Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@fc24425

Ξέχνα οτιδήποτε περί Μ2000. Είναι το προσωπικό project κάποιου. Δεν είναι γλώσσα στην οποία γράφει ο κόσμος πράγματα.

Αν θες πραγματικά να δεις με τη γλώσσα να ξεκινήσεις απλά google-αρε.

Διάβασε επιχειρήματα, κατέληξε κάπου και μετά άνοιξε thread.

Νταμν. Εγώ βγάζω λεφτά από αυτή.

Δημοσ.

Συνοψίζοντας:πολλά μέλη μέχρι στιγμής ψήφισαν M2000 δαγκωτό. Αναζητώντας δεν μπόρεσα να βρω πολλά πράγματα για την γλώσσα, μόνο κάτι βιντεάκια στο youtube. Αν κατάλαβα καλά οι εντολές είναι στα Ελληνικά? 

Οι εντολές είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Σκέψου ότι το περίφημο Siri γράφτηκε σε M2000 αλλά δεν αναγνωρίζει ακόμα ελληνικά λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και royalties που αρνείται η Apple να πληρώσει στον Δημιουργό της M2000.

• Moderators
Δημοσ.

Οι εντολές είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Σκέψου ότι το περίφημο Siri γράφτηκε σε M2000 αλλά δεν αναγνωρίζει ακόμα ελληνικά λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και royalties που αρνείται η Apple να πληρώσει στον Δημιουργό της M2000.

Έτσι είναι. Πάντα τα μεγάλα συμφέροντα δεν αφήνουν τον τόπο να πάει μπροστά.

Δημοσ.

Μη μου λέτε βλακείες τώρα. Μ2000 >>> Python.

Κοιτάξτε πόσο πιο γρήγορα τρέχει η M2000. Ρε έχω χτίσει παλάτι με δαύτη.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεουλης. Εμενα παντως μου λειπει ο Μ2000 με την κανονικη του μορφη. Φανταστειτε την απαντηση του σε αυτο το θεμα, αναλυτικο κειμενο 5-6 παραγραφων συγκρινοντας c# με m2000 και το χασαμε γιατι του μιλουσατε ασχημα :(

ΕΦΥΓΕ Ο Μ2000;

Δημοσ.

..κρίμα.. Με το τελευταίο update που έκανε στη Μ2000, έριξε από τα μάτια μου τη Python. Έτσι είμαστε οι Έλληνες. Όλο γκρίνια. Χάσαμε όμως τον Δημιουργό. Μας άξιζε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ2000;

ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ

Δημοσ.

πΑΝΤΩς θα αναφερω και εγω κάτι τωρα χωρις να θελω να πάρω το μερος κανενος. Μπαινεις σε κάτι ξενα φορουμ και ρωτάς κατι και σου απαντανε αμεσα χωρις ιχνος ειρωνιας και μαλιστα οποιος δεν θελει δεν απαντάει. Αυτη η ειρωνια η ξερολιαση και η μιζερια μονο σε κατι ελληνικα φορουμ την βλέπεις που κοιτάει ο ενας να φανει εξυπνοτερος απο τον άλλον και που τωρα σε ενα φορουμ λες και χεστηκε κανεις την επομενη μέρα κανεις δεν θα θυμάται το θρεντ.

Πραγματι ειναι ετσι τα πραγματα και πολυ χειροτερα.Δες το 99% των θεματων πως αρχιζουν και πως τελειωνουν,ενα θεμα στην πορεια του μετα απο 2-3 ποστ δεν εχει καμια σχεση με το αρχικο ερωτημα αλλα καταντα μια πολεμικη αναμεσα στους υποστηρικτες της μιας η της αλλης γλωσσας,λειτουργικου συστηματος κτλ κτλ(λες και τους ανηκει η βγαζουν τα δις απο κει) μια επιδειξη δυναμης και "γνωσεων" και στο τελος ενα ξεκατινιασμα με προσωπικες αντιπαραθεσεις,ειρωνιες και ολα αυτα τα ωραια πραγματα.

Ειναι πολυ κριμα ομως καθως υπαρχουν αρκετοι αξιολογογοι ανθρωποι-επιστημονες με επιπεδο που μοιραζονται απλοχερα τις γνωσεις τους(προσωπικα εχω βοηθηθει αρκετα εδω μεσα) αλλα τα σκουπιδια παντα υπερτερουν...... 

Δυστυχως μεχρι να βρεις αυτο που θες και να βοηθηθεις αναγκαστικα θα πρεπει να διαβασεις ΟΛΑΑΑΑ αυτα τα μαργαριταρια που ανεφερα παραπανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...