Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή το τελευταίο καιρό σχεδιάζω να αλλάξω το g2 μου μιας και μου κάνει νερά και έχω επιλέξει αυτά τα 3. 

Σε καθένα απο αυτά βρίσκω ενα μειονέκτημα το οποίο με ενοχλεί. Στο G5 βέβαια το μειονέκτημα είναι ηλίθιο αλλα οκ. Λοιπόν στο G5 αυτό που με ενοχλεί είναι η εμφάνιση πραγματικά είναι κακάσχημο προς το παρόν κάποιο άλλο μειονέκτημα δεν έχω βρεί αν ξέρετε κάτι πείτε μου.

Στο mi5 τη ποιότητα κατασκευής και την εγγύηση αλλα και κάτι διαβάζω για τη κάμερα.

Στο OP3 την οθόνη που δε διαβάζω τα καλύτερα σχόλια, οσο για τη ραμ και τη κατανάλωση της μπαταρίας δε με ενοχέι να ενεργοποιήσω και τα 6 σίγουρα θα έχω καλύτερη μπαταρία απο του g2 που μου κρατάει πλέον μισή μέρα.

Οτι γνώμη-γνώση έχετε πάνω στα κινητά καλοδεχούμενη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εγώ από τα τρεία θα επέλεγα το one plus 3 ,λόγω της μεγάλης υποστηρίξεις που θα έχει από customs roms, τώρα όσον αφορά τις συγκρίσεις μεταξύ των τριών κινητών είναι λογικο κάπου να υπερέχει το ένα και κάπου το άλλο ;)

Δημοσ.

+1 στο G5 απο μενα, με μοναδικο μειονεκτημα το κατω μερος της συσκευης. Με την χρηση και τον καιρο πιστευω θα χαλασει ή δε θα κουμπωνει σωστα ή κατι αλλο..  :fear:

Δημοσ.

Αυτό για την οθόνη στο OP3 ισχύει οτι δεν έχει ωραία χρώματα;

Ξερετε τι έχω πάθει τώρα όταν πήρα το g2 ήταν το καλύτερο και χωρίς κάποιο μειονέκτημα τουλάχιστον τότε και έβγαλε μέχρι και το τελευταίο του ευρώ, το ίδιο θέλω να κάνω και τώρα. Για αυτό το ψάχνω λίγο.

Δημοσ.

Για το g5 πιο αθλια απο του g4 μπαταρια... και καπακι που χαλαρωνει ΑΝ το βγαζεις συχνα αλλιως ειναι τουμπανο.. για τα αλλα 2 δεν ξερω και απορω γιατι δεν εχεις στις επιλογες σου τα s7 και τo htc 10 που ειναι πιο σταθερα απο τα υπολοιπα σιγουρα.

Δημοσ.

Ξεφευγει η τιμη στο s7 και στο htc 10, εγω φταιω που δε διευκρινησα budget παιζω στα 400 ευρω.

Εχω μπερδευτει τελειως μια λεω op3 μια g5 το mi5 το χω κανει στη μπαντα η αληθεια ειναι γιατι ειδα ενα bend test και ειναι χαρτι.

Δημοσ.

Μα και το LG εκτως budget δεν ειναι??435 ξεκιναει και αν το παρεις απο καποιο πιο εμπιστο καταστημα ισως ανεβει αρκετα η τιμη.

Δημοσ.

Φιλε μου κι εγω ημουν σε διλημμα OP3 και G5 και μολις παρηγγειλα το πρωτο. Κατι με χαλαγε στο G5 εμφανισιακα, το modular κομματι του μου ηταν αδιαφορο, δεν ειμαι τυπος που προκειτε να αλλαζει μπαταριες μεσα στην μερα και τελος ενω η καμερα του G5 ειναι ανωτερη του OP3, καθησα και σκεφτηκα ποσο συχνα θα την χρησιμοποιω και κατεληξα οτι δεν ειναι τοσο σημαντικο χαρακτηριστικο για εμενα.

Επισης αν θες δυκαρτο πας OP3, αν θες ραδιοφωνο ή microsd πας G5. Εχουν και αλλες διαφορες μεταξυ τους που μπορεις να τις ψαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...