maylo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα!Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, γιατί το δικτυακό δεν το κατέχω καθόλου.Έχω το WiFi repeater/extender και ενώ το συνδέω κανονικά με το router μου, μέσω Wifi, είναι σαν να τραβάει όλο το σήμα από το router και να εκπέμπει μόνο από αυτό.Δηλαδή, όταν το έχω συνδεδεμένο, το wifi range είναι ο πορτοκαλί κύκλος, μόνο. Στον μπλε κύκλο δεν έχω σήμα wifi.Έτσι λειτουργεί κανονικά?? Δεν θα έπρεπε να "επεκτείνει" το σήμα, δλδ να έχω και στον πορτοκαλί και στον μπλε κύκλο σήμα??
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 το repeater πιανει το υπαρχον σημα και το αναμεταδιδει.δηλαδη αν πριν καλυπτες τον α χωρο και με το repeater τον β αυτο συνεχιζει να ισχυει.εννοειται βεβαια οτι αφου παιζεις Repeeater το β ειναι στην εμβελεια του α για να πιανει σημα και υπαρχει λιγο αλληλοκαλυψη του σηματος συν οτι ειναι ιδιο καναλι.
maylo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καταρχήν σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Ναι, το repeater είναι μέσα στο range του router, έχεις δίκιο.Άρα, θα έπρεπε να έχω σήμα σε όλη την αρχική εμβέλεια του router, πράγμα που δεν συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του repeater ή μπορεί να είναι απλά θέμα ρυθμίσεων?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 α.το netis δεν ξερω τι ρολο βαραει καν σαν μαρκα.απορω γιατι δεν αγοραζετε καποιο επωνυμο.β.αν ειναι σωστες οι ρυθμισεις θα πρεπει σε οποιο και να συνδεθεις να μπορειςνα κανεις Ping το αλλο συν οτι με το inssider να μπορεις να δεις και τα 2 wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα