Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν είναι μόνο αυτό τότε λυπάμαι αλλά δεν είναι φιλία γιατί με βάση αυτό τότε έχω δεκάδες και δεκάδες από φίλους και φίλες. Επίσης "φίλος" που σε κάποια φάση σε βλέπει ερωτικά ή έχει σεξουαλικές σκέψεις για εσένα ποτέ δεν ήταν "φίλος", απλά άργησε να ξυπνήσει ή να το πάρει χαμπάρι. Αμα ήξερες μόνο πόσους αρσενικούς ξέρω που λένε ότι η τάδε είναι "φίλη" τους και μόλις αυτή σκύψει για τον οποιονδήποτε λόγο το μάτι τους πάει αυτόματα στον κώλο της θα αφηνιάσεις. Τουλάχιστον εγώ ξεκαθαρίζω εξ΄αρχής τη σχέση μου με οποιαδήποτε θα τύχει να κάνω παρέα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Sorry αλλά συνεχίζω να πιστεύω στο ότι η φιλία (όπως εγώ την έχω στο μυαλό μου) δεν υπάρχει μεταξύ των φύλλων.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να αναλύσω τι είναι φιλιά σε αυτό το θέμα :S

Θεωρώ ότι αυτό που έχω με τον καλύτερο φιλο μου ειναι πάρα πολύ δυνατό και πραγματικό.

Υπάρχουν πολλά είδη φιλίας, δεν χρειάζεσαι να είσαι κολλητός με τους πάντες.

Το ότι εσύ κάνεις perceive ως φιλία δεν είναι απόλυτο, όταν φιλοσοφοι έχουν μιλήσει εκτενώς για το θέμα και έχουν εκφράσει διαφορετικές απόψεις.

Συνεχίζω να θεωρώ ότι προφανώς και 2 άτομα διαφορετικού φύλου, μπορεί να είναι φίλοι.

Βέβαια οι προσωπικοτητες και τα ερεθίσματα των ατόμων παίζουν ρόλο για το αν μπορούν να συμπράξουν φιλικές σχέσεις με το άλλο φύλο...

Υ.Σ Με 2 λ γράφετε το φύλλο των φυτών.

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα ήξερες μόνο πόσους αρσενικούς ξέρω που λένε ότι η τάδε είναι "φίλη" τους και μόλις αυτή σκύψει για τον οποιονδήποτε λόγο το μάτι τους πάει αυτόματα στον κώλο της θα αφηνιάσεις.

Όταν λέω σε μια φίλη γύρνα λίγο να δω, μμμ αυτό το παντελόνι σου κάνει ωραίο κωλαράκι υποθέτω ξέρει ότι κοιτάω τον κώλο της και δεν την πειράζει.

Το λεπτό σημείο είναι ότι επίσης ξέρει πως ο κώλος της δεν είναι η βάση της σχέσης μας.

• Like 2
Δημοσ.

Για ποιό λόγο όμως; Μπορείς να το βάλεις σε λέξεις; "Με προσβάλλει" είναι αρκετά ισχυρή έκφραση, νομίζω χρειάζεται μια αιτιολόγηση γιατί νιώθεις θιγμένος.

Εσύ χάνεις. :P

Ο,τι σκέφτεσαι εσύ για τον κολλητό σου που κάθεται και σε ακούει;

Αυτό είναι που με έκανε να σχολιάσω εξαρχής.

Λοιπόν αν εμείς οι άντες όπου "κολλητούληδες" το κάναμε αυτό με "μισαλλόδοξους", "διπρόσωπους", "εκμεταλλευτές", και "νταήδες" θα είχαν λυθεί τα μισά προβλήματα της ανθρωπότητας μέχρι τώρα. Δυστυχώς apparently είναι προτιμότερο να είσαι τέτοιος παρά "κολλητούλης".

ribo δεν τα λέω προσωπικά για σένα, απλά έτσι που το διάβασα μου ήρθε η επιφοίτηση.

Με προσβάλλει με την έννοια ότι εγώ ως άντρας μπροστά της δεν πιάνω μία. Πες το εγωιστικό, πες το χαζό.. Και επαναλαμβάνω δεν είμαι ο παίδαρος που θα λιώσει η άλλη αλλά όταν μου μιλάει όπως μιλάει στη κολλητή της, νιώθω ότι με θεωρεί αδερφή. Μπορεί να έχω εγώ το κόλλημα :P

Με τους κολλητούς μου δεν είναι το ίδιο ρε σύ, δε μου περνάει από το μυαλό το ερωτικό!

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να αναλύσω τι είναι φιλιά σε αυτό το θέμα :S

Θεωρώ ότι αυτό που έχω με τον καλύτερο φιλο μου ειναι πάρα πολύ δυνατό και πραγματικό.

Υπάρχουν πολλά είδη φιλίας, δεν χρειάζεσαι να είσαι κολλητός με τους πάντες.

Υ.Σ Με 2 λ γράφετε το φύλλο των φυτών.

Και καλά θα κάνεις, δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες και τα ίδια στάνταρ. Εσύ θεωρείς ότι βρήκες αρσενικό φίλο, εγώ θεωρώ ότι ούτε βρήκα ποτέ αλλά ούτε και είδα πουθενά και το κυριότερο δεν ένιωσα ότι υπήρξε ποτέ τέτοια περίπτωση (το να δημιουργήσω δηλαδή αυθεντική σχέση φιλίας με κοπέλα). Αυτό που λες πολλά είδη φιλίας σε εμένα δεν υπάρχει, μια είναι η φιλία για εμένα και είναι ιερός δεσμός πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Κοπέλα μέχρι τώρα σε αυτόν τον "κύκλο" ούτε καν πλησίασε για να μπει. Θες να το ρίξεις πάνω μου το σφάλμα; Μπορείς να το κάνεις, ίσως είναι δικό μου "πρόβλημα".

Υ.Σ. Ευχαριστώ, τα μπερδεύω αυτά καμιά φορά.  

Όταν λέω σε μια φίλη γύρνα λίγο να δω, μμμ αυτό το παντελόνι σου κάνει ωραίο κωλαράκι υποθέτω ξέρει ότι κοιτάω τον κώλο της και δεν την πειράζει.

Το λεπτό σημείο είναι ότι επίσης ξέρει πως ο κώλος της δεν είναι η βάση της σχέσης μας.

Μάλλον δεν το κατάλαβες, όταν λέω κοιτάνε δεν το λέω από την άποψη του ότι το κάνουν για να της πουν τη γνώμη τους μετά για το αν της ταιριάζει αυτό το ρούχο ή όχι, βλέπεις καθαρή λαγνεία στο βλέμμα τους αλλά βλέπεις δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι ότι αυτό δεν είναι φιλία. Και εγώ λέω σε κοπέλες που έχω φιλικές σχέσεις διάφορα πρόστυχα και μη αλλά αυτό δεν με κάνει κιόλας φίλο τους. Γενικά ως άνθρωπος μιλάω ανοιχτά και άνετα για τα περισσότερα θέματα ακόμα και αυτά που αφορούν τον εαυτό μου και μπορεί να με ρεζιλέψουν ή να με κακοχαρακτηρίσουν ή να σταθώ δίπλα σε άτομα που δεν θεωρώ φίλους, απλά και μόνο επειδή -μπορώ- και θα βοηθήσω, δεν με κάνει φίλο τους όμως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και καλά θα κάνεις, δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες και τα ίδια στάνταρ. Εσύ θεωρείς ότι βρήκες αρσενικό φίλο, εγώ θεωρώ ότι ούτε βρήκα ποτέ αλλά ούτε και είδα πουθενά και το κυριότερο δεν ένιωσα ότι υπήρξε ποτέ τέτοια περίπτωση (το να δημιουργήσω δηλαδή αυθεντική σχέση φιλίας με κοπέλα). Αυτό που λες πολλά είδη φιλίας σε εμένα δεν υπάρχει, μια είναι η φιλία για εμένα και είναι ιερός δεσμός πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Κοπέλα μέχρι τώρα σε αυτόν τον "κύκλο" ούτε καν πλησίασε για να μπει. Θες να το ρίξεις πάνω μου το σφάλμα; Μπορείς να το κάνεις, ίσως είναι δικό μου "πρόβλημα".

Υ.Σ. Ευχαριστώ, τα μπερδεύω αυτά καμιά φορά.

Μάλλον δεν το κατάλαβες, όταν λέω κοιτάνε δεν το λέω από την άποψη του ότι το κάνουν για να της πουν τη γνώμη τους μετά για το αν της ταιριάζει αυτό το ρούχο ή όχι, βλέπεις καθαρή λαγνεία στο βλέμμα τους αλλά βλέπεις δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι ότι αυτό δεν είναι φιλία. Και εγώ λέω σε κοπέλες που έχω φιλικές σχέσεις διάφορα πρόστυχα και μη αλλά αυτό δεν με κάνει κιόλας φίλο τους. Γενικά ως άνθρωπος μιλάω ανοιχτά και άνετα για τα περισσότερα θέματα ακόμα και αυτά που αφορούν τον εαυτό μου και μπορεί να με ρεζιλέψουν ή να με κακοχαρακτηρίσουν ή να σταθώ δίπλα σε άτομα που δεν θεωρώ φίλους, απλά και μόνο επειδή -μπορώ- και θα βοηθήσω, δεν με κάνει φίλο τους όμως.

Έτσι το βλέπεις όμως εσύ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους με τον οποιονδήποτε, αλλά συνήθως με άτομα που νιώθουν ότι έχουν ένα πολύ στενό δεσμό, δηλαδή συνήθως τους φίλους τους.

Δημοσ.

Με προσβάλλει με την έννοια ότι εγώ ως άντρας μπροστά της δεν πιάνω μία. Πες το εγωιστικό, πες το χαζό.. Και επαναλαμβάνω δεν είμαι ο παίδαρος που θα λιώσει η άλλη αλλά όταν μου μιλάει όπως μιλάει στη κολλητή της, νιώθω ότι με θεωρεί αδερφή. Μπορεί να έχω εγώ το κόλλημα :P

Συγγνώμη ρε συ αλλά η υποτιθέμενη κοπέλα για την οποία μιλάμε ανά πάσα στιγμή θα έχει 1-2-3-5-15 ερωτικούς συντρόφους. Όλοι οι υπόλοιποι άντρες στον κόσμο δεν πιάνουν μία στα μάτια της εκείνη την περίοδο; Ακούγεται παρανοϊκό, επειδή βασικά είναι.

Αν κάποια γυναίκα σου μιλάει όπως μιλάει στην κολλητή της εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επίσης μετράς γι' αυτήν όσο μετράει και η κολλητή της. Καλό δεν είναι αυτό;

Πες ακόμα ότι έχεις μια φίλη που την ξέρεις πολλά χρόνια και σου λέει ότι είχε φτάσει η κάβλα μέχρι τα ρουθούνια και χθες πηδήχτηκε με έναν τύπο που δεν ξέρει ούτε πώς τον λένε για να ξεμπουκώσει. Εσύ πότε θα σκεφτόσουν ότι μετράς περισσότερο, αν είσαι ο τύπος με τον οποίο αυτή κρατάει μια σχέση (οι σχέσεις θέλουν κόπο) επι χρόνια, ή ο τύπος του οποίου δε θεώρησε αρκετά σημαντικό ούτε το όνομα να ρωτήσει;

Και τέλος ΟΚ, καταλαβαίνω, και γω τσουτσούνι έχω, αλλά τουλάχιστον όταν κατουράμε είναι χρόνος που μπορεί να λειτουργεί το άλλο κεφάλι, ας τον αξιοποιήσουμε.

ΥΓ Φιλικά ε, απλά μερικά πράγματα για σκέψη. Δε θέλω απάντηση. :)

• Like 1
Δημοσ.

Seriously?

Δηλαδή αυτό που πρακτικά λες είναι ότι όλες είμαστε gold diggers;

Μάλιστα, μοντέρνες αντιλήψεις...

Δεν αναφέρομαι σε σένα καθώς δε σε ξέρω προσωπικά και δε μπορώ να γνωρίζω τα θέλω σου και τη σκέψη σου  :) :)

Από τις συναναστροφές που έχω όμως με γνωστές/συναδέλφους/"φίλες" και από σκηνικά που έχω δει  σε κύκλους γνωστών μου ισχύει αυτό που έγραψα στις περισσότερες των περιπτώσεων :))

Eπίσης μιλάω πάντα για περιπτώσεις άνω του μετρίου σε εμφάνιση εως πολύ εμφανίσιμες, έτσι και για την πλειοψηφία αυτών των γυναικών.... Αν και βλέπω και περιπτώσεις κάτω του μετρίου να έχουν αυτές τις βλεψεις  :/ :)

Δημοσ.

Αν κάποια γυναίκα σου μιλάει όπως μιλάει στην κολλητή της εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επίσης μετράς γι' αυτήν όσο μετράει και η κολλητή της. Καλό δεν είναι αυτό;

Και τέλος ΟΚ, καταλαβαίνω, και γω τσουτσούνι έχω, αλλά τουλάχιστον όταν κατουράμε είναι χρόνος που μπορεί να λειτουργεί το άλλο κεφάλι, ας τον αξιοποιήσουμε.

Αν μου μιλάει για σερβιέτες και τα σχετικά όπως στην κολλητή της, όχι δεν είναι καλό :P

Η σχέση σου (μη το πάρεις προσωπικά) δεν έχει θέμα να μιλάς τόσο ανοιχτά με την κολλητή σου?

Δημοσ.

Άσχετο αυτό αλλά ποιος το περίμενε ρε μλκ defacer εσύ ο υποστηρικτής της αποφυλάκισης του Δημητροκάλη να έχεις γίνει η φωνή της λογικής εδώ μέσα :-D

Greetings man  

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα μην εγκλωβιζεστε σε κλισε. Φυσικα δυναται να υπαρξει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας. Γμτ καπου ειχε ποσταρει ο Λουσιφερ ενα γαματο ποστ σχετικα με αυτο αλλα δεν το βρισκω.

Η ουσια ειναι πως δεν μπορει να θες να πας με ΚΑΘΕ γυναικα που διασταυρωνεσαι μαζι της. Προφανως για τον ιδιο λογο ΚΑΘΕ γυναικα που διασταυρωνεται μαζι σου δε θελει να παει μαζι σου.

Οταν λοιπον μια απο αυτες που ΔΕ θες να εχεις στο κρεβατι σου τυχει να ΜΗ θελει και η ιδια να σε εχει στο κρεβατι και ταυτοχρονα ειναι γαμω τα παιδια, σου αρεσει η παρεα της κλπ, ε τοτε υπαρχουν οι βασεις για φιλια.

Με τον ιδιο τροπο που δε θες να πηδηξεις τον Μπαμπη, αλλα γουσταρεις το στυλ του και κολλησατε για παρεα.

Αλλα αυτο ειναι και offtopic, δεν ειναι friendzone αυτο. Το friendzone ειναι μεσα στο προγραμμα, το κανουμε, μας το εχουμε κανει, this is how it rolls.

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον δεν το κατάλαβες, όταν λέω κοιτάνε δεν το λέω από την άποψη του ότι το κάνουν για να της πουν τη γνώμη τους μετά για το αν της ταιριάζει αυτό το ρούχο ή όχι, βλέπεις καθαρή λαγνεία στο βλέμμα τους αλλά βλέπεις δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι ότι αυτό δεν είναι φιλία.

Ο άνθρωπος είναι visual creature (Der Mensch ist doch ein Augentier, το αγαπημένο μου τσιφτετέλι), όλοι μας κοιτάμε αρχικά από ένστικτο. Αλλά αν είσαι όντως φίλος επιβάλλεται να σέβεσαι. Δε μπορείς να είσαι λιγούρης.

Οπότε ναι, αυτοί που περιγράφεις δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό δεν είναι φιλία. Αν και θα έπρεπε, γιατί δεν ισχύει να λέμε "φίλο" κάποιον που τον αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ανάλογα αν βλέπει τι κάνουμε ή όχι.

Το αστείο είναι ότι όσο πιο λιγούρης είσαι τόσο λιγότερα θα δεις στο τέλος.

Έχω ένα φίλο που είναι ultra super συμπαθής σε βαθμό που δε χωράει στο μυαλό μου στον οποίο τυχαίνουν πράγματα του στυλ (πραγματικό γεγονός) "έλα να χουφτώσεις τα βυζιά μου μπροστά του [λιγούρη] να δούμε αντίδραση" ακριβώς επειδή οι γυναίκες που του τα λένε αυτά αισθάνονται τελείως άνετες πως δε θα το πάρει σαν πάτημα να το εκμεταλλευτεί για περισσότερα απ' όσα είναι διατεθειμένες να κάνουν.

Αν μου μιλάει για σερβιέτες και τα σχετικά όπως στην κολλητή της, όχι δεν είναι καλό :P

Η σχέση σου (μη το πάρεις προσωπικά) δεν έχει θέμα να μιλάς τόσο ανοιχτά με την κολλητή σου?

Κανένα. Βασικά, δε θα μπορούσα ποτέ να έχω σοβαρή σχέση με κοπέλα με την οποία θα διαφωνούσα σε κάτι τόσο ουσιώδες -- αναφέρομαι στον τρόπο σκέψης, όχι συγκεκριμένα στο αν μιλάω με την κολλητή ή οτιδήποτε.

Κι ακόμα παραπέρα, εγώ ο ίδιος δεν έχω θέμα να πιάνει η σχέση μου τον κώλο ενός κοινού φίλου για να κάνουμε χαβαλέ. Γιατί; Επειδή δε θα δεχόμουν να μου απαγορεύσουν να πιάσω τον κώλο μιας φίλης στη φάση που κάνουμε χαβαλέ. Η σχέση μου δεν έχει θέμα όταν πάω με mixed γκρουπάκι φίλων για γυμνό κολύμπι, και αντίστοιχα δε μπορώ και γω να έχω θέμα αν θέλει να το κάνει κι αυτή.

Η ζωή είναι πολύ πιο πλούσια όταν ξεπερνάμε τα κολλήματά μας.

Άσχετο αυτό αλλά ποιος το περίμενε ρε μλκ defacer εσύ ο υποστηρικτής της αποφυλάκισης του Δημητροκάλη να έχεις γίνει η φωνή της λογικής εδώ μέσα :-D

Greetings man  

Θέλω να πιστεύω ότι τα επιχειρήματά μου υπέρ της προβλεπόμενης αποφυλάκισης του Δημητροκάλη ήταν επίσης λογικά, άσχετα αν τα απορρίπτει κανείς επειδή διαφωνούμε σε κάποια κρίση. Cheers.  :-D

Δημοσ.
Θέλω να πιστεύω ότι τα επιχειρήματά μου υπέρ της προβλεπόμενης αποφυλάκισης του Δημητροκάλη ήταν επίσης λογικά, άσχετα αν τα απορρίπτει κανείς επειδή διαφωνούμε σε κάποια κρίση. Cheers.  :-D

Χωρίς πλάκα σε εκείνο το θέμα όσο και αν ήθελα να σε τρολλάρω όταν διάβασα τις απόψεις σου τελικά η συζήτηση που είχαμε με βοήθησε.

Πλέον βλέπω διαφορετικά πολλά παρόμοια θέματα όταν ακούω άλλους γύρω μου να ρίχνουν αναθεματισμούς και κρεμάλες...

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς πλάκα σε εκείνο το θέμα όσο και αν ήθελα να σε τρολλάρω όταν διάβασα τις απόψεις σου τελικά η συζήτηση που είχαμε με βοήθησε.

Πλέον βλέπω διαφορετικά πολλά παρόμοια θέματα όταν ακούω άλλους γύρω μου να ρίχνουν αναθεματισμούς και κρεμάλες...

Σ' ευχαριστώ. Ήταν το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που θα μπορούσες να μου κάνεις.

Δημοσ.

Eπίσης μιλάω πάντα για περιπτώσεις άνω του μετρίου σε εμφάνιση εως πολύ εμφανίσιμες, έτσι και για την πλειοψηφία αυτών των γυναικών..

Είναι η λεγόμενη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Συνήθως η πολύ εμφανίσιμη έχει συνειδητοποιήσει από μικρή ότι η εμφάνιση της μπορεί να ανοίγει πόρτες και για αυτό φταίτε εσείς οι άντρες.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι η λεγόμενη σχέση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Συνήθως η πολύ εμφανίσιμη έχει συνειδητοποιήσει από μικρή ότι η εμφάνιση της μπορεί να ανοίγει πόρτες και για αυτό φταίτε εσείς οι άντρες.

Ποιες πορτες? :-D  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...