Προς το περιεχόμενο

Lumia 640, J5 2015 ή Moto G 3rd Gen;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από βουτιά στη θάλασσα frown.gif με το lumia 635 πάμε για άλλο κινητό άμεσα...

Ενδιαφέρομαι για κινητό:
1) Μέχρι 150€
2) Μέχρι 5"
3) Δεν με νοιάζει αν είναι Android ή Windows. Το 635 μια χαρά με βόλεβε.(δε παίζω παιχνίδια, δεν κατεβάζω πολλές εφαρμογές)
4) Καλή μπαταρία
5) Αξιοπρεπείς φωτογραφίες
6) Δεν θέλω να ανακατευτώ πολύ με σεταρίσματα...
7) Να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. (το λέω για τα android με τις ενημερώσεις...)
και 8) το θέλω άμεσα. το πολύ μέχρι την Δευτέρα το πρωί.

Έχω δει μέχρι στιγμής:
1) Link.png Site: Lumia 640 LTE
2) Link.png Site: Samsung Galaxy J5 (8GB)
και 3) Link.png Site: Motorola Moto G (3rd Gen) (8GB)

Κλίνω προς το νο2.
Εσείς τι μου προτείνετε;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων biggrin.gif

Δημοσ.

Εφόσον δεν είχες κάποιο πρόβλημα με το προηγούμενο Lumia τότε γτ να μην πάρεις το 640;

Αλλιώς προτείνω το moto g 3rd gen.

• Like 1
Δημοσ.

και τα 3 μια χαρα ειναι !!

Εφοσον σε καλυπτει το λειτουργικο παρε το 640 μιας και εχω ακουσει οτι εχει και πολυ καλη καμερα για τα λεφτα του 

Απο ανδροιδ και εγω πρωτα το moto θα κοιτουσα 

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβαση στα 174€ του moto x μπορεις να κανεις;

Ειναι πολυ πιο δυνατο απο ολα οσα σκεφτεσαι, ειναι πολυ ποιοτικο με μεταλλικο σασι, ειναι ναυαρχιδα που βγηκε πριν 1.5 χρονο κλπ.

Ενδεικτικα ειναι πιο δυνατο απο το lumia 930.

Θα σου βγαλει περισσοτερα χρονια απο τα αλλα που κοιτας.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς 150 ταβάνι και μάλιστα χαίρομαι που εγκρίνεται και το 640 καθώς είναι και το πιο φτηνό...

Δημοσ.

ειχα και το 640 και το j5. και τα δυο ειναι πολυ καλα κι αξιοπρεπεστατα για την τιμη τους. αν δε σε ενοχλουν τα wp και το μαρκετ τοτε σου προτεινω το 640 καθως δε θα εχεις κολληματα και θα εχεις και πολυ καλη αυτονομια μπαταριας. το j5 ειναι κι αυτο πολυ καλο στην κατηγορια του,ισως και το καλυτερο σε android σε αυτα τα χρηματα που παιζει πλεον. ουτε αυτο εχει κολληματα κι η μπαταρια ειναι εξισου καλη,ακομη κι αν το ζορισεις παρα πολυ την μερα στη βγαζει. επισης εχει καλες φωτογραφικες(ειναι κι οι 2 καλες). το μοτο 3rd gen δε θα στο προτεινα με τιποτα παντως. απο φιλο κιολας που το εχει θερμαινεται σχετικα ευκολα ενω τα κολληματακια του τα τρωει (το εχει 8 μηνες περιπου) κι η 1giga ram οσο να πεις ειναι λιγο απαραδεκτη για την εποχη!

τωρα αναλογα με τις αναγκες σου αποφασιζεις.

Δημοσ.

Για πιο ακομα πιο φτηνα(~75ευρω) βλεπεις κ το lumia 550 με μονη ισως παραχωρηση την χειροτερη καμερα απο του 640.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...