Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα με κάποιον Xeon X5460 που ανεβαίνουν στα 4-4.2 άνετα? Θα δεις 2πλασιασμό στον επεξεργαστή αν είναι μόνο αυτό που σε κρατάει πίσω. Του βρίσκεις με 40 ευρώ περίπου. Ή κανέναν Ε5450 με 25 ευρώ.

Το λέω γιατί δεν είσαι επαγγελματίας, οπότε σαν φθηνή λύση, είναι καλή.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα με κάποιον Xeon X5460 που ανεβαίνουν στα 4-4.2 άνετα? Θα δεις 2πλασιασμό στον επεξεργαστή αν είναι μόνο αυτό που σε κρατάει πίσω. Του βρίσκεις με 40 ευρώ περίπου. Ή κανέναν Ε5450 με 25 ευρώ.

Το λέω γιατί δεν είσαι επαγγελματίας, οπότε σαν φθηνή λύση, είναι καλή.

Το είχα σκεφτεί το χειμώνα και το είχαμε συζητήσει με προσωπικά μηνύματα αν θυμάσαι. Θα είναι μια λύση προς το παρών αλλά με τα συνεχή updates των προγραμμάτων και την αναβάθμιση μηχανής σε σώμα με περισσότερα mp φοβάμαι ότι σχετικά σύντομα θα ψάχνομαι πάλι. 

Δημοσ.

Είναι μια φθηνή λύση (ειδικά ο 5450 με 25 ευρώ) που μπορεί να σε βγάλει κανα χρόνο. Αν όχι, το πουλάς μαζί με το σετάκι σου.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά. Ότι αφού το κάνεις απο hobby, πιθανόν να σε καλύψει. Δεν χάνεις κάτι με την δοκιμή.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν εκλεκτά μέλη, τελικά εγκατέστησα έναν xeon x5460 στο υπάρχων s775 σύστημα. Με πολύ μεγάλη ευκολία έφτασε τα 4.0GHz και το cinebench μου έδωσε αυτά τα αποτελέσματα. Πώς σας φαίνεται?

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

Screenshot_1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

To πιο σημαντικό πράγμα στη συνολική εμπειρία χρήσης, δηλαδή η απόκριση, είναι απείρως καλύτερη σε σημείο που δεν λες πλέον ότι είναι ένα σύστημα της ηλικίας του.

Στα προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν γονατίζει και η όποια αναμονή είναι σε φυσιολογικά πλαίσια όταν εφαρμόζονται βαριές ρυθμίσεις.

Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι κατάφερα επιτέλους να τρέξω χωρίς προβλήματα την τελευταία έκδοση του lightroom ενώ μέχρι τώρα αυτό ήταν αδύνατο γιατί κολλούσε συνέχεια. 

Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος ως τώρα. Ελπίζω για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα να με καλύπτει έτσι άνετα η γριούλα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα: Όποια σημασία και αν έχει αυτό, στην αξιολόγηση των windows η ταχύτερη συσκευή μου ήταν ο δίσκος (ssd samsung 840 pro). Τώρα πλέον είναι η πιο αργή  :-D

Screenshot_13.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλοσηρθες στο club. Αν θες βοηθεια με oc μιας που εχεις dfi και ειναι λιγο δυσκολες, εδω ειμαστε!

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. :D

Μέχρι εδώ έφτασε με μόνο ένα τσίμπημα προς τα πάνω την τάση. Θα μείνω σε αυτό για την ώρα και αργότερα βλέπουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...