έχω και δεν θα αποκτήσω ποτέ,γνωστές έχω αλλά όχι πολλά πάρε δώσε,τα τυπικά μόνο,η φιλία είναι κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το σεβόμαστε,άμα δεν μπορούμε το αφήνουμε και βρίσκουμε άλλες λέξεις,τώρα να είστε φίλοι και έτσι στο άκυρο ξέρω εγώ να ρίχνετε και κανά πήδουλο εντάξει..το τερματίσατε.

FWB

Πολύ προχώ πράγματα για την Ελλάδα...

• Like 2
Δημοσ.

το αντίθετο , τα alpha males δεν έχουν μέσα τους σεξισμό κ μισογυνισμό γιατι δεν έχουν πρόβλημα να βρουν σεξ και αποδοχή , είναι όλα πολύ εύκολα οταν επιβάλλεσαι, δεν γουστάρει μια ? περιμένουν δέκα εκεί έξω , δεν κολλάει με κάποια γιατι σέβεται τον εαυτό του και γνωρίζει πως δεν θα είναι η μόνη που ίσως ενδιαφερθεί γι αυτόν. Αυτοί που βγάζουν bitching και μισογυνισμό είναι οι αποτυχημένοι που γνωρίζουν μόνο την απόρριψη και που δεν τους κάθεται ούτε μεθυσμένη γαϊδούρα  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ο μισογυνισμός δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα βρίσκεις. Μπορεί κάποιος να πηδάει κάθε μέρα και να τις αντιμετωπίζει όλες σαν σκουπίδι.

• Like 3
Δημοσ.

Define σκουπίδι.

Υπάρχουν γυναίκες που φέρονται σε άντρες σαν να είναι σκουπίδια και το διασκεδάζουν, αλλά δεν βλέπω SJW κατακραυγή (double standards much?):

http://www.ampedasia.com/article/use-men-money-never-sex-im-findom/

Το θέμα ξέρεις ποιό είναι; Να γίνονται όλα με αμοιβαία συναίνεση.

Αν κάποιος γουστάρει να του μαδάνε το πορτοφόλι με την θέλησή του (άρα δεν είναι κλεψιά) ή αν κάποια γουστάρει να πηδιέται με την θέλησή της (άρα δεν είναι βιασμός), τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ανήθικο να εκμεταλλεύεσαι τα κουμπιά κάποιου για να πάρεις αυτό που θες; Ίσως. Παράνομο; Όχι. Το κάνουν και οι πολιτικοί κατά κόρον με τον λαουτζίκο και την ψήφο του και το ονομάζουμε δημοκρατία/ελευθερία.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Define σκουπίδι.

Υπάρχουν γυναίκες που φέρονται σε άντρες σαν να είναι σκουπίδια και το διασκεδάζουν, αλλά δεν βλέπω SJW κατακραυγή (double standards much?):http://www.ampedasia.com/article/use-men-money-never-sex-im-findom/

Το θέμα ξέρεις ποιό είναι; Να γίνονται όλα με αμοιβαία συναίνεση.

Αν κάποιος γουστάρει να του μαδάνε το πορτοφόλι με την θέλησή του (άρα δεν είναι κλεψιά) ή αν κάποια γουστάρει να πηδιέται με την θέλησή της (άρα δεν είναι βιασμός), τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ανήθικο να εκμεταλλεύεσαι τα κουμπιά κάποιου για να πάρεις αυτό που θες; Ίσως. Παράνομο; Όχι. Το κάνουν και οι πολιτικοί κατά κόρον με τον λαουτζίκο και την ψήφο του και το ονομάζουμε δημοκρατία/ελευθερία.

Βασικά το ονομάζουμε προπαγάνδα.

Έχεις μπερδέψει τις έννοιες.

Δημοσ.

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Εσάς σας έχει μπερδέψει η πολιτική ορθότητα και το SJWιλίκι...

Λέω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως θα ήθελα να είναι σε έναν φανταστικό, παραμυθένιο κόσμο (αυτό υπάρχει μόνο στα video games και στις ταινίες). Δυσάρεστο, αλλά τι να κάνουμε. Ρεαλισμός όπως λες κι εσύ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Εσάς σας έχει μπερδέψει η πολιτική ορθότητα και το SJWιλίκι...

Λέω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως θα ήθελα να είναι σε έναν φανταστικό, παραμυθένιο κόσμο (αυτό υπάρχει μόνο στα video games και στις ταινίες). Δυσάρεστο, αλλά τι να κάνουμε. Ρεαλισμός όπως λες κι εσύ.

Για την πολιτική μίλησα. Προπαγάνδα είναι αυτό. Να πατάς στα κουμπιά του άλλου και να τους σερβιρεις την πραγματικότητα όπως θέλει να την ακούσει.

Δεν διαφωνησα με τα προηγουμενα που είπες. Στη δημοκρατία ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θελει ανεξάρτητα αν αρέσει σε εμένα ή σε εσένα (προφανώς χωρίς να καταπαταει την ελευθερία του άλλου).

Δημοσ.

Μα και η πολιτική, αλλά και η συναναστροφή με το άλλο φύλο απαιτούν ένα βασικό skill: να ξέρεις να πουλήσεις καλά τον εαυτό σου, να δείξεις ότι είσαι ελκυστικό προϊόν. Άρα προφανώς και θα πεις αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος... δεν πας με τον σταυρό στο χέρι. Δυστυχώς έτσι είναι το marketing.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα και η πολιτική, αλλά και η συναναστροφή με το άλλο φύλο απαιτούν ένα βασικό skill: να ξέρεις να πουλήσεις καλά τον εαυτό σου, να δείξεις ότι είσαι ελκυστικό προϊόν. Άρα προφανώς και θα πεις αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος... δεν πας με τον σταυρό στο χέρι. Δυστυχώς έτσι είναι το marketing.

Η πολιτική επηρεάζει ένα τεράστιο σύνολο ανθρώπων, οπότε δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με την κοινωνική συναστροφή. Γι' αυτό και η προπαγάνδα είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται.
Δημοσ.

Το να κάνεις/γίνεις friendzoned είναι στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, θαρρώ πως έχει να κάνει με το πώς μπορείς να το διαχειριστείς και κατά πόσο είναι γερό το crush. Νομίζω πως και για τις δύο πλευρές είναι περίεργο και δύσκολο, αλλά αν μπορεί να βρεθεί το σημείο ισορροπίας ίσως μπορεί να συνεχιστεί η επαφή δίχως προβλήματα. Όμως, αυτό προϋποθέτει το να μην νιώθει άβολα (βάσει Χ αιτιών) αυτός που έριξε το χαρτί τού δεν-σε-βλέπω-ερωτικά, κι ο άλλος, που έχει πάθει το crushάκι του, να μπορεί να κάνει στην μπάντα τα όποια συναισθήματα - τύπου για τα Χ καλά, μπορώ να ανεχτώ τις Χ αρνητικές συνέπειες. Κατ' εμέ, είναι δύσκολο, καθώς όσο έχεις επαφή με το αντικείμενο του πόθου σου, η φλόγα αναζωπυρώνει και δεν μπορείς να πας εύκολα παρακάτω. Βέβαια, ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά, οπότε θα ήταν κουτό να υπάρχει μονομερής θέση επί του θέματος. 

----------------------------------------

Τώρα περί alpha male και beta male... Παρότι μπορώ να καταλάβω το πνεύμα τού γιατί λέγεται όπως λέγεται και τι σημαίνει, δεν μπορώ να πω πως του δίνω σημασία και το ασπάζομαι ως έχει (και για το σύνολο των χαρακτηριστικών, αλλά και σαν νοοτροπία). Ναι μεν, συμφωνώ με κάποια χαρακτηριστικά, αλλά, σαν σύνολο, μου βγάζει κάτι απωθητικό, γιατί υπάρχει ένα στιλάκι σε όλο αυτό. Έτσι το βλέπω εγώ, ε; Δεν λέω ότι είμαι η σωστή or whatever. Άλλωστε, όπως εγώ βρίσκω αδιάφορο/απωθητικό/ενοχλητικό κάποιον με όλο αυτό το πακέτο, άλλο τόσο μπορεί να ισχύει το ίδιο και γι' αυτόν, καθώς κάλλιστα μπορεί να μην είμαι το θηλυκό που θα τραβούσε την προσοχή ενός alpha male ξέρω 'γω. 

Απ' τη μεριά μου, το βλέπω τελείως διαφορετικά κι απλά. Κι αυτό γιατί, ό,τι και να είναι ο άλλος, σίγουρα θα υπάρχει και το αντίστοιχο κοινό. Κι είμαι της άποψης πως το κλικ μπορεί να έρθει κι απροσδόκητα κάποιες φορές, ακόμη και σε περιπτώσεις που θεωρητικά είχαμε αποκλείσει. Τώρα το να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και να προσπαθούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους (στην περιπτωσή μας: να νομίζει κανείς πως η άλλη θα πέσει τ' ανάσκελα) νομίζω πως είναι χαζό (και τέρμα αλαζονικό). Ε, δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλους. Τόσο απλά! Υπό το πρίσμα αυτής της νοοτροπίας, το τονίζω.

Τώρα το να αναγνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και να προσπαθούμε να τις "ξεθωριάσουμε", είναι αποδεκτό και θεμιτό (και δεν έχει να κάνει με alpha male, με φύλο κλπ αλλά τι επίπεδο/ουσία/βαρύτητα θες να 'χεις σαν οντότητα). Αλλά θα πρέπει να γίνεται γιατί πηγάζει από μέσα μας, σαν ανάγκη.

Και για να δώσω κι ένα παράδειγμα: Το να είναι κάποιος κουτσομπόλης και κατίνα, ας πούμε, ε, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο/θελκτικότερο, είτε μιλάμε για γυναίκα είτε για άντρα. Ή μίρλας. Ή φελλός που επιπλέει. Ή... Ή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...