Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και τύποι που δεν το έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ με τις γυναίκες.

Είτε λόγω εμφάνισης (επίπεδα κουασιμόδου/δυσμορφικός) είτε επειδή ανοίγουν το στόμα τους και έχουν μόνο μ@λ@κίες να πουν σε υπερβολικό βαθμό. Αυτοί είναι καμμένα χαρτιά στα μάτια μιας γυναίκας.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες στα ίδια κυμαίνονται (με εξαίρεση τα επίπεδα Ρουβά σε εμφάνιση που μετράει κυρίως σε ηλικίες μέχρι τα 25)

Για όλες τις κατηγορίες γυναικών το μαγικό κόλπο να έχεις όποια θες είναι

8.jpg

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν και τύποι που δεν το έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ με τις γυναίκες.

Είτε λόγω εμφάνισης (επίπεδα κουασιμόδου/δυσμορφικός) είτε επειδή ανοίγουν το στόμα τους και έχουν μόνο μ@λ@κίες να πουν σε υπερβολικό βαθμό. Αυτοί είναι καμμένα χαρτιά στα μάτια μιας γυναίκας.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες στα ίδια κυμαίνονται (με εξαίρεση τα επίπεδα Ρουβά σε εμφάνιση που μετράει κυρίως σε ηλικίες μέχρι τα 25)

Για όλες τις κατηγορίες γυναικών το μαγικό κόλπο να έχεις όποια θες είναι

8.jpg

Seriously?

Δηλαδή αυτό που πρακτικά λες είναι ότι όλες είμαστε gold diggers;

Μάλιστα, μοντέρνες αντιλήψεις...

Δημοσ.

Παραμύθι με ποια βάση;

Από τη βάση του ότι δεν το έχω βιώσει ποτέ και από την βάση του ότι δεν το έχω δει ποτέ στην πράξη και τέλος από τη βάση ότι απλά γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα δω σαν φίλη μια κοπέλα που αποτελεί το εν δυνάμει ερωτικό ενδιαφέρον μου. Επίσης δεν μου αρέσει να βάζω φραγμούς στα ανθρώπινα συναισθήματα, το να καταπιέσω τον εαυτό μου να δει κάποια ως "φίλη" και έπειτα να την δω ερωτικά και να μην μπορώ να εκφράσω αυτά τα συναισθήματα στο βωμό της "φιλίας" μας είναι τρομακτική σκέψη για εμένα (αν και την πέρασα μικρότερος). 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από τη βάση του ότι δεν το έχω βιώσει ποτέ και από την βάση του ότι δεν το έχω δει ποτέ στην πράξη και τέλος από τη βάση ότι απλά γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα δω σαν φίλη μια κοπέλα που αποτελεί το εν δυνάμει ερωτικό ενδιαφέρον μου. Επίσης δεν μου αρέσει να βάζω φραγμούς στα ανθρώπινα συναισθήματα, το να καταπιέσω τον εαυτό μου να δει κάποια ως "φίλη" και έπειτα να την δω ερωτικά και να μην μπορώ να εκφράσω αυτά τα συναισθήματα στο βωμό της "φιλίας" μας είναι τρομακτική σκέψη για εμένα (αν και την πέρασα μικρότερος).

Επειδή δεν σου εχει συμβεί σε εσένα ή δεν το έχεις δει, δεν σημαίνει και ότι δεν ισχύει η φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών.
Δημοσ.

Επειδή δεν σου εχει συμβεί σε εσένα ή δεν το έχεις δει, δεν σημαίνει και ότι δεν ισχύει η φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών.

Εξ' ου και το "προσωπικά θεωρώ". Ωστόσο θα θεωρήσω ότι η "φιλία" στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι καν φιλία. Ισως έχω πολύ αυστηρή ιδέα του όρου "φιλία".    

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξ' ου και το "προσωπικά θεωρώ". Ωστόσο θα θεωρήσω ότι η "φιλία" στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι καν φιλία. Ισως έχω πολύ αυστηρή ιδέα του όρου "φιλία".

Δηλαδή το να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλον και να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, δεν είναι φιλιά; Ή μήπως εγώ την έχω στο μυαλό μου με λάθος concept;
Δημοσ.

Πρέπει να παίρνατε τρομερούς βαθμούς στην έκθεση. Θέμα friendzone, arguments: alpha males.

Πάντα διασκεδάζω σε ένα forum πάντως, δεν εχω παράπονο.

Λοιπόν, η αοριστία του σε βλέπω σα φίλο, δεν λέει τίποτα. Ακριβές πλαίσιο και βλέπουμε.

Πεθαίνεις ή καλή φάση το παρέακι, γιατί όχι και πηδουλάκι;

Άμα είναι το 2ο, πήγαινουμε άμεσα παρακάτω. Ίσως να λειτουργήσει και καταλυτικά. Δεν ξέρω τι παθαίνουν οι γυναίκες μόλις δουν το σιγουράκι τους με άλλη, πέφτουν να πεθάνουν.

Άμα είναι το πρώτο, θα βρεις ένα τρόπο να το δείξεις. Αν ενδώσει καλώς, αλλιώς αντίος λεπίδος. Μη κάνεις το λάθος του να βασανίζεσαι γύρω από μια που σε έχει σιγουράκι/καβάτζα/μπαταρία αυτοπεποίθησης.

Έχει κι' άλλα το flow chart, αλλά βαριέμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Σε συμφερει να έχεις φιλες ..... ολο και κάποια θα σου γνωρισουν αν σε συμπαθούν.

Εγω ειχα μια φιλη δεν ξερω αμα το εχω ξαναπει πραγματικο χρυσορυχειο! Βεβαια καποια στιγμη της το εφερα απεξω απεξω να νταλαβερισουμε και αλλιως αλλα δεν την ειδα και πολύ θερμη και το παράτησα! Ακομα μου μιλαει βεβαια τις προαλλες μου εκμυστηρευθηκε κατι πολύ προσωπικο της που με εξεπληξε.

Παντως να είναι καλα αυτή η κοπελα ολο φιλες της εφερνε και μας έφτιαχνε το βράδυ! Ολο καινούργιες αφίξεις είχαμε χαχαχα επαιρνα και εγω κανεναν φιλο και κάναμε παρεάκια!

Δημοσ.

Δηλαδή το να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλον και να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, δεν είναι φιλιά; Ή μήπως εγώ την έχω στο μυαλό μου με λάθος concept;

Ορισε το "τα πάντα". Και εγώ έχω κοπέλες που μοιράζομαι "τα πάντα" αλλά έχω άντρες που μοιράζομαι περισσότερα, βαθύτερα, σκοτεινότερα, ξεδιάντροπα "τα πάντα". Και ναι κάποιος από τους δυο μας έχει στο μυαλό του το λάθος concept, είτε εσύ λες "τα πάντα" πολύ ελαφρά τη καρδία, είτε εγώ έχω ανέβει (ή κατέβει) level και κάπου ξεφεύγουμε απλά από το concept φίλος. 

Γι αυτό και λέω, φιλικές σχέσεις (που μπορείς να τις μπερδέψεις με φιλία), φίλες όμως όχι. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ορισε το "τα πάντα". Και εγώ έχω κοπέλες που μοιράζομαι "τα πάντα" αλλά έχω άντρες που μοιράζομαι περισσότερα, βαθύτερα, σκοτεινότερα, ξεδιάντροπα "τα πάντα". Και ναι κάποιος από τους δυο μας έχει στο μυαλό του το λάθος concept, είτε εσύ λες "τα πάντα" πολύ ελαφρά τη καρδία, είτε εγώ έχω ανέβει (ή κατέβει) level και κάπου ξεφεύγουμε απλά από το concept φίλος.

Γι αυτό και λέω, φιλικές σχέσεις (που μπορείς να τις μπερδέψεις με φιλία), φίλες όμως όχι.

Κάθετι που νιώθω και κάθετι που συμβαίνει στη ζωή μου, τα γνωρίζει ο κολλητός μου.

Οπότε διαφωνω ότι δεν υπάρχει φιλιά μεταξύ των 2 φύλων.

Δημοσ.

Προσωπικά αν μια κοπέλα μου διηγούταν τι κάνει στο κρεβάτι με το αγόρι της, θα ένιωθα ότι με προσβάλει ως άντρα να κάθομαι να τα ακούω. Δε το παίζω γαμιάς, απλά επειδή θα μου περάσουν ερωτικές σκέψεις με την απέναντί μου (εκτός αν είναι ντε-καβλε/βρωμιάρα/αδιάφορη), δε μπορώ να μοιραστώ τα "πάντα" με κοπέλα.

Και πάντα έχω την απορία τι σκέφτονται οι κοπέλες για τον κολλητό τους που κάθεται και τις ακούει σε τέτοιες περιστάσεις. Για τους "κολλητούληδες" δεν το έχω απορία, απλά δε τους κάνω παρέα γιατί δε συμφωνώ με τη στάση τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικά αν μια κοπέλα μου διηγούταν τι κάνει στο κρεβάτι με το αγόρι της, θα ένιωθα ότι με προσβάλει ως άντρα να κάθομαι να τα ακούω. Δε το παίζω γαμιάς, απλά επειδή θα μου περάσουν ερωτικές σκέψεις με την απέναντί μου (εκτός αν είναι ντε-καβλε/βρωμιάρα/αδιάφορη), δε μπορώ να μοιραστώ τα "πάντα" με κοπέλα.

Και πάντα έχω την απορία τι σκέφτονται οι κοπέλες για τον κολλητό τους που κάθεται και τις ακούει σε τέτοιες περιστάσεις. Για τους "κολλητούληδες" δεν το έχω απορία, απλά δε τους κάνω παρέα γιατί δε συμφωνώ με τη στάση τους.

Το ίδιο που σκέφτομαι κι εγώ όταν κάθομαι και μου μιλάει ο κολλητός μου για τι κάνει στο κρεβάτι του.

Δεν είναι τόσο τρομερό όσο νομίζετε μερικοί :S

Δημοσ.

Ποια μωρε καθεται να τα πει αυτά? ακομη και σε φιλο της. Εκτος φιλε και αν θελει να βαλει και σενα μεσα στο παιχνιδι.

Εχω πάρει και μάτι φιλικο ζευγάρι. Το είχαμε κανονισει βεβαια φτιαχνοταν αυτή να την παιρνουν μάτι!!! Μου λενε αμα θες μονο μάτι λεω οκ παιδια κανενα πρόβλημα!! Παλια πιο μικρος!

Δημοσ.

Κάθετι που νιώθω και κάθετι που συμβαίνει στη ζωή μου, τα γνωρίζει ο κολλητός μου.

Οπότε διαφωνω ότι δεν υπάρχει φιλιά μεταξύ των 2 φύλων.

Αν είναι μόνο αυτό τότε λυπάμαι αλλά δεν είναι φιλία γιατί με βάση αυτό τότε έχω δεκάδες και δεκάδες από φίλους και φίλες. Επίσης "φίλος" που σε κάποια φάση σε βλέπει ερωτικά ή έχει σεξουαλικές σκέψεις για εσένα ποτέ δεν ήταν "φίλος", απλά άργησε να ξυπνήσει ή να το πάρει χαμπάρι. Αμα ήξερες μόνο πόσους αρσενικούς ξέρω που λένε ότι η τάδε είναι "φίλη" τους και μόλις αυτή σκύψει για τον οποιονδήποτε λόγο το μάτι τους πάει αυτόματα στον κώλο της θα αφηνιάσεις. Τουλάχιστον εγώ ξεκαθαρίζω εξ΄αρχής τη σχέση μου με οποιαδήποτε θα τύχει να κάνω παρέα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. 

Sorry αλλά συνεχίζω να πιστεύω στο ότι η φιλία (όπως εγώ την έχω στο μυαλό μου) δεν υπάρχει μεταξύ των φύλλων. 

Δημοσ.

Προσωπικά αν μια κοπέλα μου διηγούταν τι κάνει στο κρεβάτι με το αγόρι της, θα ένιωθα ότι με προσβάλει ως άντρα να κάθομαι να τα ακούω.

Για ποιό λόγο όμως; Μπορείς να το βάλεις σε λέξεις; "Με προσβάλλει" είναι αρκετά ισχυρή έκφραση, νομίζω χρειάζεται μια αιτιολόγηση γιατί νιώθεις θιγμένος.

Δε το παίζω γαμιάς, απλά επειδή θα μου περάσουν ερωτικές σκέψεις με την απέναντί μου (εκτός αν είναι ντε-καβλε/βρωμιάρα/αδιάφορη), δε μπορώ να μοιραστώ τα "πάντα" με κοπέλα.

Εσύ χάνεις. :P

Και πάντα έχω την απορία τι σκέφτονται οι κοπέλες για τον κολλητό τους που κάθεται και τις ακούει σε τέτοιες περιστάσεις.

Ο,τι σκέφτεσαι εσύ για τον κολλητό σου που κάθεται και σε ακούει;

Για τους "κολλητούληδες" δεν το έχω απορία, απλά δε τους κάνω παρέα γιατί δε συμφωνώ με τη στάση τους.

Αυτό είναι που με έκανε να σχολιάσω εξαρχής.

Λοιπόν αν εμείς οι άντες όπου "κολλητούληδες" το κάναμε αυτό με "μισαλλόδοξους", "διπρόσωπους", "εκμεταλλευτές", και "νταήδες" θα είχαν λυθεί τα μισά προβλήματα της ανθρωπότητας μέχρι τώρα. Δυστυχώς apparently είναι προτιμότερο να είσαι τέτοιος παρά "κολλητούλης".

ribo δεν τα λέω προσωπικά για σένα, απλά έτσι που το διάβασα μου ήρθε η επιφοίτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...