Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω? 

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου έχει τύχει να κάνω εγώ friendzone τον άλλον.

Δημοσ.

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποια και να σας θέλει μόνο για φίλο/ παρέα? τι κάνατε ή τί θα κάνατε? Θα παραμένατε ετσι ή θα προχωράγατε παρακάτω? 

Ναι αμέ! Όλα μες στο πρόγραμμα είναι.

Ήμουν φοιτήτρια θυμάμαι και είχα γνωρίσει ένα παλικάρι μέσω κάτι cosplay events που πήγαινα. Είχαμε αρχίσει να κάνουμε παρέα και σε μια φάση του έκανα γνωστό ότι τον γουστάρω, αυτός κατακοκκίνησε, κολακεύτηκε αλλά μου είπε ότι δεν θά'θελε να κάνει σχέση μαζί μου αλλά αν το θέλω κι εγώ να συνεχίσουμε ως φίλοι. Μπορεί να μην κάναμε ποτέ κολλητή παρέα αλλά είμαστε ακόμα φίλοι και κρατάμε κάποια επαφή, και ο καθένας βέβαια έχει προχωρήσει τη ζωή του, αυτό έλειπε δηλαδή!

Ντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό το friendzone ρε σεις, όλοι το έχουμε πάθει, όλοι το έχουμε κάνει σε κάποιον άλλον.

• Like 3
Δημοσ.

μονο φιλικα, γιατι εκει μπαινουν τα καλυτερα γκολ & οι αμυνες ειναι παντα χαλαρες !

• Like 4
Δημοσ.

Both ways, παραπάνω απο μια φορά.

Αν υπάρχει υλικό για να περνάς καλά στο φιλικό, περνάς καλά στο φιλικό. Απλά πράγματα.  :)

• Like 1
Δημοσ.

16c0tk.jpg

Να είσαι φίλος με κάποια που σε ελκύει ενώ την ήθελες για ρομαντική σχέση.

Δημοσ.

Λεβελ:"ο φιλεναδας"

/Πληττω.

• Like 6
Δημοσ.

αυτη η ατακα; σοβαρα; 2016;

το θέμα είναι να πίνει , τότε θα έρθει κ η ώρα π θα τα καταπίνει 

χαχαχαχαχαχαχαχα

έλα έλα είναι fresh  :-)

• Like 3
Δημοσ.

what about no?

o πρώτος μου έρωτας ήταν friendzone, ρε τι θυμηθηκα βραδιάτικα!

πάω να κλάψω σε εμβρυακή στάση τώρα. (γιατί πρέπει να ξυπνήσω στις 6 :~~~~~~( )

• Like 2
Δημοσ.

αν μ αρέσει κάποια κ γίνουμε φίλοι δεν υπάρχει τίποτα να μας εμποδίζει να κάνουμε σεξ 

δεν κατάλαβα που κολλάει η φιλία με το σεξ , αμα βαριέστε καμια μέρα κ έχετε όρεξη γιατί όχι ?..για σχέση ναι το ξεχνάς , δεν λέει 

θα το καταλάβουμε κάποτε, προς το παρον θεωρούμε ακόμα το σεξ κάτι κακό ή και σοβαρό, έστω κ στο πίσω μέρος του μυαλού όσο προχό κ αν είμαστε ή λέμε οτι είμαστε 

• Like 3
Δημοσ.

θα εβλεπα τι φταιει και θα το διορθωνα...

γενικα αν σε θελει μονο για φιλο/παρεα παει να πει οτι δεν εισαι Alpha male

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...