Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλοι. Με μια γρηγορη ερευνα στο ιντερνετ κατεληξα στα παρακατω:

Lenovo Vibe P1m (16GB)

Meizu M2 Note (16GB)

Xioami Redmi Note 2 (16GB)

Samsung Galaxy J3 ή J5 (8GB)

Κυριως στα πρωτα 3 γιατι θελω αρκετο χωρο με ταβανι 200 €. Κυρια μεριμνα ειναι να μη κολλαει και να αντεξει σε βαθος χρονου. Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο ή αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο, ολες οι προτασεις δεκτες.

Επεξ/σία από mariosgiko
Δημοσ.

Λες οτι θες χωρο,ας πουμε τα 16gb (ελευθερα καπου στα 12gb) σου φτανουν ;;;

Αν ναι τοτε κοιτα αυτο

https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html

Ναι φτανουν γιατι εχω και μικρη sd. Το εχω τσεκαρει αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια. Πιστευεις ειναι καλυτερο απο αυτα που ειπα?
Δημοσ.

Το moto x 2gen δεν παιρνει καρτα μνημης,οποτε θα μεινεις με τα 16gb..Αν σε βολευει τοτε ναι ειναι ανωτερο απο τα αλλα!!Βασικα για εμενα δεν συγκρινονται καν (ειδικα με τα j3-j5-vibe p1m)..Θα εχεις καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/ελαφρυ λογισμικο/ηδη τρεχει την τελευταια εκδοση του ανδροιδ (τα αλλα αναθεμα αν θα την παρουν ποτε) / καμερα και οθονη για τα λεφτα του πολυ καλες και γενικα θα εχεις μια αψογη εμπειρια χρησης εφαμιλλη με κινητα της διπλασιας τιμης ..

Δημοσ.

Το moto x 2gen δεν παιρνει καρτα μνημης,οποτε θα μεινεις με τα 16gb..Αν σε βολευει τοτε ναι ειναι ανωτερο απο τα αλλα!!Βασικα για εμενα δεν συγκρινονται καν (ειδικα με τα j3-j5-vibe p1m)..Θα εχεις καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/ελαφρυ λογισμικο/ηδη τρεχει την τελευταια εκδοση του ανδροιδ (τα αλλα αναθεμα αν θα την παρουν ποτε) / καμερα και οθονη για τα λεφτα του πολυ καλες και γενικα θα εχεις μια αψογη εμπειρια χρησης εφαμιλλη με κινητα της διπλασιας τιμης ..

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ. Για τα αλλα δυο εχεις καποια γνωμη?(συγγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα ειναι το πρωτο smartphone που αγοραζω και δεν θελω να το μετανοιωσω..)

Δημοσ.

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ. Για τα αλλα δυο εχεις καποια γνωμη?(συγγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα ειναι το πρωτο smartphone που αγοραζω και δεν θελω να το μετανοιωσω..)

Καλα κανεις και ρωτας φιλε μ και φυσικα θα εξετασεις και αλλες γνωμες,οχι μονο την δικη μου

Προσωπικα οσα εβαλες μου ειναι αδιαφορα και δεν θα εδινα τα λεφτα μου για να τα αγορασω,σε αυτα τα λεφτα θα επερνα ΜΟΝΟ το moto x2gen και θα ελεγα και ευχαριστω (εφοσον δεν θα ηθελα καρτα μνημης και η αγορα θα γινοταν απο Ελλαδα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κανεις και ρωτας φιλε μ και φυσικα θα εξετασεις και αλλες γνωμες,οχι μονο την δικη μου

Προσωπικα οσα εβαλες μου ειναι αδιαφορα και δεν θα εδινα τα λεφτα μου για να τα αγορασω,σε αυτα τα λεφτα θα επερνα ΜΟΝΟ το moto x2gen και θα ελεγα και ευχαριστω (εφοσον δεν θα ηθελα καρτα μνημης και η αγορα θα γινοταν απο Ελλαδα)

Εγινε, σε ευχαριστω πολυ!!
  • Like 1
Δημοσ.

Με 20 30 ευρώ παραπάνω χτυπας 5x το 16 αρι ή g flex2 που έχει και sd και κράτα ότι η lg έχει φοβερό service αλλά και το moto x 2nd τα σπάει,μονο η μπαταρία είναι μέτρια

Δημοσ.

Με 20 30 ευρώ παραπάνω χτυπας 5x το 16 αρι ή g flex2 που έχει και sd και κράτα ότι η lg έχει φοβερό service αλλά και το moto x 2nd τα σπάει,μονο η μπαταρία είναι μέτρια

Δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω παραπανω χρηματα. Ευχαριστω παντως  :-)

Δημοσ.

Φιλε μου κατεληξα στο moto x2 που μου προτεινες. Παρατηρησα οτι στο σκρουτζ τις 2 τελευταιες μερες οι τιμες πεφτουνε στο συγκεκριμενο. Ειναι κατι ανησυχητικο ή να περιμενω να πεσουν λιγο ακομα? Και κατι ακομα,αν γνωριζεις,αξιζει να παρω καποια προστασια (θηκη,τζαμακι) ή το κινητο ειναι στιβαρο απο μονο του?

Δημοσ.

Φιλε μου κατεληξα στο moto x2 που μου προτεινες. Παρατηρησα οτι στο σκρουτζ τις 2 τελευταιες μερες οι τιμες πεφτουνε στο συγκεκριμενο. Ειναι κατι ανησυχητικο ή να περιμενω να πεσουν λιγο ακομα? Και κατι ακομα,αν γνωριζεις,αξιζει να παρω καποια προστασια (θηκη,τζαμακι) ή το κινητο ειναι στιβαρο απο μονο του?

To αν θα πεσει και αλλο η τιμη του, δεν μπορω να το ξερω..Το μονο που ξερω ειναι οτι εχει μια πολυ καλη τιμη.

Εγω θα το επερνα τωρα γιατι αν τα φθηνα καταστηματα ξεπουλησουν,θα μεινουν τα ακριβα..Ετσι πιστευω,δεν ειμαι και σιγουρος..

Ναι ειναι στιβαρο,δηλαδη γυρω γυρω ειναι μεταλλικο και οχι πλαστικουρα..Προφανως και αν εχεις τα λεφτα παιρνεις και ΄τζαμακι΄ και θηκη,οσο πιο πολυ το προστατευουμε τοσο το καλυτερο..

Καλες αγορες!! Σιγουρα οτι καλυτερο για τα λεφτα του στην Ελλαδα!!

Δημοσ.

To αν θα πεσει και αλλο η τιμη του, δεν μπορω να το ξερω..Το μονο που ξερω ειναι οτι εχει μια πολυ καλη τιμη.

Εγω θα το επερνα τωρα γιατι αν τα φθηνα καταστηματα ξεπουλησουν,θα μεινουν τα ακριβα..Ετσι πιστευω,δεν ειμαι και σιγουρος..

Ναι ειναι στιβαρο,δηλαδη γυρω γυρω ειναι μεταλλικο και οχι πλαστικουρα..Προφανως και αν εχεις τα λεφτα παιρνεις και ΄τζαμακι΄ και θηκη,οσο πιο πολυ το προστατευουμε τοσο το καλυτερο..

Καλες αγορες!! Σιγουρα οτι καλυτερο για τα λεφτα του στην Ελλαδα!!

ευχαριστω πολυ !!

Δημοσ.

Eιναι εξαιρετικη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

Το κινητο εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης, πολυ ωραιο φινιρισμα και μεταλλικο σασι.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι ανθεκτικο: Επειδη η οθονη του κανει κυρμπα πλαγια για να δενει πιο ωραια με το σασι, ειναι πιο απροστατευτη αν πεσει το κινητο.

Δηλαδη αν πεσει κατω πλαγια, ειναι πολυ πιθανο να ακουμπησε μερος/γωνια της οθονης αντι για το σασι.

Οποτε μια θηκη(το τζαμακι δεν σε βοηθαει ιδιαιτερα) θα ηταν καλο να παρεις.

Δημοσ.

Δες και το Huawei P8 lite που είναι πιο σικάτο και ένα χρόνο νεώτερο απο το Moto :)

https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html

To p8 lite ειναι κατωτερο σε ολα!!! Μονο το κανονικο p8 μπορει να κοντραρει το moto x ..Επισης δεν γινεται ενα πλαστικο να ειναι πιο σικατο απο ενα μεταλλικο (τουλαχιστον στα δικα μου ματια και χερια)

Το οτι ειναι νεοτερο δεν λειι τιποτα στην συγκεκριμενη περιπτωση,τιποτα ομως!!

Δεν συγκρινεται το moto x με κανενα p8 lite/m4 aqua/A5/A3/J5/J3/note 2/m2 .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...