Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Πριν πω το οτιδηποτε να αναφερω οτι ξερω απο ηλ. υπ/στες .Το pc ειναι "καθαρο" και δεν υπαρχει προβλημα με hardware .Με αγορασμενο λειτουργικο .Ας μπουμε στο θεμα .Εδω κια μια εβδομαδα μου λεει οτι πρεπει να κανει πραγραμματισμενη επανακινηση (λογικα για αναβαθμιση σκεφτηκα).Μετα της 3 φορες ειπα να κανω ΕΓΩ τερματισμο λειτουργιας και αναβαθμηση .Τιποτα ακομα εξακολουθει να το κανει .Ξερει καποιος πως μπορω να το απενεργοποιησω ; Γιατι εχουν αλλαξει καποια πραγματα στα 10ρια και δεν τα γνωριζω ακομα.Ευχαριστω

Δημοσ.

Θέλει να πάρει κάποια Update και δεν μπορεί. Να υποθέσω πως έχεις Win 10 από καθαρή εγκατάσταση, αν όχι κάνε καθαρή εγκατάσταση θα σου λυθούν πολλά προβλήματα. Δοκίμασε να κλείσεις το antivirus προσωρινά και δοκίμασε να κάνεις Update (το windows  Defender που είναι απενεργοποιημένο δημιουργεί τέτοια προβλήματα) Να σταματήσεις να παίρνει κάποια Update δεν μπορείς, εκτός και αν δεν παίρνεις καθόλου, αυτό δεν το συνιστώ. Για να δεις τι παίζει με τα Update πάνε στο παραθυράκι κάτω αριστερά --> ρυθμίσεις --> Ενημέρωση και ασφάλεια. 

Δημοσ.

μάλλον κάποια ενημέρωση δεν έχει κατέβει σωστά και δημιουργεί πρόβλημα.

κάνε εκκαθάριση δίσκου και επέλεξε να διαγράφουν τα αρχεια του windows update

Δημοσ.

μάλλον κάποια ενημέρωση δεν έχει κατέβει σωστά και δημιουργεί πρόβλημα.

κάνε εκκαθάριση δίσκου και επέλεξε να διαγράφουν τα αρχεια του windows update

Σωστό αυτό που γράφει ο Xristaras12. Σε κάθε περίπτωση αυτό που κάνω εγώ όταν "σκάει" το Windows Update είναι:

1. Σταμάτημα του Windows Update Service.

2. Σβήσιμο ή rename του C:\Windows\SoftwareDistribution

3. Ξεκίνημα του Windows Update Service.

Επίσης τσέκαρε αν υπάρχει το αρχείο C:\windows\winsxs\pending.xml και σβήστο ή κάντο rename.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...