voltmod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν και εδώ και καιρό οι χρήστες Android και iOS έχουν τα Android Pay και Apple Pay, οι χρήστες των Windows 10 Mobile δεν είχαν κάποια αντίστοιχη υπηρεσία tap-to-pay. Η Microsoft ωστόσο αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της. Αν είστε Windows Insider στο Fast Ring και έχετε στην διάθεση σας το Lumia 650 ή κάποιο από τα Lumia 950 και 950 XL μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μία νέα έκδοση του Microsoft Wallet app, που προσφέρει την δυνατότητα πληρωμών με NFC στα καταστήματα που το υποστηρίζουν. Το Wallet app επίσης της Microsoft μπορεί να αποθηκεύει κουπόνια, κάρτες μέλους και passes. Πάντως, μην περιμένετε ότι θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του Wallet από τώρα. Οι πληρωμές λειτουργούν μόνο στις ΗΠΑ για την ώρα, και μόνο για μερικές πιστωτικές κάρτες (η κάρτα VISA της Bank of America υποστηρίζεται). Η Microsoft δεν έχει ακόμα κάνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο το Wallet και για άλλους χρήστες στον κόσμο, ωστόσο μην εκπλαγείτε αν το χαρακτηριστικό διατεθεί μαζί με το Anniversary Update των Windows 10 αυτό το καλοκαίρι. Site: Engadget
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Βασικά αυτή την στιγμή και insider να είσαι, με το που βάζεις region κάτι εκτός αμερικής το feature παύει να υπάρχει σαν επιλογή. 1
KnightRider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω μεσω κινητου !!!! Αν αρχισει πολυς κοσμος με πληρωμη NFC εδω στην Ελλαδα τοτε θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1400 + που θα ακουσουμε πιο συχνα ειδησεις για κλοπη κινητων.
nikchris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω μεσω κινητου !!!! Αν αρχισει πολυς κοσμος με πληρωμη NFC εδω στην Ελλαδα τοτε θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1400 + που θα ακουσουμε πιο συχνα ειδησεις για κλοπη κινητων. Tεχνοφοβικος spotted. Και το fingerprint reader?
rose21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω μεσω κινητου !!!! Αν αρχισει πολυς κοσμος με πληρωμη NFC εδω στην Ελλαδα τοτε θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1400 + που θα ακουσουμε πιο συχνα ειδησεις για κλοπη κινητων. Πληρωσε με μετρητά εσύ ... 1
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω μεσω κινητου !!!! Αν αρχισει πολυς κοσμος με πληρωμη NFC εδω στην Ελλαδα τοτε θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1400 + που θα ακουσουμε πιο συχνα ειδησεις για κλοπη κινητων. Λογικά το κινητό θα πρέπει να είναι ξεκλείδωτο για μεγάλα ποσά ή και για όλα. Αλλά ναι αν σε φοβίζει, δεν θα το κάνουμε. Με το αεροπλάνος πετάς ή να τα καταργήσουμε και αυτά; 1
vastegial_74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καθένας οτι μαλακία του έρθει την γράφει. Ακου λέει θα κλεβουν κινητά. Και να το κλέψει καποιος πως θα αγοράσει; Έτσι απλό είναι; Δεν έχει pin για να κάνεις την αγορά; Ότι ναναι...... 1
KnightRider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για ασφαλεια προτιμω να πληρωνω με μετρητα παρα με το κινητο γιατι με το κινητο οσο κλειδωμενο και να ειναι standard θα υπαρξει τροπος να κλεψει τα λεφτα που εχει.
efo355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ο ανθρωπος είπε κάτι δεν χρειάζεται να τον πιάνουμε από τα μούτρα. Και εγώ συμφωνώ Δεν πρόκειται να πληρώνω από το κινητό με τα χαλια που έχουν στην ασφάλεια όλα τα mobile os πού κυκλοφορούν. Και με την καρτούλα καλά είναι. 1
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για ασφαλεια προτιμω να πληρωνω με μετρητα παρα με το κινητο γιατι με το κινητο οσο κλειδωμενο και να ειναι standard θα υπαρξει τροπος να κλεψει τα λεφτα που εχει. Σωστος. Ειναι αλλωστε γνωστη η ασφαλεια που προσφερουν τα μετρητα. Κανενας δεν εχει χασει μετρητα (πχ απο απροσεξια) ουτε εχουμε ακουσει περιπτωσεις ληστειας για μετρητα. Αντιθετα ειναι συχνες οι περιπτωσεις που ακουμε για ατομα που εχασαν χρηματα απο το κινητο τους ή απο την καρτα αναληψεως. Για μεγαλυτερη ασφαλεια, κουβαλαω ολες τις αποταμιευσεις μου σε μετρητα απο το να κουβαλαω την καρτα/κινητο που θα ειχε προσβαση στον λογαριασμο με τις αποταμιευσεις. 3
Daimon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εάν θυμάμαι καλά και όταν αρχίσανε να μπαίνουν στη αγορά οι κάρτες παρόμοια πράγματα ακούγαμε / διαβάζαμε Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από αμάθεια
sv9dro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Παιδιά μου έκλεισε το κινητό από μπαταρία, δεν έχω να πληρώσω!!
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το 2000 πήγαμε να βάλουμε μία δορυφορική κεραία μεγάλη, για τον astra, στην πολυκατοικία ενός φίλου μου. Ξεσηκώθηκε όλη η πολυκατοικία για την ακτινοβολία!!!! χαχαχαχα Ας του βεβαιώναμε ότι μόνο δέχεται και δεν εκπέμπει, δεν καταλάβαιναν τίποτα. Τελικά ο φίλος μου αναγκάστηκε να μην την βάλει!!! 2
Tragic! Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για να πω κι εγώ την κακία μου, η Microsoft και η κάθε microsoft ας δώσει πρώτα τα Win10 σε όλες τις συσκευές και ύστερα ττους προσθέτει φρου-φρου και αρώματα. Τα extra για ένα λειτουργικό της λείπανε, όχι το ότι δεν το έχει προσφέρει ακόμα παντού./ 2
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για να πω κι εγώ την κακία μου, η Microsoft και η κάθε microsoft ας δώσει πρώτα τα Win10 σε όλες τις συσκευές και ύστερα ττους προσθέτει φρου-φρου και αρώματα. Τα extra για ένα λειτουργικό της λείπανε, όχι το ότι δεν το έχει προσφέρει ακόμα παντού./ Το σχόλιο είναι όντως tragic από κάθε άποψη... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα