ekptotos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γεια σας εχω ενα λαπτοπ δεν εχει σημασια τι ειναι αλλα παρατήρησα κατι περίεργο . Στα καλα καθουμενα μου ανοιγει μονο του το σκαιπ χωρίς να εχω επιλέξει να ανοιγει η εφαρμογη κατα την εκκίνηση των windows. Windows 7 home. Υποπτεύομαι να οτι εχω πέσει θύμα hacking η ονειρευομαι. . Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γεια σας εχω ενα λαπτοπ δεν εχει σημασια τι ειναι αλλα παρατήρησα κατι περίεργο . Στα καλα καθουμενα μου ανοιγει μονο του το σκαιπ χωρίς να εχω επιλέξει να ανοιγει η εφαρμογη κατα την εκκίνηση των windows. Windows 7 home. Υποπτεύομαι να οτι εχω πέσει θύμα hacking η ονειρευομαι. . Ευχαριστω όχι δεν έχεις πέσει θύμα hacking τσέκαρε το χειροκίνητα msconfig (εκκίνηση στοιχείων) και δες ποια προγράμματα τρέχουν κατά την εκκίνηση επίσης μπορείς να δεις την εικόνα και να ξετικαρεις την επιλογή 1
ekptotos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μα το λέω και πιο πανω δεν εχω επιλέξει να ανοίγει μονο του. Και δεν ανοιγει συνεχεια εκει στο ασχετο μπορει το λαπτοπ να ειναι κ δυο ωρες ανοιχτο και να ανοιξει.
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Γεια σας εχω ενα λαπτοπ δεν εχει σημασια τι ειναι αλλα παρατήρησα κατι περίεργο . Στα καλα καθουμενα μου ανοιγει μονο του το σκαιπ χωρίς να εχω επιλέξει να ανοιγει η εφαρμογη κατα την εκκίνηση των windows. Windows 7 home. Υποπτεύομαι να οτι εχω πέσει θύμα hacking η ονειρευομαι. . Ευχαριστω ωχ σορυ ρε συ, καταλαθος ενας χακερ δεν θα μπει στο pc σου για να σου ανεβει το skype, οποτε ναι, ονειρευεσαι. και εγω καποτε νομιζα οτι μου χακαρανε το pc γιατι πεταγε pop up με τσοντες. το οποιο απλα ηταν ενας ιος απο τσοντοsite εχει και ρυθμιση μεσα το skype. οταν το κανεις εγκατασταση εχει προεπιλογη να ξεκινάει μαζι με το pc.
Alex-V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Απο την στιγμη που εχεις ξετικαρει την συγκεκριμενη επιλογη, κανε ενα scanαρισμα με τα συγκεκριμενα προγραμματα με οποια σειρα θες. Ενημερωσε τα και κανε το scan σε ασφαλης λειτουργια. Adwcleaner. malwarebytes antimalware, superantispyware (προσοχη σε αυτα τα 2, κατα την εγκατασταση θα σου ζητησει την pro/premium εκδοση). Πατα οχι. Συνεχιζουμε. Emsisoft emergency kit και hitman pro. Ισως να κολλησε τιποτα το pc. 1
ekptotos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τρέχω το malwarebytes και στο τελευταίο στάδιο μου εμφανίζει ένα ανεπιθύμητο λογισμικό (σας επισυνάπτω και φωτό), το οποίο μόλις πατάω να το αφαιρέσω, κολλάει το πρόγραμμα και μου λέει ότι δεν ανταποκρίνεται. Όσες φορές το έχω κάνει, τα ίδια και τα ίδια. Κατέβασα και το superantispyware. Έκανα σάρωση και με αυτό, ανίχνευσε κάποια και τα αφαίρεσε. Μετά ξανά έτρεξα το malwarebytes και πάλι μου εμφανίζει το ανεπιθύμητο λογισμικό.
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μπες σε safe mode πατωντας fn+f7 (δεν ξερω αν ειναι οντως το f7 δοκιμασε διαφορα f5-f6)ωστε να σε βγαλει σε μια λιστα να επιλεξεις ασφαλης λειτουργια δλδ safe mode και ξεκινα εκει full scan παλι και τοτε θα το διαγραψεις!
ekptotos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Οκ ευχαριστώ θα δοκιμασω και ενημερώνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα