Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Λοιπον θα γινει αλλαγη κουτιου με budget μεχρι 80e το πολυ Με ενδιαφερει καλος αερισμος ποιοτητα και εμφανιση Ειμαι αναμεσα σε Zalman Z9 Neo PHANTEKS ECLIPSE P400 NZXT Source 340 Ποια τα θετικα αρνητικα του καθενος; Δεκτες και αλλες προτασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλημέρα εγώ θα σου πρότεινα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/8340305/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Acrylic-Window.html Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως το PHANTEKS ECLIPSE P400 το ερωτεύτηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλημέρα εγώ θα σου πρότεινα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/8340305/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Acrylic-Window.html Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. εγω δε θα το προτεινα λογο τιμης (110ε) αφου το εβαλε παλι visionstudio και στη τιμη που το εχει βαλει ..εννοειται !! απλα πιθανον θα περιμενεις κανα 2 βδομαδες να ερθει αλλα αξιζει την αναμονη... φυσικα το θεμα ειναι να ταιριαζει και στης απαιτησεις σου...π.χ αυτο εχει μονο ενα drive... ειναι με 2 ανεμιστηρες ενσωματομενους και εχει 2 θεσεις για δισκους και ενα μπρακετ για ssd αν θες για παραπανω πανε εχτρα κανα 5ε το ενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ποιο υπερτερει ρε παιδια και που για να ξεκαθαριζονται ορισμενα πραγματα....Αναμεσα στα 2 Phanteks ποιο ειναι καλυτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έτσι όπως βλέπω τις φωτογραφίες να σου πω την αλήθεια το 400 μοιάζει να είναι λίγο καλύτερα προστατευμένο από τη σκόνη, τώρα όσο αναφορά τα υπόλοιπα μου μοιάζουν ίδια. Αυτό που σου είπα όμως νομίζω είναι πιο όμορφο, αλλά περί ορέξεως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ποιο υπερτερει ρε παιδια και που για να ξεκαθαριζονται ορισμενα πραγματα....Αναμεσα στα 2 Phanteks ποιο ειναι καλυτερο; τωρα να μπω σε καθε μικρη λεπτομερεια στο καθε κουτι ειναι too much...μπες στο σιτε της εταιριας του και δες τα ενα ενα ... αναλογως τα γουστα σου κιολας... αναμεσα στα 4 το ακρυλικ ειναι το καλυτερο απο καθε αποψη... γενικως σε ολα θα βρεις υπερ και κατα το θεμα ειναι γενικοτερα να αρεσει σε εσενα να ειναι βολικο βαση των απαιτησεων σου και να βγει συνολο σε μια τιμη που θες εσυ... απο την αλλη ας πουμε το ζ9 στη τιμη που πεζει ειναι και κομπλε απο θεμα ανεμιστηρες εχει 4 μεσα βαζεις αμα θες και κανα κοντρολερ η οτι θες τεσπα και σου βγαινει κανα 80αρι συνολο που ειναι εντος τον χρηματων που αναφερεις... ενω στο ακρυλικ πιθανον ...σχεδον σιγουρα δλδ θα χρειαστεις και αλλο χρημα για ανεμιστηρες εχτρα ...τουλαχιστον 1 ακομα...και δε ξερω τι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δηλαδη το Phanteks Enthoo Pro M Acrylic ειναι κατι σαν αναβαθμισμενη εκδοση του Phanteks Enthoo Pro M ή μονη διαφορα εχει στο πλαινο; Γιατι το βλεπω να ειναι πιο φθηνο απο το απλο.... Με ενδιαφερει καλος αερισμος κυριως αθορυβο και ποιοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δηλαδη το Phanteks Enthoo Pro M Acrylic ειναι κατι σαν αναβαθμισμενη εκδοση του Phanteks Enthoo Pro M ή μονη διαφορα εχει στο πλαινο; Γιατι το βλεπω να ειναι πιο φθηνο απο το απλο.... Με ενδιαφερει καλος αερισμος κυριως αθορυβο και ποιοτικο το οτι ειναι ποιο φτηνο ειναι ενα μεγαλο υπερ ...γιατι μολις μπηκε σε αυτη τη τιμη...κανονικα το κουτι εχει γυρω στα 110 εως τωρα τοσο επεζε... και ναι ειναι αναβαθμιση του προηγουμενου...εχει εχτρα το πλαινο και +1 ανεμιστηρα μεσα συνολο δυο δλδ... και κατι αλλες ψιλολεπτομερειες που κανανε... καλο αερισμο εχει σιγουρα...αθορυβο νομιζω ειναι λιγο σχετικο...για να μην εχεις θορυβο εχει να κανει πρωτα απο ολα με το που και πως θα μπουν η ανεμιστηρες και σε τι στροφες...και δευτερον αν εχεις σκληρους δισκους κλπ...και ψυχτρα του επεξεργαστη φυσικα...γενικα δλδ δεν εχει τοσο να κανει με το κουτι αλλα με τα υπολοιπα... ποιοτικο ειναι...δεν ειναι οτι ποιο στοιβαρο ας πουμε αλλα οκ μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Απλα ρε παιδια κατι που τσεκαρα....Επειδη ειμαι Αθηνα τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 15e απο οτι ειδα οποτε ανεβαινει στα 100e....Κανω λαθος; Απο e-shop που ειδα εχει 111e οποτε ουτε απο εκει...Το μονο που συμφερει ειναι το CASE PHANTEKS ECLIPSE P400 στα 80e απο e-shop Αν εφτανα στο ποσο αυτο(100-110e) θα χτυπαγα το καινουργιο EVGA DG-15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Άμα βάλεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή μήπως είναι λιγότερα τα μεταφορικά; 6,6 στο σύνολο λέει για μεταφορικά στο skroutz. Πως σου βγαίνει 15€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεξια που λεει κοστος παραδοσης http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=50826&cat=1 Το καλο με το Z9 Neo ειναι οτι ειναι ετοιμο με ανεμιστηρες κομπλε...Τα υπολοιπα εχουν 2 οποτε οπως ειπατε θα ανεβει το κοστος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ok και το Zalman δεν είναι κακό απλά εγώ θα έκανα τη διαφορά. Όπως είπα και πιο πάνω όμως περί ορέξεως. Είναι υποκειμενικό είναι η αλήθεια το θέμα. Σαν ομορφιά θα σου πρότεινα αυτό που είπες στην αρχή το NZXT Source 340 όμως δεν έχω ακούσει καλά λόγια, μιλάνε για φθηνή κατασκευή και μοιάζει σα να πνίγει τα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεξια που λεει κοστος παραδοσης http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=50826&cat=1 Το καλο με το Z9 Neo ειναι οτι ειναι ετοιμο με ανεμιστηρες κομπλε...Τα υπολοιπα εχουν 2 οποτε οπως ειπατε θα ανεβει το κοστος συμφωνω γιαυτο στο ειπα και παραπανω...απο τη στιγμη που μιλαμε για 80ε και να εισαι και κομπλε μαλλον θα πηγαινα στο ζ9 .. και με τα εχτρα 20ε που σου περισσευουν θα επερνα και ενα φαν κοντρολερ ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αυτη θα χωραει στο κουτι γιατι υποθετικα μετρησα και θα ειμαι στο οριο 1-2εκ απο το τζαμι http://www.bequiet.com/en/cpucooler/572 Να προσθεσω οτι δεν μπει υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα