maou28 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλημέρα,,,ήθελα να σας ρωτήσω γιατί το ανεμηστηράκι στον επεξεργαστή όταν ανοίγω κάποια σελίδα στο internet ή βάλω να παίξει κάποιο βιντεάκι πχ στο youtube το ανεστηράκι ακούγεται σαν να είναι έτοιμο να εκραγεί;;Κάνει αρκετό θόρυβο,,,δεν ξέρω αν φταίει ότι έβαλα μία θερμοαγώγιμη πάστα τις πλάκας και ζεσταίνεται.
Pstathece Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλημέρα,,,ήθελα να σας ρωτήσω γιατί το ανεμηστηράκι στον επεξεργαστή όταν ανοίγω κάποια σελίδα στο internet ή βάλω να παίξει κάποιο βιντεάκι πχ στο youtube το ανεστηράκι ακούγεται σαν να είναι έτοιμο να εκραγεί;;Κάνει αρκετό θόρυβο,,,δεν ξέρω αν φταίει ότι έβαλα μία θερμοαγώγιμη πάστα τις πλάκας και ζεσταίνεται. Τι CPU και τι ψηκτρα εχεις?
maou28 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Intel Dual-Core E6600 3.06 Ghz,,,η ψήκτρα είναι τις Intel δεν θυμάμαι ποια είναι ακριβώς
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 είναι σίγουρο οτι έχεις κουμπώσει καλά την ψύκτρα(ιδιαίτερα αν ειναι η εργοστασιακή με τα push clips) πιάστην με το χέρι σου και δες αν κουνιέται/σηκώνεται απο κάποια μεριά. Δεν θα πρεπει να μετακινείται καθόλου. Δεύτερον,ναι υπάρχει ΚΑΙ περίπτωση να φταίει η κακής ποιότητας θερμοαγώγιμη που έβαλες,ιδιαίτερα δε αν έχεις βάλει πολύ. Χρειάζεται λίγο παραπάνω απο κόκκο ρυζιού,η σαν αρακά και επειτα τοποθετεις την ψυκτρα και αφήνεις εκείνη να απλώσει την θερμοαγώγιμη. έχε υπόψιν σου πάντως,οτι έχουμε και αυξημένες θερμοκρασίες αυτή την περίοδο. κατέβασε το speccy η το hwmonitor και δες θερμοκρασίες. 4
maou28 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είναι πολύ καλά κουμπωμένη,,όταν έβαλα την πάστα με βάση αυτά που μου λες δεν την τοποθέτησα σωστά έβαλα παραπάνω και την άπλωσα εγώ στον επεξεργαστή,,αλλά ίσως φταίει ότι δεν είναι καλή πάστα μήπως να βάλω μία άλλη ή να την καθαρίσω πάλι αυτήν που έβαλα και να βάλω λίγο όπως είπες και να απλώσει μόνη τις;
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέχρι πριν το πειράξεις δούλευε κανονικά και μετά την αλλαγή πάστας άρχισαν τα προβλήματα;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είναι πολύ καλά κουμπωμένη,,όταν έβαλα την πάστα με βάση αυτά που μου λες δεν την τοποθέτησα σωστά έβαλα παραπάνω και την άπλωσα εγώ στον επεξεργαστή,,αλλά ίσως φταίει ότι δεν είναι καλή πάστα μήπως να βάλω μία άλλη ή να την καθαρίσω πάλι αυτήν που έβαλα και να βάλω λίγο όπως είπες και να απλώσει μόνη τις; είναι και αυτός ένας τρόπος για να βάλουμε θερμοαγώγιμη,γενικότερα οι απόψεις ειναι πολλές επι του θέματος. Προσωπικά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να "λερωθώ" για να απλώσω την πάστα,την κάνει η ψύκτρα για μένα μιας και έχουν heatspreaders πλέον οι επεξεργαστές. Ποιά πάστα έχεις πάρει; κατέβασε και τα κανενα πρόγραμμα να δεις θερμοκρασίες να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
maou28 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν ήταν τόσο έντονο,,ειδικά όταν πηγαίνω να ανοίξω 2-3 σελίδες είναι έτοιμο για εκτόξευση αυτό μου εμφανίζει το HW Monitor Η θερμοαγώγιμη πάστα γράφει Powertech
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πάστα να πάρεις άλλη https://www.skroutz.gr/s/7580286/ProlimaTech-PK-3-1-5gr.html Να βάλεις όσο 2 κόκοι ρυζιού και χωρίς να την απλώσεις. Θα την απλώση η ψύκτρα. Σιγουρέψου ότι έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα. Έχεις υψηλή χρήση cpu. Αυτή η χρήση είναι με 2-3 σελίδες ή και κάτι άλλο?
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χρησταρα, η κυρία που έχεις στο avatar σου είναι η Αντζελα Δημητρίου στα νιάτα της? Άσχετο Επι του θέματος, μάλλον θες ανεμιστηρα. Αλλά καλά θα κάνεις να αλλάξεις και πάστα. Καιρός της είναι. Θες ανεμιστηρα, αν κάνει σα ποντίκι που το πνίγουν. Οχι αν σηκώνει στροφές κι ακούγεται ο αέρας. Έχει σημασία.
maou28 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τι ψύκτρα μου προτείνεται;;;Η μητρική που έχω είναι η Gigabyte G31M-ES2L,,αποσυμπίεση αρχείο κάνω και το ακούω που ανεβαίνει ο θόρυβος
Christos21417 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή. Και μένα ακούγεται έντονα πχ όταν πάω να ανοίξω ένα παιχνίδι ή όταν κατεβάζω κάτι και παράλληλα είμαι youtube. Αλλά μου φαίνεται ότι ακούγεται και ο αέρας πιο πολύ.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τι ψύκτρα μου προτείνεται;;;Η μητρική που έχω είναι η Gigabyte G31M-ES2L,,αποσυμπίεση αρχείο κάνω και το ακούω που ανεβαίνει ο θόρυβος Για τι αρχειο μιλαμε? Μεγάλο? Πόση ώρα?
maou28 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αποσυμπίεσα έναν φάκελο που είχε ένα παιχνίδι 400 mb πρέπει να ήταν,,αλλά και γενικά και σε σελίδες που είμαι πάλι ακούγεται αυτός ο θόρυβος,,,1-2 λεπτά το πολύ μου πήρε για να το αποσυμπιέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα