Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

defacer μια χαρα λογος για τους συμφεροντολόγους είναι του στυλ σε έκανα καποτε παρέα τωρα πια δεν σε εχω αναγκη και σε σβηνω.... λες και ο καθενας για τις επαφές στο φβ του χρησιμοποιει τον δικο του σκληρο δισκο για να τις αποθηκευει και πρέπει να διαγραψει κάποιους για να βάλει άλλους.

Δηλαδη επειδή δεν σε κανει παρέα πια θα σε σβησει και μετα αν σε κανει θα σε ξαναβάλει ??? :cry:

Δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό με την αποθήκευση. Δηλαδή εγώ που έχω συνδρομή για μουσική online πρέπει να βάζω στις λίστες μου κι αυτά που δε με ενδιαφέρουν επειδή είναι τζάμπα;

Για το άλλο που λες, ναι και ναι. Αν και το δεύτερο ναι είναι καθαρά θεωρητικό, γιατί πχ random φοιτητές που έκανα μάθημα στη χώρα που δε ζω πλέον, σε πόλη που ούτε εγώ ούτε αυτοί έχουν λόγο να ξαναεπισκεφτούμε, ρεαλιστικά δε νομιζω οτι θα ξανακάνουμε παρέα.

Να ξερες ποσες κάνουν ουρα πισω από γυμνασμένους και ωραιους τύπους νομιζεις τωρα εσυ ότι μονο η ατακα θα την ριξει την άλλη χαχαχα σε μεγαλη υποληψη τις έχεις. Κάποιες είναι πιο κυνικες από εμάς ένα σωμα να δουν πέσανε σαν τα κοτόπουλα!

Για άντρας και δη τύπος που μιλάει για 10ρια και επί πληρωμή μοντέλα, έχει πλάκα να χαρακτηρίζεις άλλους επειδή πηγαίνουν στο νόστιμο κρέας.

Αλλά βασικά, το με τί θα πέσει ο καθένας εξαρτάται κυρίως από το τι κόσμο συναναστρέφεσαι.

• Like 3
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μην τσουβαλιαζεις,η αυρα του καθενος ειναι διαφορετικη,φυσικα δεν αρκει μονο η ατακα.

Φιλε μου μιλησες για 10άρια. 10αρι σημαινει κοντά στην τελειοτητα 0 κυταριτιδα , ψηλη , καμπύλες σωστές εντυπωσιακή εμφανιση περιμένεις τέτοια γκομενα να την ριξεις μονο με την αύρα? :cry: πες μου απλα για καθημερινες ομορφες κοπελες να συμφωνησω. Ότι αμα εισαι λιγο φυσιολογικος και νορμαλ βρίσκεις αμα θες.

Ξεκιναμε από τα -> εχεις δικο σου αμαξι , δουλειά και μια τουλάχιστον κανονικη εμφάνιση με καλό μπλα μπλα για να περάσεις στην επομενη φάση και βλέπουμε! That's life man τιποτα δεν χαριζεται.Και καλυτερα να μην αφησεις εσυ να σου χαριστει γιατι μετα αυτό γεννά υποχρεώσεις ή μπορει να εισαι θύμα πλεκτάνης με κάποιον απωτερω σκοπο. Το πηγα μακρυα! Και η γκομενιτσα που σου ριξανε είναι απλα το δολωμα.

Όπως ακριβως για μια καλη δουλειά θα διαλέξουν την πρωτη δεκάδα που εχει χαρτι πανεπιστημιου ευστροφια ψυχραιμια προϋπηρεσία και πολλά αλλα έτσι πάει και με τις γυναικες. Για να επιλεγεις θα πρέπει να έχεις καποια δεδομενα και κάποιες τα κοιτανε πολύ περισσοτερο από οσο νομιζεις. Πχ τι προοπτικες εχει η άλλη μαζι σου

Δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό με την αποθήκευση. Δηλαδή εγώ που έχω συνδρομή για μουσική online πρέπει να βάζω στις λίστες μου κι αυτά που δε με ενδιαφέρουν επειδή είναι τζάμπα;

Για το άλλο που λες, ναι και ναι. Αν και το δεύτερο ναι είναι καθαρά θεωρητικό, γιατί πχ random φοιτητές που έκανα μάθημα στη χώρα που δε ζω πλέον, σε πόλη που ούτε εγώ ούτε αυτοί έχουν λόγο να ξαναεπισκεφτούμε, ρεαλιστικά δε νομιζω οτι θα ξανακάνουμε παρέα.

Για άντρας και δη τύπος που μιλάει για 10ρια και επί πληρωμή μοντέλα, έχει πλάκα να χαρακτηρίζεις άλλους επειδή πηγαίνουν στο νόστιμο κρέας.

Αλλά βασικά, το με τί θα πέσει ο καθένας εξαρτάται κυρίως από το τι κόσμο συναναστρέφεσαι.

Ναι τωρα δηλαδή αυτή τη δουλεια θα κανουμε ρε φιλε? θα σβηνουμε και θα βάζουμε κοσμο? :D αστους μεσα και καποια στιγμη μπορει να ξαναμιλήσετε ποτε δεν ξέρεις που μπορει να σου χρησιμευσει κάποιος στο μέλλον.

Στο δευτερο σκέλος ποτε δεν το επαιξα αγγελάκι ουτε αθωος προφανως και αμα μου έρθει και θελω να περάσω καλα θα κάνω ότι θέλω από τη στιγμη που είμαι και ελευθερος και όχι παντρεμένος. Και εμεις οι άντρες πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα από την εμφάνιση φυσικά.

Αυτή τη περιοδο βεβαια εχω μια πιτσιρικα οποτε είμαι φρονιμος προς στιγμη!

• Like 1
Δημοσ.

Και εμεις οι άντρες πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα από την εμφάνιση φυσικά.

Πώς είναι να πέφτεις σαν κοτόπουλο δλδ;

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτοί που έχουν ομοιότητες με το ζωικό βασίλειο ας πέσουν λοιπόν σαν κοτόπουλα.

Απ' ότι βλέπω σε αυτό το φόρουμ είναι αρκετοί :D
Δημοσ.

Αυτοί που έχουν ομοιότητες με το ζωικό βασίλειο ας πέσουν λοιπόν σαν κοτόπουλα.

Μια με ελεγε τιγρη παλιοτερα :-)  :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειχα γινει και εγω friendzoned στο γυμνασιο

Nαι. Τις προαλλες ειχα πάει επαγγελματικο ταξιδι εξωτερικο. Με ένα τηλεφωνάκι στην ρεσεψιόν ειχα σε διπλανο δωματιο ραντεβουδάκι με μοντελο. Να δω μετα τι θα έχουν να μου λενε τα 10αρια του Γκαζιού 

Εγω δεν πηγαινω μονο με τις ωραιες έχω βρει σεξυ και μια 45-50αρα απλη καθημερινη γυναικα ή μια γεματούλα που δεν ανηκει στα προτυπα των και καλα μοντελων ακομα και εγχρωμες γυναικες μου έχουν κεντρισει το σεξουαλικό ενδιαφερον. Θυμαμαι παλια που κολλουσα σε μια και μουτζωνω τον εαυτο μου χαχαχα ηλικιες μέχρι 23-24 βεβαια ευτυχως.

Τωρα οσο για το άλλο που λες καλυτερα να μην γινει έτσι γιατι μετα μπορει να κολλησει και να μην φευγει και να έχω μπερδέματα :cry: είμαι αστατος πολύ φιλε δεν θα ηθελα να την πληγώσω.

Τις πληρώνω επειδή είμαι χουβαρντάς 

Αλλα επειδή είμαι ειλικρινης θα σου πω στα ισια ότι αμα φαω διαγραφη από το φβ και το καταλαβω θα παρεξηγηθώ.

Τωρα αυτή που με εσβησε (όχι η χθεσινη άλλη) εβαζε ολο σελφι πραγμα που δειχνει ότι είναι νάρκισσος δηλαδή ελεος μεχρι και στο μπαλκονι μερα μεσημερι με το τακουνι και τη σελφι ηταν χαχαχαχα παλι καλα που κρατηθηκα και δεν την εκραξα ε και μετα με εσβησε μπορει και επειδή δεν εκανα λάικ δεν το αποκλειω.

Ότι αμα εισαι λιγο φυσιολογικος και νορμαλ βρίσκεις αμα θες.

Αυτή τη περιοδο βεβαια εχω μια πιτσιρικα οποτε είμαι φρονιμος προς στιγμη!

2_EWEw_Ue.gif

Δημοσ.
Απ' ότι βλέπω σε αυτό το φόρουμ είναι αρκετοί :D

Αρκετοί αυτοί, αρκετές κι αυτές που θα αναζητούν παρόμοια είδη... Όμοιος στο όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα που λέει και ο λαός...

Δημοσ.

Αν γίνεις μαύρος και μάθεις καλό golf πιστεύω έχεις λαμπρό μέλλον.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν γίνεις μαύρος και μάθεις καλό golf πιστεύω έχεις λαμπρό μέλλον.

Χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Αρχικα διαχειριζεσαι κομπλεξικα τις ταμπελες(alpha,beta,early access,omega kok)που προφανως υπαρχουν για λογους ευκολιας και κανεναν αλλο λογο,σε ενα υποθετικο σκηνικο οπου σε μια παρεα 2 γουσταρουν ενα γκομενακι προφανως αυτος που θα ολοκληρωσει την φορτωτικη ειναι ο alpha,θες εσυ να τον λες μητσο,πασο,δε τρεχει καστανο.Γραφεις πιο πισω γελαω με τα alpha males και τους γαμιαδες αλλα δεν εισαι αρκετα large για να το κανεις,θα βολευε ομως.

*Αλφα υποψιν δεν ειναι απαραιτητα ο πρησμενος κλαριν με μουσι και τατου,αλλα και αυτος που εχει τις σωστες ατακες οταν εσυ εισαι κοκκαλο και ας ειναι 68 κιλα και φορα κιτρινο λακοστ.

Γενικά δε γουστάρω ταμπέλες οπότε ναι βγάζω κόμπλεξ προς αυτές. Αυτός που θα ολοκληρώσει τη φορτωτική είναι αυτός που θα κάνει το κλικ παραπάνω στο 'γκομενάκι'. Αυτο το κλικ το πετυχαίνεις με πολλούς τρόπους, δεν αρκεί ούτε μόνο η εμφάνιση ούτε και οι ατάκες. Οπότε άλφα male δε θεωρώ ούτε αυτόν με το μουσάκι και τους 52 κοιλιακους ούτε αυτόν που έχει τις κατάλληλες ατάκες γιατί guest what (δεν υπάρχουν κατάλληλες ατάκες) και στάνταρ τρόπος για να ρίξεις όποια θέλεις. Ο καθένας έχει το τρόπο του, το στυλ του τις ατάκες του την εξωτερική ομορφιά του, την εμπειρία του, το χιούμορ του κτλ κτλ, οπότε οι 2 φίλοι παραπάνω έχουν πάνω κάτω ίδιες πιθανότητες να 'φορτώσουν'.

*Εκτός και αν ο ένας από τους 2 είναι τέρμα μαμούχαλος κ γλώσσα έχει κ φωνή δεν έχει..  

Δημοσ.

Επίσης μπορούμε να βάλουμε έναν ορισμό στο friendzone? Φαντάζομαι είναι όταν το αντίθετο φύλο σε βλέπει απλά σαν φίλο και μέχρι εκεί. Εσείς δλδ δεν έχετε φιλους του αντίθετου φύλου? 

Γιατί είναι τόσο κακό και αστείο να μιλάμε τη σήμερον ημέρα γι αυτό?

Εdit 2: Περιμένω ένα alpha male να απαντήσει ότι το σωστό αρσενικό τις γυναίκες τις έχει μόνο γκόμενες...

Οχι λάθος φαντάζεσαι, το friendzone έχει να κάνει με το άτομο του ερωτικού σου ενδιαφέροντος να σε βλέπει ως φίλο/αδερφό/whatever και μέχρι εκεί. Και όχι προσωπικά δεν πιστεύω σε φιλία μεταξύ φύλλων, το θεωρώ παραμύθα, στην καλύτερη να έχεις φιλικές σχέσεις αλλά κανονική φιλία με τίποτα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι λάθος φαντάζεσαι, το friendzone έχει να κάνει με το άτομο του ερωτικού σου ενδιαφέροντος να σε βλέπει ως φίλο/αδερφό/whatever και μέχρι εκεί. Και όχι προσωπικά δεν πιστεύω σε φιλία μεταξύ φύλλων, το θεωρώ παραμύθα, στην καλύτερη να έχεις φιλικές σχέσεις αλλά κανονική φιλία με τίποτα.

Παραμύθι με ποια βάση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...