Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου στην παρέα.

Έχω την Msi R9 380 4GB Gaming στο σύστημα της υπογραφής μου.

Από προχθές,freezάρει σε όλα τα παιχνίδια,από Black Ops 3 μέχρι και στο Pro(που δεν ζορίζει και την κάρτα).

Έτρεξα και το Valley και ενώ σε απλή λειτουργία πάει κανονικά,στο Benchmark κόλλησε κατευθείαν.

Έχω τους crimson 16.1.1 για drivers αυτή την στιγμή,αν παίζει κανέναν ρόλο.

Το ίδιο είχα πάθει και παλιότερα,αλλά λίγο που στο σέρβις δεν βρήκαν τίποτα,λίγο που έκανα αναβάθμιση τον driver,δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

Κάνει αυτό τον τσιριχτό ήχο από τα ηχεία και μόνο με reboot ξεκολλάει ο υπολογιστής.

Σήμερα ειδικά,εκεί που έπαιζα Pro,μαύρισε η οθόνη,είχα για λίγο ήχο,και μετά άρχισε πάλι αυτό το τσιριχτό.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Και εμενα για καρτα μου φαινεται. Στην θεση σου θα δοκιμαζα ενα αλλο τροφοδοτικο για αρχη (αν μπορεις να βρεις απο κανενα γνωστο) και μετα θα εστελνα την καρτα στο service.

Δημοσ.

Ποιο service ρε παιδιά; αν είσαι σίγουρος ότι είναι η κάρτα και όχι το τροφοδοτικό, κατευθείαν για rma. Εκτός κι αν θες να περιμένεις λίγο μπας και σου δώσουν 480, αν και αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Σίγουρος δεν είμαι,γιαυτό και ρωτάω.

Η κάρτα δόθηκε σε φίλο με βαρβάτο pc για δοκιμή σήμερα.

Τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν μπορώ να τα δοκιμάσω κάπως.

Δημοσ.

H κάρτα παίζει κανονικά στον υπολογιστή του φίλου μου.

όπως και ο δικός μου υπολογιστής δουλεύει κανονικά χωρίς την καρτα.

Τι φάση;

Δημοσ.

εννοείται ότι έχω κάνει,ξέχασα να το γράψω.

Μετά το φορμάτ πάλι τα ίδια είχαμε.

Η κάρτα προς το παρόν σε άλλον υπολογιστή(καλύτερο) έχει υποδειγματική λειτουργία.

Δημοσ.

εννοείται ότι έχω κάνει,ξέχασα να το γράψω.

Μετά το φορμάτ πάλι τα ίδια είχαμε.

Η κάρτα προς το παρόν σε άλλον υπολογιστή(καλύτερο) έχει υποδειγματική λειτουργία.

Εφοσον η καρτα δεν έχει πρόβλημα στου φιλου σου τον υπολογιστή

Μαλλον θεμα μου μυρίζει με το τροφοδοτικό αφού το pc δουλεύει κανονικα χωρις την καρτα, αλλά οταν τη φοραει γονατίζει.

Δημοσ.

Εφοσον η καρτα δεν έχει πρόβλημα στου φιλου σου τον υπολογιστή

Μαλλον θεμα μου μυρίζει με το τροφοδοτικό αφού το pc δουλεύει κανονικα χωρις την καρτα, αλλά οταν τη φοραει γονατίζει.

+1 απο μενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...