Προς το περιεχόμενο

iPad stand alone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το iPad να χρησιμοποιήθει σαν stand alone συσκευή ; Δηλαδή χωρίς τη βοήθεια desktop pc.... Χωρίς iTunes με λίγα λόγια. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί θέλω να δώσω το iMac μου και να έχω μόνο iPad , αφού το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα καμία ταινία και απλή χρήση γενικότερα.

Δημοσ.

Δεν διαφέρει και πολυ απο ενα iphone. Αν εχεις καποιο ασυρματο σκληρό μπορει και να μην χρειαστεις ποτε desktop pc. Αλλα αν δεν έχεις καποιο δικτυο wifi και θελεις να του περάσεις κατι θα χρειαστεις itunes με usb.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή με ένα airport time capsule πχ. ποιες οι δυνατότητες ;

Εκτός buck up που πιστεύω κάνει ;

Δημοσ.

Το Airport Time Capsule δε θα σου φανεί χρήσιμο πουθενά σε σχέση με το iPad, παρά μόνο ως WiFi access point. Το iPad δεν κάνει backup σε αυτό. Κάνει backup είτε σε υπολογιστή (μέσω iTunes) είτε στο iCloud, χωρίς υπολογιστή.

Γενικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα iPad (ή iPhone) χωρίς να το συνδέσεις ποτέ σε υπολογιστή, εκτός αν θέλεις να του περνάς χειροκίνητα ταινίες ή μουσική (κι αυτά γίνονται χωρίς υπολογιστή αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκη διαδικασία).

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι ειδικα ενα ipad δεν μπορει οχι μονο να αντικαταστησει pc, αλλα δεν θα μπορει να ζησει καν χωρις αυτο (και ειδικα το itunes) 

ενα απλο παραδειγμα, θες να κατεβασεις και να δεις μια ταινια απο τορρεντ...

γενικα ειναι συσκευη καταναλωσης περιεχομενου και οχι κατι παραπανω 

ολα αυτα απο εναν χρηστη μονο ipad για ταμπλετα στο σπιτι

Δημοσ.

backup με το τροπο που κανει το itunes οχι δεν μπορεις να κανεις με το ipad μονο. Οπως είπαν τα παιδια ειναι καταναλωτης περιεχομενου. Αν έχεις περάσει στον ασυρματο σκληρο τα αρχεια που εχεις κατεβάσει απο υπολογιστη ή απο οπουδηποτε υπαρχουν προγραμματα που θα σου δωσουν προσβαση σε αυτον καΙ το περιεχομενο του. Καποια nas εχουν torrent client πχ. https://www.avforums.com/threads/looking-for-a-nas-with-torrent-client-with-access-via-ipad.1641286/

και γενικώς αν ψαχτεις λιγο θα βρεις αρκετες λυσεις για να κανεις την δουλεια σου χωρίς pc. Παντως καλο είναι να υπάρχει ενα pc εστω και με linux για παν ενδεχομενο. Δεν χρειαζεται να ειναι κατι το ακριβο. Ακόμα και ένα laptop των 200 ευρώ καλο ειναι να υπάρχει σε μια ντουλάπα ή κανενα συρταρι σε περιπτωση που κολλησεις κάπου με το ipad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...