Rubenstilchkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ενισχυμένος, αναβαθμισμένος και με νέο προφίλ προσβασιμότητας (app permissions), ο VLC for Android πέρασε στην έκδοση 2.0.0 συνοδευόμενος από μία πλειάδα χαρακτηριστικών αλλά και με δυνατότητες ταχύτερης αποκωδικοποίησης και αναπαραγωγής. Ο VLC for Android παρέχει πλεόν υποστήριξη αναπαραγωγής εικόνας Picture-in-Picture, εντοπισμό και αναπαραγωγή περιεχομένου μέσω δικτύου (UPnP, NFS, FTP, SFTP κα.), δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής βίντεο, διαθέτει ανανεωμένο σύστημα ειδοποιήσεων και ενοποιημένο περιβάλλον χρήσης (όσον αφορά τη λειτουργία του σε περιβάλλον Android TV) και τέλος, κατέβασμα υποτίτλων. Είναι σε θέση να αναπαράγει αρχεία MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS, Wv και AAC, καθώς και DVD ISOs. Download: VLC 2.0 για Android Site: Lifehacker
FrOsT_frt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Με την αναβάθμιση στην 2.0 σταμάτησε να ανοίγει η εφαρμογή !
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Με την αναβάθμιση στην 2.0 σταμάτησε να ανοίγει η εφαρμογή ! Σε εμένα τρέχει μια χαρά πάντως.
KnightRider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 MX Player γιατι εξακολουθει να έχει πιο πολλα features 3
FrOsT_frt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σε εμένα τρέχει μια χαρά πάντως. Ο developer έφτιαξε το πρόβλημα. Έβαλε την συσκευή μου σαν μη συμβατή! αυτό είναι support!
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 top player για εμένα χρησιμοποιώ vlc για βίντεο και shuttle+ για μουσική
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ρε δε θέλουμε πιο γρήγορη αποκωδικοποιηση κι αναπαραγωγη. Καλύτερη θέλουμε. Που τα πιξελ απο το βιντεο βγάζουνε μάτια. Ακόμα κι ο ενσωματωμενος, έχει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας. Κατα τα αλλα παίζει τα πάντα. Παίζει και μουσική. Απο vlc ακούω. Κι όμως.
ploumouris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 MX Player γιατι εξακολουθει να έχει πιο πολλα features Μπήκα να γράψω το ίδιο. Με πρόλαβες.
BELL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμένα ρε παιδιά γιατί μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου;xiaomi note 3 pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα