Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η λεγόμενη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Συνήθως η πολύ εμφανίσιμη έχει συνειδητοποιήσει από μικρή ότι η εμφάνιση της μπορεί να ανοίγει πόρτες και για αυτό φταίτε εσείς οι άντρες.

Καταρχάς μη μας τσουβαλιάζεις όλους :):)

Tο ότι υπαρχουν τύποι (για γέλια) που γίνονται τύφλα με δυο γουλιές ουίσκι και πάνω στο τσακίρ κέφι πάνε και την πέφτουν σε ότι μπάζο βρουν μπροστά τους με αποτέλεσμα αυτές μετά να τη βλέπουν Θεές είναι γεγονός :)

Γεγονός είναι επίσης ότι η ίδια γυναίκα μεγάλωσε σε μια οικογένεια που ο πατέρας της και ειδικότερα η μάνα της της έμαθαν ότι το μ00ν! της είναι όλο το χρυσάφι του κόσμου και οι θησαυροί της γης μαζί....

Συνέπεια αυτών να έχουμε γεμίσει μετριότητες που έχουν βαλει το πηχη τοσο ψηλα που ουτε οι ιδιες δεν ξερουν πως θα τον φτασουν...

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω?

Θα ακουστω σα ψωνάρα :P αλλα συνήθως μου τυχαίνει το αντίστροφο :P Και δεν υπαρχει χειρότερη στιγμη, όταν πρεπει να ρίξω την πίτα....να ανοίξει η γη να με καταπιεί....

Δεν ειμαι δύσκολος αλλα πως τα καταφέρνω και αρέσω σε αυτές που δεν μου βγάζουν κατι?? :(

Έκανα κάποτε αυτο που λέει και ο DDEVIL, τις ειχα σαν φίλες και μου γνώριζαν φίλες τους.....το τελευταίο σκηνικό ειναι με μια φίλη μου η οποία οποτε βγαίναμε έφερνε φίλες και παντα προσπαθούσα...και η ειρωνία ειναι ότι δεν ξαναβλέπα τις φίλες της.....όταν την ρώταγα τι είπαν, μου έλεγε δεν είπαν κατι για σένα :/ ....WTF???

Ε μια μερα, τα πηρα στο κρανίο και είπα στην επομενη φίλη που θα φέρει θα κάνω άμεσο χώσιμο....Το αποτέλεσμα? Η φίλη της γούσταρε και ήθελε να παω σε ενα πάρτυ που θα εκανε και η φίλη μου ηταν έτοιμη να βάλει τα κλάμματα....

astrosunnefo δεν παρεξηγούμαι ο καθενας εχει τις αποψεις του. Αλλα επειδή είμαι ειλικρινης θα σου πω στα ισια ότι αμα φαω διαγραφη από το φβ και το καταλαβω θα παρεξηγηθώ. Για να με σβησει ο άλλος κάποιο λογο θα έχει. Σε πετάει από το προφιλ του σιγουρα δεν σε συμπαθει αυτό δεν είναι στερεοτυπικο είναι αποτιμηση μιας κινησης. Βεβαια το αντιστροφο δεν είναι σιγουρο ότι πχ αμα σε κρατησει στο προφιλ του σε συμπαθει σιγουρα. Αλλα η κινηση της διαγραφης δειχνει ότι αυτος ο τυπος πηγε στην επαφη σου στραβωσε τη μουρη του και σε διεγραψε αν είναι ένα ατομο που δεν θα ξαναδω ποτέ δεν με ενδιαφερει αν όμως είναι ατομο που θα κληθω να δουλεψω μαζι του καποια στιγμη (επειδή καποιοι δεν ξερουν ότι ο κοσμος είναι μικρος και ποτε δεν ξερεις) θα είμαι σιγουρα επιφυλακτικος απέναντι του.

Κατά τα αλλα εγω δεν υψωνω κανενα τειχος είμαι ανοιχτος σε όλα απλα δεν θα κατσω να το κουρασω και να με πιάσουν ανασφάλειες επειδή κάποια θέλει συγκεκριμενη κατηγορια αντρων. Aπλα όπως έχω ξαναπει και σε παλαιοτερο θρεντ η εμπειρια είναι εμπειρια ασχετα τον τροπο που επιτευχθηκε. Σεξουαλικα ανενεργος είναι μονο εκεινος που καθεται μεσα στο σπιτι και κλαιει τη μοιρα του. Καποιες ή καποιοι μπορει να μην το δεχτουν αυτό αλλα δεν πειραζει ο καθενας είναι υπεύθυνος για τις πεποιθήσεις του.

Οχι πως εχει κατι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο post αλλα DDEVIL, μου αρέσει ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σε ολα τα post, απολαυστικοτατος!

• Like 1
Δημοσ.

manouse ευχαριστω φιλε αλλα θα σε περάσουν για κλώνο μου και μπορει να σε μπανάρουν όπως με τον Μοχάμεντ προσεξε τι γράφεις!!! :cry:

Δημοσ.

manouse ευχαριστω φιλε αλλα θα σε περάσουν για κλώνο μου και μπορει να σε μπανάρουν όπως με τον Μοχάμεντ προσεξε τι γράφεις!!! :cry:

Αν συμπεφτουν οι αποψεις, τι να κάνουμε? :P εξάλλου χρονια ειμαι γραμμένος και με ενα καρό αξιολογήσεις, αυτο έλειπε να εχω ορεξη να κάνω restart :D

Δημοσ.

Θα ακουστω σα ψωνάρα :P αλλα συνήθως μου τυχαίνει το αντίστροφο :P Και δεν υπαρχει χειρότερη στιγμη, όταν πρεπει να ρίξω την πίτα....να ανοίξει η γη να με καταπιεί....

Δεν ειμαι δύσκολος αλλα πως τα καταφέρνω και αρέσω σε αυτές που δεν μου βγάζουν κατι?? :(

Έκανα κάποτε αυτο που λέει και ο DDEVIL, τις ειχα σαν φίλες και μου γνώριζαν φίλες τους.....το τελευταίο σκηνικό ειναι με μια φίλη μου η οποία οποτε βγαίναμε έφερνε φίλες και παντα προσπαθούσα...και η ειρωνία ειναι ότι δεν ξαναβλέπα τις φίλες της.....όταν την ρώταγα τι είπαν, μου έλεγε δεν είπαν κατι για σένα :/ ....WTF???

Ε μια μερα, τα πηρα στο κρανίο και είπα στην επομενη φίλη που θα φέρει θα κάνω άμεσο χώσιμο....Το αποτέλεσμα? Η φίλη της γούσταρε και ήθελε να παω σε ενα πάρτυ που θα εκανε και η φίλη μου ηταν έτοιμη να βάλει τα κλάμματα....

Οχι πως εχει κατι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο post αλλα DDEVIL, μου αρέσει ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σε ολα τα post, απολαυστικοτατος!

Aυτο με τη φιλη είναι καλη τριπλέτα φιλε!!! Γουσταρει η φιλη της και μετα ενεργοποιείται και ο εγωισμος της δικιάς σου φιλης και εισαι εσυ στη μέση! Οι έξυπνοι ετσι παιζουν αντι να τσακωνονται για γκομενες βάζουν τις γκομενες να μονομαχησουν για αυτους .... προσοχη τα σουτιεν κορίτσια! Μην γινουν σφεντόνες. :D

Αν συμπεφτουν οι αποψεις, τι να κάνουμε? :P εξάλλου χρονια ειμαι γραμμένος και με ενα καρό αξιολογήσεις, αυτο έλειπε να εχω ορεξη να κάνω restart :D

Παλι καλα που εισαι γραμμενος από παλιά δικε μου!!!!  Το σωσαμε το προφιλ χαχαχ

Δημοσ.

Aυτο με τη φιλη είναι καλη τριπλέτα φιλε!!! Γουσταρει η φιλη της και μετα ενεργοποιείται και ο εγωισμος της δικιάς σου φιλης και εισαι εσυ στη μέση! Οι έξυπνοι ετσι παιζουν αντι να τσακωνονται για γκομενες βάζουν τις γκομενες να μονομαχησουν για αυτους .... προσοχη τα σουτιεν κορίτσια! Μην γινουν σφεντόνες. :D

Τη φίλη μου δεν τη λες και γκομενα :D η φίλη της όμως ηταν πυραυλακι....δυστυχώς παει το κορμί, έφυγε Λουξεμβούργο :/

Βέβαια, έκτοτε δεν ξανάφερε φίλες της και την εχω σε λιγη απόσταση.....γιατι μετα άρχισε αν βρήκες καμία και τέτοια και αναφορές δεν δίνω...

Δημοσ.

Τη φίλη μου δεν τη λες και γκομενα :D η φίλη της όμως ηταν πυραυλακι....δυστυχώς παει το κορμί, έφυγε Λουξεμβούργο :/

Βέβαια, έκτοτε δεν ξανάφερε φίλες της και την εχω σε λιγη απόσταση.....γιατι μετα άρχισε αν βρήκες καμία και τέτοια και αναφορές δεν δίνω...

Δεν βλέπεται καθολου ρε φιλε? :-D  ουτε για να κανεις το αγροτικο σου??? :cry:  :cry: εχω παει 2-3 φορές με ασχημούλες φιλε η μια εκανε το κρεβάτι της αρκούδας που να σου λεω και τι δεν εκανε βασικα με ειχε αφησει κάγκελο. Περασα πολύ ωραια μαζι της.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπεται καθολου ρε φιλε? :-D ουτε για να κανεις το αγροτικο σου??? :cry: :cry: εχω παει 2-3 φορές με ασχημούλες φιλε η μια εκανε το κρεβάτι της αρκούδας που να σου λεω και τι δεν εκανε βασικα με ειχε αφησει κάγκελο. Περασα πολύ ωραια μαζι της.

Στη δικη μου περιπτωση, ξεκινάει με φιλία και βλέπουν πως δεν ενδίδω και ορμάνε :) (παντα αυτές που δεν με ενθουσιάζουν). Το άσχημες που λες ειναι σχετικό, ειμαι των μετρίων :P αλλα εχω παει με γεματουλες, το παραδέχομαι! Το παράδοξο ειναι πως με 10αρια οπως τις αποκαλείς, δεν εχω περάσει καλα, ξενέρωτες (μη το ενα, μη το αλλο...). Οι γεματουλες ναι σε ολα, λες και πέρναγαν μνημόνια!

Αλλα βγήκαμε και off topic :P

Δημοσ.

Στη δικη μου περιπτωση, ξεκινάει με φιλία και βλέπουν πως δεν ενδίδω και ορμάνε :) (παντα αυτές που δεν με ενθουσιάζουν). Το άσχημες που λες ειναι σχετικό, ειμαι των μετρίων :P αλλα εχω παει με γεματουλες, το παραδέχομαι! Το παράδοξο ειναι πως με 10αρια οπως τις αποκαλείς, δεν εχω περάσει καλα, ξενέρωτες (μη το ενα, μη το αλλο...). Οι γεματουλες ναι σε ολα, λες και πέρναγαν μνημόνια!

Αλλα βγήκαμε και off topic :P

Aν και δεν είναι ολες οι εντυπωσιακές παρουσίες έτσι έχεις δικιο παρολαυτά. Κάποιες επειδή έχουν εμφανιση νομιζουν ότι αυτό και μονο αρκει αλλα πιστευω είναι και στο δικο μας χέρι να κάνουμε την άλλη να νιώσει άνετα αμα ασχοληθείς λιγο μαζι της ισως να χαλαρώσει φιλε οι γεματούλες παντως βγαζουν γουστα και ορισμένες είναι και ωραιες τους πάνε τα κιλάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Aν και δεν είναι ολες οι εντυπωσιακές παρουσίες έτσι έχεις δικιο παρολαυτά. Κάποιες επειδή έχουν εμφανιση νομιζουν ότι αυτό και μονο αρκει αλλα πιστευω είναι και στο δικο μας χέρι να κάνουμε την άλλη να νιώσει άνετα αμα ασχοληθείς λιγο μαζι της ισως να χαλαρώσει φιλε οι γεματούλες παντως βγαζουν γουστα και ορισμένες είναι και ωραιες τους πάνε τα κιλάκια.

Όταν εχει τόσες γυναίκες ελεύθερες και αναζητούν απλόχερους χορηγούς, πως να σταθώ μονο σε αυτη:P ? Αν και οπως πάμε (πλέον το ρευστό έρχεται με το σταγονόμετρο) , με βλεπω καποια στιγμη να αγκυροβολώ :D

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η λεγόμενη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Συνήθως η πολύ εμφανίσιμη έχει συνειδητοποιήσει από μικρή ότι η εμφάνιση της μπορεί να ανοίγει πόρτες και για αυτό φταίτε εσείς οι άντρες.

Να ναι πολυ εμφανισιμη παει στο διαολο...οταν ομως βγαζουν γλωσσα και οι καμπιες,ναι αυτοι οι ξεπλενηδες φταινε! :D

• Like 1
Δημοσ.

Κάμπιες ξεκάμπιες παντού υπάρχουν λιγούρια που θα έρθουν να κάνουν επίδειξη μπας και σπρώξουν. Έτσι γίνεται και στα περισσότερα ζώα αγέλης. Το αρσενικό επιδεικνύεται ή ακόμα και μάχεται με τα άλλα αρσενικά για να ζευγαρώσει, και το θηλυκό επιλέγει το δυνατότερο αρσενικό που θα προστατεύσει την οικογένεια. Deal with it.

• Like 3
Δημοσ.

Κάμπιες ξεκάμπιες παντού υπάρχουν λιγούρια που θα έρθουν να κάνουν επίδειξη μπας και σπρώξουν. Έτσι γίνεται και στα περισσότερα ζώα αγέλης. Το αρσενικό επιδεικνύεται ή ακόμα και μάχεται με τα άλλα αρσενικά για να ζευγαρώσει, και το θηλυκό επιλέγει το δυνατότερο αρσενικό που θα προστατεύσει την οικογένεια. Deal with it.

Μην τα λες αυτά με τις αγέλες, δεν είναι πολιτικά ορθά. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...