noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 καλημερα σε ολους..υστερα απο μερικα ψιλο προβληματακια λογω παλιου συστηματος στα δεκαρια ειπα να γυρισω ξανα στα 7αρια.εκανα κανονικα φορματ λοιπον αλλα εχω δυο πολυ μεγαλες αποριες... 1ον κανω αναζητηση για να ενημερωσεις και δεν βρισκει τπτ..παρολο που δειχνει οτι κανει αναζητση αν το αφησω μια ολοκληρη μερα εκει ακομα θα ειναι δειχνοντας πως κανει αναζητηση αλλα χωρις να βρει κατι για να κανει..περιεργο κιολας για πρωτη φορα μετα απο φορματ.. 2ον και πιο απλο θα ηθελα να μ πειτε σε ποιον απο τους τρεις δισκους που εχω να περασω το λειτουργικο μ συστημα για πιο καλα...εχω δυο green caviar απο ενα tb ο καθενας και εναν wd 250gb..ο οποιος ηταν και ο πρωτος δισκος του υπολογιστη μ...αυτην την στιγμη το εχω το λειτουργικο στον εναν απο τους δυο μεγαλους...
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για το 1. Ναι, το windows update ειναι πιο αργο και απο το replay σημερα. Αν θες, μπορεις να κατεβασεις το convenience update που ειναι αρκετες ενημερωσεις μαζεμενες και να περασεις αυτο πρωτα. http://www.ghacks.net/2016/05/17/microsoft-updating-windows-7-8-1-easier/ http://www.howtogeek.com/255435/how-to-update-windows-7-all-at-once-with-microsofts-convenience-rollup/ Για το 2. Σε οποιονδηποτε ΔΕΝ ειναι green.
comp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 φίλε αν είσαι Θεσσαλονίκη σου δίνω windows 7αρια με όλες τις ενημερώσεις μέχρι και Απρίλη 16 ενσωματωμένες, όσο για το 2ο ερώτημα συμφωνώ με τον προαπαντήσαντα αλλά πρώτα έλεγξε και τον no green σε τι κατάσταση είναι!! γιατί για 250αρης πρέπει να τα χει τα χρονάκια του 1
noobogadgetakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ειναι στο 100% με το hard disk sentinel παντα...λεει αληθει δεν ξερω...οποτε ξεκιναω μεταφορα ολων των αρχειων στους green κανω φορματ πλεον με τον μικρουλη δισκο....οσο για το θεμα με τις ενημερωσεις θα συνεχισουμε την κουβεντα μετα το φορματ.σας ευχαριστω πολυ και θα επιστρεψω στο θεμα λιαν συντομως..
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ειναι στο 100% με το hard disk sentinel παντα...λεει αληθει δεν ξερω...οποτε ξεκιναω μεταφορα ολων των αρχειων στους green κανω φορματ πλεον με τον μικρουλη δισκο....οσο για το θεμα με τις ενημερωσεις θα συνεχισουμε την κουβεντα μετα το φορματ.σας ευχαριστω πολυ και θα επιστρεψω στο θεμα λιαν συντομως.. οταν φτάσεις να κάνεις φορμάτ,αποσύνδεσε τους πράσινους και άσε ΜΟΝΟ τον 250αρη πάνω για να μην περαστεί ο boot sector σε αλλον δίσκο. Μπορεί αν αλλάξεις καποιον πράσινο επειδή χάλασε να θελουν επιδιόρθωση τα 7αρια γιατι ειχε εγκατασταθεί σε αυτον.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Να ρωτησω ομως ρε παιδια γτ να μην εχω λειτουργικο στους green;εχουν κατι;εγω το ειχα βαλει εκει επειδη ας πουμε ηταν καινουριος ο δισκος...βεβαια τωρα που σας μιλαω εχω κανει ηδη φορματ κ περασα στον 250αρη το λειτουργικο μ..κραταω για αποθηκη λοιπον τους αλλους δυο..και βλεπουμε μηοως μαε φωτισει ο θεος και παρουμε κανεναν ssd αργοτερα...
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Να ρωτησω ομως ρε παιδια γτ να μην εχω λειτουργικο στους green;εχουν κατι;εγω το ειχα βαλει εκει επειδη ας πουμε ηταν καινουριος ο δισκος...βεβαια τωρα που σας μιλαω εχω κανει ηδη φορματ κ περασα στον 250αρη το λειτουργικο μ..κραταω για αποθηκη λοιπον τους αλλους δυο..και βλεπουμε μηοως μαε φωτισει ο θεος και παρουμε κανεναν ssd αργοτερα... οι πράσινοι απο το εργοστάσιο έχουν intellipoint τεχνολογία. Αυτό σημαίνει μερικά πράγματα 1)στροφάρουν στις 5400-5900 2)οι κεφαλές παρκάρουν στα 8" αν δεν χρειαστεί κάτι να διαβαστεί/γραφτεί στον δισκο. Συνεπώς σε διάστημα 1 μηνα αν ο υπολογιστής μένει ανοιχτός 24/7 μπορει να κάνει και 1000-2000 παρκαρίσματα. Καλό θα ηταν δισκος να μην ξεπεράσει τις 30.000 λένε,έχει ηδη καταπονηθεί αρκετά. Προσοχή όμως στις σειρές RZ που είναι BLUE. αν δεις στα χαρακτηριστικά τους ειναι ΙΔΙΟΙ με τους πράσινους,στην ουσιά η WD εκανε rebrand τους πρασινους στους μπλέ,πράγμα πολύ κακό για τον καταναλωτή. Σου λεει πλέον αν θες επιδόσεις πήγαινε σε black δίσκο κ αν θες αποθήκη της προκοπής πήγαινε σε red/purple που είναι με 3 ετη εγγύησης. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι?οτι πρεπει να διαλεξω ποιον ακριβως δισκο για να εχω?ποιος ειναι καταλληλος?
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εκανα οτι λεει εκει το λινκ για την ενημερωση αλλα απο καποια στιγμη και μετα οπως κανω τα βηματα απο το ενα εως το πεντε μ γραφει οτι επιτρεπεται μονο μια εκτελεση του wusa.exe δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει..
dangar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το wusa είναι μία διεργασία ενημέρωσης . Αν αυτή έχει ξεκινήσει αυτόματα λόγω του win update και εσύ προσπαθείς να περάσεις χειροκίνητα ενημερώσεις τότε δεν... σταμάτα την από την διαχείριση εργασιών και μετά ξεκίνα την χειροκίνητη ενημέρωση.
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Βασικά την είχα ξεκινήσει χειροκίνητα και ενώ μ ζήτησε να κάνει εγκατάσταση ένα που λεγόταν (KB7.....)(δεν θυμάμαι ολόκληρο το νούμερο τώρα).μ πεταξε error και σταμάτησε.
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Γενικα απο τις εκδοσεις windows 7 kai 8.1 ποια ειναι πιο ελαφρια;
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τα 10. Μετα τα 8.1 και μετα τα 7. Αυτο δεν σημαινει ομως αυτοματα οτι τα 10 ειναι τα καλυτερα. Γουστα του καθενος. Αλλοι ειναι με 7 αλλοι με 10 και αλλοι με 8.1.
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μια χαρα..εμενα το μονο μ προβλημα ειναι οτι τωρα που εβαλα τα 7αρια με εχει ξενερωσει που δεν μ κανει τις αναβαθμισεις...εχθες το αφησα ολο το βραδυ να ψαξει για ενημερωσεις και δεν βρηκε τπτ...ε δεν γινεται...τωρα με αυτο μ βγαζει σφαλμα...ε ενταξει..ελεος.
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εχεις ρυθμισει σωστα την ωρα? Περασες το πακετο που σου ειπε ο jim στην αρχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα