Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάμπιες ξεκάμπιες παντού υπάρχουν λιγούρια που θα έρθουν να κάνουν επίδειξη μπας και σπρώξουν. Έτσι γίνεται και στα περισσότερα ζώα αγέλης. Το αρσενικό επιδεικνύεται ή ακόμα και μάχεται με τα άλλα αρσενικά για να ζευγαρώσει, και το θηλυκό επιλέγει το δυνατότερο αρσενικό που θα προστατεύσει την οικογένεια. Deal with it.

Ισχυει,αλλα σαν ανθρωποι που ζουμε 7000+ στον πολιτισμο η εννοια του δυνατοτερου αρσενικου και μπλα μπλα δεν απανταται οπως στην φυση.Στην φυση ειναι καθαρα θεμα σωματικης κυριαρχιας που εξυπηρετει απλα και μονο την αναπαραγωγη.Οι ανθρωποι εχουν δημιουργησει πολυ πιο συνθετες συνθηκες επιβιωσης και αυτο οδηγει σε εντελως διαφορετικη μεταφραση του ισχυρος.Ισχυρος μπορει να ναι καποιος εξυπνος,καποιος πλουσιος,καποιος με χιουμορ.

• Like 1
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο έχω βαρεθεί να διαβάζω για αγέλες λες και είμσστε ζώα.....

Έχω προτείνει σε άλλο thread όσοι είναι υποστηρικτές των αγελων να αρχίζουν να περπατουν στα 4...

Επίσης, ας βγάλουν τα ρούχα τους και ας φύγουν από τα σπίτια τους και να πάνε να σχηματισουν μια αγελη όπως οι λύκοι στα βουνά, θεωρώ ότι το εγχείρημα θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία :)

Δημοσ.

Έχω προτείνει σε άλλο thread όσοι είναι υποστηρικτές των αγελων να αρχίζουν να περπατουν στα 4...

Επίσης, ας βγάλουν τα ρούχα τους και ας φύγουν από τα σπίτια τους και να πάνε να σχηματισουν μια αγελη όπως οι λύκοι στα βουνά, θεωρώ ότι το εγχίρειμα θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία :)

Αν περάσεις απο κατάληψη άπλυτων αυτά που λες ήδη γίνονται!

Δημοσ.

Οι ανθρωποι εχουν δημιουργησει πολυ πιο συνθετες συνθηκες επιβιωσης και αυτο οδηγει σε εντελως διαφορετικη μεταφραση του ισχυρος.Ισχυρος μπορει να ναι καποιος εξυπνος,καποιος πλουσιος,καποιος με χιουμορ.

Έχεις δίκιο, αν και δεν βλέπω πως υπάρχει περίπτωση ο χιουμορίστας να αποδειχθεί ο ισχυρότερος στη σύγχρονη κοινωνία. Τη σήμερον ημέρα ισχύς είναι ξεκάθαρα το χρήμα και όποιος (ρομαντικός) διαφωνεί ας σηκώσει το χέρι.

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης, ας βγάλουν τα ρούχα τους και ας φύγουν από τα σπίτια τους και να πάνε να σχηματισουν μια αγελη όπως οι λύκοι στα βουνά, θεωρώ ότι το εγχείρημα θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία :)

Πάλι σκέφτεσαι με όρους νεολιθικής εποχής και χάνεις το δάσος...

Παραδείγματα από σύγχρονες αγέλες:

olimpiakos.jpg

918F6B754C8DE2577479F8FA9D73B7F3.jpg

assets_LARGE_t_420_54056157.JPG

Δεν βλέπω ούτε έναν να περπατάει στα 4 και να μην φοράει ρούχα.

ΥΓ: Δεν είμαι υποστηρικτής των αγελών και δεν επιθυμώ να ανήκω σε καμία. Το να λέω ότι 1 + 1 = 2 βάσει εξελικτικής ανθρωπολογίας, νευροβιολογίας και ψυχολογίας δεν σημαίνει ότι με βρίσκει σύμφωνο η ύπαρξη τους. Απλά λέω πως είναι τα πράγματα, αντικειμενικά, ψυχρά, κυνικά. Αυτός είναι ο κόσμος μας, καλώς ή κακώς. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάλι σκέφτεσαι με όρους νεολιθικής εποχής και χάνεις το δάσος...

Παραδείγματα από σύγχρονες αγέλες:

olimpiakos.jpg

918F6B754C8DE2577479F8FA9D73B7F3.jpg

assets_LARGE_t_420_54056157.JPG

Δεν βλέπω ούτε έναν να περπατάει στα 4 και να μην φοράει ρούχα.

ΥΓ: Δεν είμαι υποστηρικτής των αγελών και δεν επιθυμώ να ανήκω σε καμία. Το να λέω ότι 1 + 1 = 2 βάσει εξελικτικής ανθρωπολογίας, νευροβιολογίας και ψυχολογίας δεν σημαίνει ότι με βρίσκει σύμφωνο η ύπαρξη τους. Απλά λέω πως είναι τα πράγματα, αντικειμενικά, ψυχρά, κυνικά. Αυτός είναι ο κόσμος μας, καλώς ή κακώς. :)

Επειδή έχω φάει την όλη μέχρι τώρα ζωή μου στα γήπεδα, όλοι αυτοί οι "οπαδοί" δεν είναι κάτι παραπάνω από ζώα, ανεξαρτήτως αν τυπικά ανήκουν στο Homo sapiens sapiens.

Δεν είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα και ας είναι πολλοί.

Οι πολιτισμένοι άνθρωποι δεν είναι σαν αυτούς.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αν και δεν βλέπω πως υπάρχει περίπτωση ο χιουμορίστας να αποδειχθεί ο ισχυρότερος στη σύγχρονη κοινωνία. Τη σήμερον ημέρα ισχύς είναι ξεκάθαρα το χρήμα και όποιος (ρομαντικός) διαφωνεί ας σηκώσει το χέρι.

Δες τον Σεφερλη τον Αρκά και άλλους επιτυχημένους χιουμορίστες εντάξει βαρονος δεν θα γινει σιγουρα αλλα και ποιος νοιάζεται στη τελικη? Να βγαλεις λεφτά και ταυτόχρονα να διατηρησεις και την ηθικη σου σε κανει διπλα επιτυχημενο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δες τον Σεφερλη τον Αρκά και άλλους επιτυχημένους χιουμορίστες εντάξει βαρονος δεν θα γινει σιγουρα αλλα και ποιος νοιάζεται στη τελικη? Να βγαλεις λεφτά και ταυτόχρονα να διατηρησεις και την ηθικη σου σε κανει διπλα επιτυχημενο.

Συγκρίνεις τον Σεφερλή με τον Αρκά;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...