Norone92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Προφανώς πριν ξεκινήσω το thread κοίταξα και σε πολλά άλλα παρόμοια και βλέπω ότι σε αυτό το price range προτείνεται πιο πολύ το Xiaomi Redmi Note 3. Ο λόγος που άνοιξα καινούριο είναι επειδή δεν κατάφερα πουθενά να βρω αν έχει όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν για την αγορά καινούριου smartphone. Έχω ακόμα το iPhone 4 και πάει για αλλαγή διότι σέρνεται. - Να μπορεί να κρατήσει γύρω στα 2 χρόνια. Δε μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για αυτό αλλά σπάνια αλλάζω κινητό. Οπότε το λογισμικό να είναι σχετικά καινούριο και να παίρνει ενδεχομένα updates και στο μέλλον. - Δε φορτώνω εφαρμογές, μόνο τα βασικά. Games καθόλου, ίσως μερικές φορές κάποιο mini game, εκτός αν κάποια στιγμή μου τη δώσει και βάλω το Hearthstone και στο κινητό. - Προορίζεται κυρίως για πολύ browsing, gps και social media και θέλω να μην κολλάει καθόλου. Επίσης, sync με google apps. - Τουλάχιστον συμπαθητική κάμερα. - Ραδιόφωνο. - Χρησιμοποιώ κυρίως αγγλική γλώσσα, ελληνική μόνο όποτε χρειάζεται. Μπορώ να παραγγείλω από Κίνα αλλά θα είναι πρώτη φορά οπότε δεν έχω ιδέα από μαγαζιά. Το Redmi Note 3 με καλύπτει σε όλα αυτά; Τί άλλες επιλογές υπάρχουν; Επίσης μια εξήγηση για το θέμα με τις rom αν γίνεται, γιατί είμαι full άσχετος...
nikos5800 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 πες μας πόσα λεφτά δίνεις max? κοίταξε και για Nexus 5x και lg g flex 2 κινητήρες και τα δύο με πολύ πιο ισχυρό hardware (cpu/GPU)και καλύτερες κάμερες
panos- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν θες να κρατήσει με λίγα κολληματα, πάρε κάποιο Motorola η κάποιο Nexus. Θα πρότεινα το Nexus 5X αλλά με τα 32GB αν μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση, η να περιμένεις να κυκλοφορήσουν τα Moto G4 και PLUS για να επιλέξεις κάτι από εκεί. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από panos- 2
Norone92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όπως είπα, το budget είναι γύρω στα 200 ευρώ, οπότε η υπέρβαση για Nexus 5x 32 gb παραείναι μεγάλη (απ' ό,τι βλέπω σε σκρουτζομάγαζα τουλάχιστον). To Motorola G4 αξίζει την αναμονή σε σχέση με τα άλλα 2 που προτάθηκαν (g flex 2 και Nexus 5x); Όπως και να 'χει, λόγω budget λογικά πάω σε 16 gb. Υπερέχει έστω και λίγο κάποιο από αυτά που προτείνατε σε vfm;
madnifestah Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 τα lg nexus 5x και το Moto X 2nd gen ειναι τρομερά κινητά για τα λεφτά τους. και ακριβός για αυτά που ζητάς. δεν έχουν ραδιόφωνο όμως. Άν είναι τόσο σημαντικό για εσένα, και αφου δεν παιζεις παιχνιδια κοίτα και το Moto G 3rd gen. κάτοχος του μικρού Moto G (8gb - 1gb ram) έχει * πολύ καλή καμερα μέρα και νύχτα * ραδιόφωνο * ακέραιο gps με το here maps που ειναι free και δουλευει εκτος συνδεσης * card slot * απο τα πρώτα στης αναβαθμήσεις android * καθαρό android οπως και τα nexus 5x/moto x * αδιαβροχο * μπαταρια στην ξεφτίλα μιάμιση μέρα (με την ιδια χρηση που κάνεις και εσυ. σερφαρισμα,μουσικη,τηλεφωνα. χωρις παιχνιδια) αν παρεις το 16gb/2gb ram δεν θα έχεις κανένα μα κανένα κόλλημα πουθενά
Norone92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Thanks για τις προτάσεις! Από όσα προτάθηκαν και μετά από συγκρίσεις κλίνω λίγο παραπάνω προς το Nexus 5x. Λίγο παραπάνω από 200 ευρώ αλλά τα δίνω μιας και φαίνεται πως τα αξίζει (παραπάνω όμως δε με παίρνει). Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι στο αν αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω από το Moto X 2nd Gen διότι οι διαφορές τους τουλάχιστον στα χαρτιά δε μου φαίνονται τεράστιες.
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Thanks για τις προτάσεις! Από όσα προτάθηκαν και μετά από συγκρίσεις κλίνω λίγο παραπάνω προς το Nexus 5x. Λίγο παραπάνω από 200 ευρώ αλλά τα δίνω μιας και φαίνεται πως τα αξίζει (παραπάνω όμως δε με παίρνει). Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι στο αν αξίζει τα 50 ευρώ παραπάνω από το Moto X 2nd Gen διότι οι διαφορές τους τουλάχιστον στα χαρτιά δε μου φαίνονται τεράστιες. Σε καμερα οι διαφορες ειναι μεγαλες. Σε επιδοσεις οι διαφορες ειναι μετριες. Σε υποστηριξη , το nexus 5x θα παιρνει για 2 χρονια ακομα αναβαθμισεις. Εσυ αποφασιζεις αν αξιζει το 50αρικο.
Norone92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σε καμερα οι διαφορες ειναι μεγαλες. Σε επιδοσεις οι διαφορες ειναι μετριες. Σε υποστηριξη , το nexus 5x θα παιρνει για 2 χρονια ακομα αναβαθμισεις. Εσυ αποφασιζεις αν αξιζει το 50αρικο. Και μόνο το τελευταίο είναι αρκετό, γι' αυτό και ήμουν πιο κοντά σε αυτό. Nexus 5x it is λοιπόν
jimmysss! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αυτο με τις αναβαθμίσεις ειναι απαραιτητα καλο; Εννοω το κινητο δεν θα αρχισει να βαραίνει αμα τρεχει την τελευταια εκδοση ενω θα ειναι κινητο 2 ετων ;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αυτο με τις αναβαθμίσεις ειναι απαραιτητα καλο; Εννοω το κινητο δεν θα αρχισει να βαραίνει αμα τρεχει την τελευταια εκδοση ενω θα ειναι κινητο 2 ετων ; Εδω εστρωσε μεχρι και το g3 (που λεει ο λογος) με την mm (αναβαθμιση μετα απο 2 χρονια περιπου που κυκλοφορησε το g3) το nexus θα κωλωσει; : P Και μόνο το τελευταίο είναι αρκετό, γι' αυτό και ήμουν πιο κοντά σε αυτό. Nexus 5x it is λοιπόν Αξιζει το 5ο αρικο φιλε μου σιγουρα...Αλλα και το moto να παρεις, θα εχεις δωσει 170 ευρω για κινητο που θα κανεις πλακα σε κινητα με διπλασια τιμη
madnifestah Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Σε καμερα οι διαφορες ειναι μεγαλες. Σε επιδοσεις οι διαφορες ειναι μετριες. Σε υποστηριξη , το nexus 5x θα παιρνει για 2 χρονια ακομα αναβαθμισεις. Εσυ αποφασιζεις αν αξιζει το 50αρικο. Και το μότο θα πέρνει αναβάθμισης για 2 χρόνια...
haHa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Και το μότο θα πέρνει αναβάθμισης για 2 χρόνια... Το moto x 2014 είναι ηδη σχεδόν 2 ετων. Μάλλον θα πάρει μια ακομα αναβάθμιση (Android N) ακόμα.
panos- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μάλλον το 6.0 είναι ή τελευταία αναβάθμιση γιατί πέρασαν 24 μήνες αλλά έχει αναβαθμίσεις ασφαλείας για ακομα ενα χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα