Pseudonumo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είναι το 5s. Δεν κολλάει...στο μέλλον τι θα γινει μόνο η apple το ξέρει με τις νέες εκδόσεις ios. Σίγουρα όμως πέρασαν τα χρόνια για το 5s με το 1gb RAM, από ios σε αυτές τις ίντσες το se είναι πολύ καλο και ακριβό βέβαια...
techfreak19 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 το πόσα χρήματα μπορεί να θέλω να δώσω για δεύτερο κινητό δε νομίζω πως πέφτει λόγος σε κανέναν. επίσης είπα ξεκάθαρα ότι θέλω μικρό κινητό όποτε τι μου το παίζετε έξυπνοι με προτάσεις στις 5+ ίντσες; τι z3 compact είναι καλή πρόταση αλλά οι 4.7 ίντσες δε πλησιάζουν σχεδόν τις 5; μεγάλο μου φαίνεται. ρώτησα για το συγκεκριμένο γιατί πάντα ήθελα να το δοκιμάσω και τώρα βλέπω πως έχει πέσει (εδώ στο ινσομνια το έχω δει 250 σφραγισμένο) απλά δε ξέρω αν πλέον αξίζει να δώσω τόσα χρήματα όντως για αυτό το κινητό κι ας το θέλω σαν δεύτερο. μου αρεσει και σχεδιαστικα και θελω να δοκιμασω κσι το ΙΟS θα ειναι η πρωτη φορα. τα μότο δε μου αρέσουν καθόλου. επισης επειδη η πρωτη συσκευή είναι android θέλω να ξεφύγω στη δεύτερη συσκευή λίγο από αυτό το λειτουργικό. τα λουμια με μικρές οθόνες έχουν πολύ χάλια χαρακτηριστικά. δε θέλω να έχει και σούπερ χαρακτηριστικά αλλά να μην είναι κι εντελώς άθλια. 1
mathewgx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Για τους ίδιους ακριβώς λόγους έκανα και εγώ την μετάβαση από android (xperia ray) σε iphone 5s. Ο βασικότερος λόγος ήταν ότι και για μένα η οθόνη στις 4ίντσες είναι το όριο. Τηλέφωνο θέλω και όχι tablet. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις. Θα σου κακοφανεί βέβαια το κλειστό λειτουργικό (είχα συνηθίσει με root για πολλά χρόνια να κάνω ότι θέλω στο android) , αλλά η εμπειρία χρήσης του ios και η έλλειψη lag θα σε ανταμείψουν. Θα απολαύσεις την οθόνη , το ηχείο και την κάμερα. Και βέβαια δεν κολάει πουθενά. Η διαφορά στην μετάβαση μου φάνηκε όπως όταν έβαλα ssd στον σταθερό μου. Ακόμη και αν το μετανιώσεις τελικά , μπορείς πάντα να το πουλήσεις στις αγγελίες , μιας και η μεταπωλητική του αξία είναι υψηλή. 2
nikos5800 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 φίλε μου μιλάς για το γνωστό xperia ray? εκείνο με τον μονοπυρηνο επεξεργαστή αδρενο 205 και 512 MB ram ?και ανδροιδ 2.3? λογικό να είχες λαγκ τα specs του ανδροιδ κινητού σου ήταν απαίσια, από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά σε εμπειρία χρήσης τόσο στο ανδροιδ αλλά και στο hardware
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 το πόσα χρήματα μπορεί να θέλω να δώσω για δεύτερο κινητό δε νομίζω πως πέφτει λόγος σε κανέναν. επίσης είπα ξεκάθαρα ότι θέλω μικρό κινητό όποτε τι μου το παίζετε έξυπνοι με προτάσεις στις 5+ ίντσες; τι z3 compact είναι καλή πρόταση αλλά οι 4.7 ίντσες δε πλησιάζουν σχεδόν τις 5; μεγάλο μου φαίνεται. ρώτησα για το συγκεκριμένο γιατί πάντα ήθελα να το δοκιμάσω και τώρα βλέπω πως έχει πέσει (εδώ στο ινσομνια το έχω δει 250 σφραγισμένο) απλά δε ξέρω αν πλέον αξίζει να δώσω τόσα χρήματα όντως για αυτό το κινητό κι ας το θέλω σαν δεύτερο. μου αρεσει και σχεδιαστικα και θελω να δοκιμασω κσι το ΙΟS θα ειναι η πρωτη φορα. τα μότο δε μου αρέσουν καθόλου. επισης επειδη η πρωτη συσκευή είναι android θέλω να ξεφύγω στη δεύτερη συσκευή λίγο από αυτό το λειτουργικό. τα λουμια με μικρές οθόνες έχουν πολύ χάλια χαρακτηριστικά. δε θέλω να έχει και σούπερ χαρακτηριστικά αλλά να μην είναι κι εντελώς άθλια. Εδω δυστηχως εισαι λαθος και σε αυτο δεν φταιει κανεις αλλος παρα εσυ ο ιδιος και οι πληροφοριες που δινεις τωρα,σε σχεση με τα προηγουμενα post που οντως αλλαζουν τα πραγματα. Καταρχας να πουμε οτι 4.7ιντσες του Z3/z5 compact ειναι σε μεγεθος ιδιο με το iphone 5s(αν τα δεις απο κοντα θα γελας με την πραγματικοτητα). Επισης αφου οπως λες και εσυ οτι περισσοτερο θες να πας λογω αλλαγης λειτουργικου γιατι δεν το παιρνεις να τελειωνουμε? Ουτως ή αλλως σε Android(αφου θες και τα χαρακτηριστικα οπως λες και ας ειναι δευτερη συσκευη)μεχρι 250ευρω δεν υπαρχει τπτ να σε καλυπτει. Κοινως αφου με το εχεις αποφασισει να πας σε iphone δεν καταλαβαινω γιατι κολλας και δεν το παιρνεις(για να μην πω γιατι ανοιξες το θεμα γενικα αλλα τεσπα). Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα υπαρχει το iphone SE αλλα ξεφευγει σε τιμη λιγο.
AlienTechGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καταρχάς 4.6 είναι το Z3 Compact και σε μέγεθος είναι σχεδόν το ίδιο με το iPhone 5S παρόλο που έχει 0.6" μεγαλύτερη οθόνη (έχει πολύ μικρότερα bezel από το 5S). Αν θες να πάρεις δεύτερο κινητό για αλλαγή λειτουργικού, πήγαινε απλά και ωραία στο 5S μιας και δεν υπάρχει κάτι άλλο από μηλοτηλέφωνο σε αυτά τα χρήματα. Αν όμως δε σου είναι τόσο απαραίτητη η αλλαγή λειτουργικού, πας στο Z3 Compact και τελείωσε το θέμα. Γύρω στα 250 κάνει καινούριο από κατάστημα, και θα έχεις ένα κινητό με τρομερή μπαταρία, γρήγορο χωρίς κανένα κόλλημα, αξιόλογη οθόνη και κάμερα και σχετικά καλά ηχεία. Γενικά δεν υστερεί πουθενά και από το 5S είναι πολύ καλύτερο (έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου, οπότε τα γνωρίζω πολύ καλά και τα 2 κινητά). 1
techfreak19 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 είναι δηλαδή τα ίδια σε μεγεθος; τότε είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση,πρέπει να τα δω από κοντά να τα συγκρίνω κι αν είναι όντως το ίδιο μέγεθος πιστεύω αξίζει πιο πολύ το z3 compact. δε το είχα κατά νου. το SE ξεφεύγει παρα πολυ σε χρήματα κι ειδικά για δεύτερη συσκευή κι ειδικά κι αν δε με βολέψει τελικά και το λειτουργικό. και το z5 compact είναι το ίδιο μικρό σε μεγεθος;
vchristod84 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 είναι δηλαδή τα ίδια σε μεγεθος; τότε είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση,πρέπει να τα δω από κοντά να τα συγκρίνω κι αν είναι όντως το ίδιο μέγεθος πιστεύω αξίζει πιο πολύ το z3 compact. δε το είχα κατά νου. το SE ξεφεύγει παρα πολυ σε χρήματα κι ειδικά για δεύτερη συσκευή κι ειδικά κι αν δε με βολέψει τελικά και το λειτουργικό. και το z5 compact είναι το ίδιο μικρό σε μεγεθος;Επειδή το είχα κι εγώ το z3 compact, είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο σ'αυτά τα χρήματα και το μέγεθος που θες. Το έχει η κολλητή μου και είναι άψογο
livefreeordie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 το 5s πάντως ο γερμανός το έχει 200 ευρώ τώρα.
gnsX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 φίλε μου μιλάς για το γνωστό xperia ray? εκείνο με τον μονοπυρηνο επεξεργαστή αδρενο 205 και 512 MB ram ?και ανδροιδ 2.3? λογικό να είχες λαγκ τα specs του ανδροιδ κινητού σου ήταν απαίσια, από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά σε εμπειρία χρήσης τόσο στο ανδροιδ αλλά και στο hardware Φίλε να σου μιλήσω εγώ για το γνωστό LG G3S; Εκείνο με τον τετραπυρηνο επεξεργαστή, αδρενο 305,1 giga RAM, Android 5.0.1, που βγήκε το 2014 και πάει χειρότερα απο iphone 4(χωρις s)(σε iOS 8.1.x). Τέτοιο lag δεν έχεις ματαξαναδει. specs specs specs, κι εγώ τα ίδια έλεγα, πλην λίγων Android συσκευών που έχουν σωστό OS πάνω τα περισσότερα είναι σκουπίδια με φοβερά υποτίθεται specs. Προς τον ts, εγώ θα το παιρνα, θα μενα στην 9.x που έχω δει ότι παει σφαίρα και θα βλεπα για αναβάθμιση σε 10 μετά.
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Φίλε να σου μιλήσω εγώ για το γνωστό LG G3S; Εκείνο με τον τετραπυρηνο επεξεργαστή, αδρενο 305,1 giga RAM, Android 5.0.1, που βγήκε το 2014 και πάει χειρότερα απο iphone 4(χωρις s)(σε iOS 8.1.x). Τέτοιο lag δεν έχεις ματαξαναδει. specs specs specs, κι εγώ τα ίδια έλεγα, πλην λίγων Android συσκευών που έχουν σωστό OS πάνω τα περισσότερα είναι σκουπίδια με φοβερά υποτίθεται specs. Προς τον ts, εγώ θα το παιρνα, θα μενα στην 9.x που έχω δει ότι παει σφαίρα και θα βλεπα για αναβάθμιση σε 10 μετά. Έχει το G3S φοβερά Specs?! Από πότε? Και πριν 2 χρόνια που βγήκε χαρακτηριζόταν σαν LowRange Γιατί το μόνο που ήθελε η LG ήταν να μοιάζει στην σχεδίαση με το μεγάλο G3.
ziaba Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 το 5s πάντως ο γερμανός το έχει 200 ευρώ τώρα. και γω χαρίζω 5s και μαζί δίνω 200 ευρώ οποίος το πάρει άπλα αυτήν τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο
gnsX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχει το G3S φοβερά Specs?! Από πότε? Και πριν 2 χρόνια που βγήκε χαρακτηριζόταν σαν LowRange Γιατί το μόνο που ήθελε η LG ήταν να μοιάζει στην σχεδίαση με το μεγάλο G3.Ελα βρε τώρα, δεν είπα ότι είναι high end κινητό, για το Ray λέγαμε. Δεν δικαιολογειται η απόδοση του όμως, θέλει προσπάθεια να βγάλεις τόσο χάλια κινητό
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ελα βρε τώρα, δεν είπα ότι είναι high end κινητό, για το Ray λέγαμε. Δεν δικαιολογειται η απόδοση του όμως, θέλει προσπάθεια να βγάλεις τόσο χάλια κινητό Δοκίμασε μία επαναφορά...
gnsX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε μία επαναφορά...Ευχαριστώ, δοκίμασα, το rootαρα κιόλας, έκοψα πράματα και θαματα αλλά μπααααα. Με καμιά CM ίσως πάρει τα πανω του αλλά δεν έχω καιρό για τέτοια. Απλά ήθελα να πω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το OS, και της LG είναι άθλιο. Με χειρότερα specs υπάρχουν κινητά που πάνε καλύτερα Μη κάνουμε hijack το θέμα του παιδιού ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα