Hasta La Vista Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Παιδιά μου βγάζει το παρακάτω error έχω επίσης και άλλο πρόβλημα με προγράμματα της MSI όπως το Gaming App και το MSI Command Center , δεν μου ανοίγουν με τίποτα , τα έχω βγάλει τα έχω ξαναβάλει , τίποτα .. και τώρα αυτό το πρόβλημα που δεν μου ανοίγει το nvidia geforce experience /....καμιά ιδέα;
KilliK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 bes σε safe mode και full uninstall τα προβληματικα apps. για τoν nvidia driver, κανε uninstall με αυτο: http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html επισης ψαξε το συστημα για malware. και κοιταξε τις θερμοκρασιες σου, μηπως ανεβαινει επικινηδυνα η gpu.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αφού σου ζητάνε net framework 4, τι ψάχνεις; Έχεις εγκατεστημένο κανένα .net; Από windows; Μυστικό είναι; Να θεωρήσω 7άρια; 32 ή 64; Δοκίμασε αυτό ή αυτό.
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν με αφήνει να μπω σε safe mode , πατάω να μπω κάνεί loading τους drivers , σταματάει , πάει να ανοίξει , και ξανακάνει restart κανονικά . micos000 δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση γιατί έχω τους ίδιους ή παραπάνο έκδοση . (4.5.2)
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν δεν μπαίνεις ούτε σε ασφαλή λειτουργία τότε έχεις πρόβλημα. Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Μήπως δεν υποστηρίζει το game experience; Πες μας και ποιο λειτουργικό έχεις!
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 συγνώμη... εχω την GTX 970 , windows 7 64bit έτρεχαν κανονικά αυτά τα προγράμματα ...
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ωραία. Αφού υποστηρίζονται τα προγράμματα, τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Κάνε ένα filecheck στο σύστημα: Πάτα στο Έναρξη Στο πεδίο αναζήτηση γράψε cmd Στα αποτελέσματα που θα βγάλει κάνε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής Στην κονσόλα που θα ανοίξει (θα πρέπει να γράφει πάνω, στη μπάρα, Διαχειριστής) γράψε το παρακάτω και πάτα ENTER sfc /scannow Περίμενε να ολοκληρώσει τη διαδικασία Κάνε επανεκκίνηση Επίσης, κάνε και ένα cleanup στο .net με το εργαλείο της ms. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135 1
Hasta La Vista Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ωραία. Αφού υποστηρίζονται τα προγράμματα, τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Κάνε ένα filecheck στο σύστημα: Πάτα στο Έναρξη Στο πεδίο αναζήτηση γράψε cmd Στα αποτελέσματα που θα βγάλει κάνε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών και επέλεξε Εκτέλεση ως διαχειριστής Στην κονσόλα που θα ανοίξει (θα πρέπει να γράφει πάνω, στη μπάρα, Διαχειριστής) γράψε το παρακάτω και πάτα ENTER sfc /scannow Περίμενε να ολοκληρώσει τη διαδικασία Κάνε επανεκκίνηση Επίσης, κάνε και ένα cleanup στο .net με το εργαλείο της ms. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135 σε ευχαριστώ πάρα πολύ με το εργαλείο fixαρε το framework , το σκαν δεν βρήκε κάτι ... λέτε να υπάρχει κάτι κακόβουλο ή να μην αγχώνομαι;
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Για κακόβουλο, δεν το νομίζω. Μάλλον θα είχε κάποιο conflict το .net framework και είναι κάτι που το συνηθίζει. Κάνε και ένα γρήγορο έλεγχο με το adw cleaner για σιγουριά. Όλο και κάτι θα σου καθαρίσει.
Hasta La Vista Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 δεν μου βρήκε τίποτα , μόνο κάτι στο registry , σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα