Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Installer failed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου βγάζει το παρακάτω error

122ma2v.jpg

έχω επίσης και άλλο πρόβλημα με προγράμματα της MSI όπως το Gaming App και το MSI Command Center , δεν μου ανοίγουν με τίποτα , τα έχω βγάλει τα έχω ξαναβάλει , τίποτα .. και τώρα αυτό το πρόβλημα που δεν μου ανοίγει το nvidia geforce experience /....καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δεν με αφήνει να μπω σε safe mode , πατάω να μπω κάνεί loading τους drivers , σταματάει , πάει να ανοίξει , και ξανακάνει restart κανονικά . micos000 δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση γιατί έχω τους ίδιους ή παραπάνο έκδοση . (4.5.2)

Δημοσ.

Αν δεν μπαίνεις ούτε σε ασφαλή λειτουργία τότε έχεις πρόβλημα. Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Μήπως δεν υποστηρίζει το game experience; Πες μας και ποιο λειτουργικό έχεις!

Δημοσ.

Ωραία. Αφού υποστηρίζονται τα προγράμματα, τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Κάνε ένα filecheck στο σύστημα:

1. Πάτα στο Έναρξη
  2. Στο πεδίο αναζήτηση γράψε cmd
  3. Στα αποτελέσματα που θα βγάλει κάνε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής
  4. Στην κονσόλα που θα ανοίξει (θα πρέπει να γράφει πάνω, στη μπάρα, Διαχειριστής) γράψε το παρακάτω και πάτα ENTER
    sfc /scannow
  5. Περίμενε να ολοκληρώσει τη διαδικασία
  6. Κάνε επανεκκίνηση

Επίσης, κάνε και ένα cleanup στο .net με το εργαλείο της ms.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία. Αφού υποστηρίζονται τα προγράμματα, τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Κάνε ένα filecheck στο σύστημα:

1. Πάτα στο Έναρξη
  2. Στο πεδίο αναζήτηση γράψε cmd
  3. Στα αποτελέσματα που θα βγάλει κάνε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής
  4. Στην κονσόλα που θα ανοίξει (θα πρέπει να γράφει πάνω, στη μπάρα, Διαχειριστής) γράψε το παρακάτω και πάτα ENTER

sfc /scannow
  5. Περίμενε να ολοκληρώσει τη διαδικασία
  6. Κάνε επανεκκίνηση

Επίσης, κάνε και ένα cleanup στο .net με το εργαλείο της ms.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135

σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) με το εργαλείο fixαρε το framework , το σκαν δεν βρήκε κάτι ... λέτε να υπάρχει κάτι κακόβουλο ή να μην αγχώνομαι;

Δημοσ.

Για κακόβουλο, δεν το νομίζω. Μάλλον θα είχε κάποιο conflict το .net framework και είναι κάτι που το συνηθίζει.

Κάνε και ένα γρήγορο έλεγχο με το adw cleaner για σιγουριά. Όλο και κάτι θα σου καθαρίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...