vasilisga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παίδες Έχω ένα θεματάκι Έχω ένα router σπίτι μου tplink TD W8970, το οποίο το έχω συνδέσει με μια κεραία ubiquiti μέσω ethernet για να στέλνω Internet σε 5 ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχω την εγκατάσταση την έχει κάνει κάποιος μάστορας καθώς από κεραίες δε γνωρίζω πολλά το θέμα είναι ότι όταν στα δωμάτια συνδεθούν 2-3 άτομα μπουκώνει το μοντεμ και δεν έχω καθόλου ιντερνετ σπίτι, φαντάζομαι δε θα έχουν και στα δωμάτια επίσης και αυτό δεν είναι επειδή τερματίζει το bandwidth, γιατί γίνεται απλή χρήση, αλλά επειδή μπουκώνει το μοντεμ είχα ένα router του οτε και το άλλαξα ακριβώς για αυτό το λόγο αλλά δεν είδα προκοπή κάπου άκουσα ότι πρέπει να ρυθμίσω το router την έξοδο στο ubitiqui που βγάζει να μην το βλέπει ως μια σύνδεση και με το που συνδεθούν παραπάνω κολλήσει το σύμπαν, πιστεύω καταλάβατε τι λέω έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις του router αλλά δεν έβγαλα άκρη... γνωρίζετε κάτι επί τούτου? ευχαριστωωω
soteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μάλλον κολάει σε θέμα ip ίσως δίνει διαφορετικοί κάθε φορά και όταν πας να μπεις εσύ να έσυ μπουκώσει το σύμπαν έχει γίνει κάποια άλλη ρύθμιση κάθε χ χρόνο να μηδενίζει ότι Ip εχει κρατημένη.Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν κατεβάζουν εκείνη τη στιγμή οι άλλοι κάτι.Αυτό που πρέπει να ερευνήσει είναι οι ρυθμήσεις τις κεραίας σε πρώτη φάση.
chios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Την κεραία την έχεις να δουλεύει σαν απλό access point; νομίζω ότι προτιμότερο είναι να δουλεύει σαν AP router να συνδεθεί με ppoe passthrough και να έχεις δύο ανεξάρτητα δίκτυα. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις το Ρούτερ στο bandwidth manager να μην δίνει όλη την ταχύτητα στο access point
vasilisga Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 όσον αφορά το ότι δεν τερματίζουν το bandwidth ναι είμαι σίγουρος να ψάξω τις ρυθμίσεις της κεραίας είναι λίγο δύσκολο, θα πρέπει να ξανα έρθει ο τεχνικός γιατί ούτε κωδικούς έχω ούτε τίποτα... το ρούτερ δίνει σε μια κεραία ubitiqui το οποίο το στέλνει σε άλλη κεραία ubitiqui και απο εκεί μέσω ethernet το μοιράζω με μια άλλη κεραία ubitiqui πάλι ναι έχει το τελευταίο firmware
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Άρα 3 κεραίες; με εθερνετ όλες; Εννοείται θα πεις τον τεχνικό ότι κάτι δεν πάει καλά, να τσεκάρει κεραίες σεταρισμα κλπ και να σου δώσει κωδικούς, δικά σου είναι... Επίσης δοκίμασε άλλα κανάλια, δοκίμασε και χωρίς κωδικό στο ασύρματο άσε το ανοιχτό και δοκίμασε..
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εχει ξαναειπωθει το θεμα μπουκωμα με τα συγκεκριμενα ρουτερς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα