Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

θα εβλεπα τι φταιει και θα το διορθωνα...

γενικα αν σε θελει μονο για φιλο/παρεα παει να πει οτι δεν εισαι Alpha male

Άντε πάλι με τις αγέλες...
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι όμως είναι κάτι  παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό , όχι οτι με απασχολεί , αλλα το αναγνωρίζω. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι πως το να προσπαθήσει κάποιος beta να γίνει alpha , έχει κωμικοτραγικά αποτελέσματα και ιδικά όταν αυτό γίνει για να ρίξει μια γκόμενα. Alpha male γεννιέσαι , δεν γίνεσαι . Τι σημαίνει πραγματικά? επιβολή ,να μπορείς να επιβάλλεσαι στους πάντες κ στα πάντα , άλλο αν γίνεται η χρήση της λέξης συχνά για την επιβολή σου στις γκόμενες. Προσωπικά θεωρώ τις γκόμενες (όχι τις γυναίκες γενικά) κάτι μη σημαντικό , κάτι για να περνάς την ώρα σου, ενα πολύ ( :-D) ευχάριστο hobby που σίγουρα δεν αξίζει να αλλάξεις ολόκληρη προσωπικότητα γιαυτό, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι για να αλλάξει κάποιος. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι όμως είναι κάτι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό , όχι οτι με απασχολεί , αλλα το αναγνωρίζω. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι πως το να προσπαθήσει κάποιος beta να γίνει alpha , έχει κωμικοτραγικά αποτελέσματα και ιδικά όταν αυτό γίνει για να ρίξει μια γκόμενα. Alpha male γεννιέσαι , δεν γίνεσαι . Τι σημαίνει πραγματικά? επιβολή ,να μπορείς να επιβάλλεσαι στους πάντες κ στα πάντα , άλλο αν γίνεται η χρήση της λέξης συχνά για την επιβολή σου στις γκόμενες. Προσωπικά θεωρώ τις γκόμενες (όχι τις γυναίκες γενικά) κάτι μη σημαντικό , κάτι για να περνάς την ώρα σου, ενα πολύ ( :-D) ευχάριστο hobby που σίγουρα δεν αξίζει να αλλάξεις ολόκληρη προσωπικότητα γιαυτό, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι για να αλλάξει κάποιος.

Δεν σημαίνει τίποτα για τους ανθρώπους , εκτός και αν είσαι ζώο και δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις ακόμη στο ειδος Homo sapiens sapiens.

Δημοσ.

Δεν σημαίνει τίποτα για τους ανθρώπους , εκτός και αν είσαι ζώο και δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις ακόμη στο ειδος Homo sapiens sapiens.

η γνώμη μιας γυναίκας για το συγκεκριμένο θέμα έχει όση βάση έχει και η γνώμη ενός άντρα για την περίοδο , δηλαδή 0 , όσο καταλαβαίνουμε εμείς την περίοδο σας , τόσο καταλαβαίνετε κ μπορείτε να έχετε άποψη κ εσείς αυτό που σου εξήγησα κ ο λόγος είναι οι θηλυκές ορμόνες που δεν έχουμε και οι αρσενικές ορμόνες που δεν έχετε στις ανάλογες ποσότητες   :rolleyes:

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

η γνώμη μιας γυναίκας για το συγκεκριμένο θέμα έχει όση βάση έχει και η γνώμη ενός άντρα για την περίοδο , δηλαδή 0 , όσο καταλαβαίνουμε εμείς την περίοδο σας , τόσο καταλαβαίνετε κ μπορείτε να έχετε άποψη κ εσείς αυτό που σου εξήγησα κ ο λόγος είναι οι θηλυκές ορμόνες που δεν έχουμε και οι αρσενικές ορμόνες που δεν έχετε στις ανάλογες ποσότητες :rolleyes:

Είναι δεδομένα αυτά, δεν τα λέω εγώ, οι βιολόγοι τα λένε.

Το alpha male στα ζώα δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους, με βάση τη βασική διαφορά ότι εκεί πέρα το θέμα είναι αναπαραγωγικό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία συσχέτιση με εμάς τους ανθρώπους.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alpha_(ethology)

Όπως βλέπεις η συγκεκριμένη ορολογία είναι για ΖΩΑ. Δεν λειτουργούμε σαν ΖΩΑ σε αυτή την κοινωνία (τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι Homo sapiens sapiens).

Δημοσ.

Είναι δεδομένα αυτά, δεν τα λέω εγώ, οι βιολόγοι τα λένε.

Το alpha male στα ζώα δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους, με βάση τη βασική διαφορά ότι εκεί πέρα το θέμα είναι αναπαραγωγικό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία συσχέτιση με εμάς τους ανθρώπους.

Να πω οτι έχω όρεξη να το συνεχίσω θα σου πω ψέματα  ¯\_(ツ)_/¯ βαριέμαι 

για να το λες κάτι θα ξέρεις , επιστημονικό forum είμαστε  ;)

Δημοσ.

Λεβελ:"ο φιλεναδας"

/Πληττω.

χαχαχα ναι ναι ο χαλαρος φιλενάδας και καλά.

χαχαχα

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω? 

Κοιτα με αυτην να προχωρήσεις στο σεξουαλικο εφόσον στο εχει ξεκοψει δεν μπορεις. Οποτε τι ρωτας ακριβως?

Εγω τι θα έκανα ..... απλα δεν θα ασχολιομουν άλλο. Δεν θα της εκοβα τη καλημέρα βεβαια , βασικα εξαρτάται αμα

την εβλεπα ζορικη και να με βλεπει και να μη γουσταρει θα της εκοβα και την καλημέρα δεν είμαι γλείφτης ουτε διπρόσωπος.

Κατά τα αλλα μη φανταζεσαι ότι θα γινει και τιποτα το τρομερο θα σε ξεχάσει και θα την ξεχάσεις (ελπιζω) γρηγορα. Καλα να είναι η τυπισσα.... πάμε για άλλα! Μη κολλας και μη χολοσκάς ο άντρας ειδικα όταν είναι νέος θα πρέπει να εχει σαν μελημα να περνάει καλά με εκεινες που του αρέσουν τωρα δεν σου εκατσε αυτή δεν τρεχει και τιποτα μη δειχνεις ότι μιζεριάζεις.

Εμενα φιλε μου η πρωην μου δουλευει κοντά εκει που δουλευω και εγω και περνάω συχνα .... αυτή με χωρισε βεβαια αλλα και εγω μετά την εγραψα στα @@ μου. Περναω από διπλα ουτε καλημέρα δεν της λεω και γιατι να το κανω? να την επιβραβεύσω για το ψέμμα που μου ειπε? αυτές οι ηλιθιες διπλωματιες είναι που δεν γουστάρω εφόσον χωρισαμε και σε πειραξε κάτι και με χωρισες και σε παιρνω τηλεφωνο να ξαναβγούμε τι μου λες "Δεν εχω πρόβλημα μαζι σου..." αμα δεν εχεις τοτε γιατι έσπασες? τεσπα δεν το εψαξα παραπανω απλα καταλαβα ότι η τυπισσα μου λεει πιπες και έσπασα από μονος μου. Θα μπορουσα βεβαια να κανω σκηνές και κομπλαρισματα αλλα το ειδα χαλαρά και την αφησα να μου πει εκεινη αν την πειραξε κάτι από μονη της δεν το έκανες τουλάχιστον μη μου λες πραγματα που δεν ισχυουν.

Με λιγα λογια μη κάθεσαι και μασάς να σε κοροϊδεύουν μπορει αυτή να σου λεει και καλα να ειστε φιλοι και μολις στριβεις να λεει στις φιλες της αυτόν εδώ τον έχω κανει θύμα. Δειξε αξιοπρέπεια και μη μασάς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι άνθρωπος που θα κοροιδέψει. Δέν υπάρχει κάτι άλλο οπότε  απο το τίποτα καλύτερα να υπάρχει αυτή η παρέα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο homo sapiens sapiens είναι κοινωνικό αγελαίο ζώο.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tribalism

Και πόσοι λαοί ακόμη λειτουργούν με τη μορφή tribal;

Χμμμ η πάρα πολύ μικρή μειοψηφία αν θυμάμαι καλά και με πολύ κακά αποτελέσματα.

Θέλουμε δεν το θέλουμε έχουμε διαφοροποιηθεί πολύ σαν είδος από τα άλλα είδη που κατοικούν σε αυτό τον πλανήτη.

Ας το αποδεχτούμε.

Όποιος δεν το αποδέχεται τον παρακαλώ να κόψει ρεύμα, νερό, ίντερνετ και όλες τις ανέσεις του μοντέρνου ανθρώπου κοκ, ώστε να νιώσει περισσότερο αγελαίο ζώο.

Δημοσ.

Αν όταν ακούς tribal φαντάζεσαι τους ιθαγενείς της Παπούας Νέας Γουινέας, μάλλον χάνεις το νόημα...

Tribalism είναι από Ολυμπιακός vs Παναθηναικός μέχρι Brexit vs Bremain. Σε ξεγελάει το γεγονός ότι φοράμε ρούχα μάλλον. Δεν αλλάζει το DNA, ασχέτως τεχνολογικών ανέσεων. Αποδέξου την πραγματικότητα του πως δουλεύουν οι ανθρώπινες κοινωνίες.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν όταν ακους tribal φαντάζεσαι τους ιθαγενείς της Παπούας Νέας Γουινέας, μάλλον χάνεις το νόημα...

Tribalism είναι από Ολυμπιακός vs Παναθηναικός μέχρι Brexit vs Bremain. Σε ξεγελάει το γεγονός ότι φοράμε ρούχα μάλλον. Δεν αλλάζει το DNA, ασχέτως τεχνολογικών ανέσεων.

Το DNA δεν είναι πια δικαιολογία. Ο εγκέφαλος μας είναι πολύ εξελιγμένος.

Απλώς κάποιοι δεν χρησιμοποιούν το δώρο του evolution όσο θα έπρεπε δυστυχώς.

Δημοσ.

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω? 

Οχι, εχω παντα οποια θελω..

Ειναι και λιγο βαρετο ομως, θα ηθελα ενα friendzone ετσι για αλλαγη να πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν όταν ακούς tribal φαντάζεσαι τους ιθαγενείς της Παπούας Νέας Γουινέας, μάλλον χάνεις το νόημα...

Tribalism είναι από Ολυμπιακός vs Παναθηναικός μέχρι Brexit vs Bremain. Σε ξεγελάει το γεγονός ότι φοράμε ρούχα μάλλον. Δεν αλλάζει το DNA, ασχέτως τεχνολογικών ανέσεων. Αποδέξου την πραγματικότητα του πως δουλεύουν οι ανθρώπινες κοινωνίες.

μην σκοτίζεσαι τζάμπα δεν βγάζεις άκρη,προφανώς και εδω μέσα όπως και σε κάθε άλλη γωνιά  του internet μαζεύονται άνθρωποι απο εντελώς διαφορετικά κοινωνικά στρώματα με εντελώς διαφορετικές εμπειρίες κ είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει σωστή επικοινωνία.

Μου έχει συμβεί πολλές φορές να λέω κάτι κοινά αποδεκτό και γνωστό και είτε να πατάω σε κάποιο ευαίσθητο νεύρο είτε να παραβλέπει ο άλλος αυτό που γράφω και να συνεχίζει την κασέτα. Θες trollάρισμα , θες εγωιστική συμπεριφορά του ξερόλα ? whatever 

Σχετικά με το θέμα πιστεύω πως κάποιες γυναίκες δεν δέχονται και δεν γουστάρουν alpha males για διαφόρους λόγους , κάποιοι λόγοι είναι ποιο αστείοι και απο τις ίδιες (βλέπε φεμινίστριες )  είτε επειδή δεν τραβούν το ενδιαφέρον τους ή σε αυτές (συνήθως οι ανώριμες γύρω στα 15-18 έλκονται απο θηλυπρεπείς άντρες) είτε επειδή προτιμούν beta males ,τους τρομαγμένους και μαζεμένους που θα τους βάλουν κ τις φωνές μια στο τόσο κ θα τους ρίξουν κ καμια φάπα πίσω απο την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους. 

Δεν την ξέρω την basketballfan και εννοείται πως δεν τα λέω γι αυτήν τα όσα γράφω στο spoiler (το εξηγώ γιατι βαριέμαι να απαντάω σε αυτονόητα).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...