Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως και δεν ειμαι υπαλληλος,  αλλα εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται μαλλον.20 Mhz, τι θα δωσουν απο επιδοσεις σε τετοια κατηγορια καρτων.Ειναι σαν να δινει μια εταιρεια αυτοκινητο 800 ιππων, βελτιωμενο στα 801.

Εννοειται οτι τα αλλα περι 3.5 gb ram και κλεψιμο στα benchmark,δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο.

Συνεχιστε να βλεπεται φαντασματα καποιοι και θεωριες συνωμοσιας.Εγω το μονο φαντασμα που βλεπω ειναι η καρτα.. που δεν μπορω να αποκτησω.

Βλέπεις τα διάφορα review sites και στα συγκρητικά η MSI και η ASUS βγάζουν στο τάδε παιχνίδι 100,1 fps και οι υπόλοιπες μάρκες 99,9 fps.

Εσύ νομίζεις ότι δεν θα παίξει κανένα ρόλο στις πωλήσεις?

Για να κάνουν αυτό που κάνουν, προφανώς και πιστεύουν ότι έχουν κάποιο όφελος, αλλιώς δεν θα το έκαναν.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπεις τα διάφορα review sites και στα συγκρητικά η MSI και η ASUS βγάζουν στο τάδε παιχνίδι 100,1 fps και οι υπόλοιπες μάρκες 99,9 fps.

Εσύ νομίζεις ότι δεν θα παίξει κανένα ρόλο στις πωλήσεις?

Ναι θα επηρεασει αυτους  που γυρισαν τον κοσμο αναποδα για 20mhz.

Η MSI και ASUS, οπως η GIGABYTE και EVGA, εχουν βαρη ονομα και ισχυρο, που πουλαει απο μονο του. Δεν ειναι  ZOTAC-XFX-INNO3D- KFA2- PALIT- KFA2 και δεν ξερω εγω τι αλλο, να βασιστουνε στα 20mhz που θα βγαλει 0.1 fps και στα διαστημικα σχηματα στις ψυκτρες με LED για να πουλησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουν αυτό που έκαναν έτσι?

Και εφόσον δεν υπάρχει θέμα μιάς και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είναι σοβαρές εταιρίες, τότε δεν θα υπάρξει αντίκτυπος από την είδηση.

Προσωπικά, έδωσα 700 ευρώ για την MSI 980Ti και θέλω την απόδοση που διάβασα στα reviews μέχρι και το τελευταίο Hz. Είναι δικαίωμά μου και το απαιτώ. Επίσης έχω δώσει άπειρα λεφτά στην εταιρία, μιάς και οτιδήποτε αγορά κάνω που βγάζει προϊόντα η MSI είναι η πρώτη μου επιλογή. Θέλω αυτό που δείχνει αυτό να παίρνω.

Αν δεν θέλεις να καταλάβεις την ουσία του προβλήματος και κολλάς στα 5/10/20Hz, δικαίωμά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι βέβαιος πως είχαν υπολογίσει το γεγονός πως κάποιος θα το ανακάλυπτε,και το "κόστος" αυτό υπερκαλυπτόταν από την δημοσιότητα και την εικόνα του 1fps παραπάνω.

Θα δουν το ριβιού 1 δις κόσμος,θα μάθουν τι παίζει τα 200 εκαττομύρια,τα 170 δε θα τους νοιάξει καν.Πόσα 500αρικα παραπάνω είναι αυτά για μια εταιρεία;Πολλά.

Καθείς κρίνει,αναγκαστικά,με την ικανότητά αντίληψης της πραγματικότητας που έχει,αλλά αυτό δεν κάνει και την κρίση του σωστή.Τα μεγέθη είναι τεράστια,και φυσικά δεν τα αντιλαμβάνονται πολλοί.

Η ίντελ κλέβει,η μσι κλέβει,και καταλήγουμε να ήμαστε δακτυλοδειχτούμενοι όσοι το επισημαίνουμε,καλή (κακή) ώρα καλούμαστε δε να απολογηθούμε κιόλας.

Ε....μπεεεεεεεεεε.

Αν δεν θέλεις να καταλάβεις την ουσία του προβλήματος και κολλάς στα 5/10/20Hz, δικαίωμά σου.

Όχι,δεν θα έπρεπε να είναι δικαίωμά του.

Δημιουργεί ένα de facto δείγμα,που δε το απασχολεί να το κλέβουν εξόφθαλμα,και λαμβάνεται σοβαρά υπ'όψιν από τις εταιρείες.

Αργά η γρήγορα,αφού η τακτική αποδίδει,όλες θα ακολουθήσουν το τροπάρι.

Και ποιος μου λέει,δικαιωματικά πλέον καχύποπτα σκεπτόμενος,πως η κάρτα δεν είναι απλά oc default,αλλά έχει και χαλκό στην ψύκτρα,ή δέκα fin παραπάνω,ή καλύτερο pcb ή driver πειραγμένο ή επεξεργαστή διαλεγμένο ανάμεσα σε εκαττομύρια;

Και ναι,είναι κλέψιμο.

Στο ήδη ομιχλώδες τοπίο των ριβιού,έσκασε και το κερασάκι.

Έχεις benchmark υποκειμενικά,έχεις παιχνίδια υποκειμενικά,έχεις ριβιούερ πληρωμένους..έχεις....έχεις...,και τώρα σκάει και η τροποποιημένη κάρτα.

Βλέπει ο κάθε πορωμένος πλην τίμιος gamer το ριβιού,και λέει "ωραία,θα πάρω την απλή,αφού oc δε θα κάνω".Αμ δε..

Όσο απλό ή ασήμαντο και αν φαίνεται κάτι,σε αυτό τον τόσο πολύπλοκο κόσμο,είναι πρόβλημα.

Σε πόσα φόρουμ θα προτείνουν msi,γιατί είναι λίιιιγο καλύτερη στα ίδια λεφτά.

Πόσες συζητήσεις θα γίνουν,και πόσος χρόνος θα σπαταληθεί,και άσκοπα για αυτά τα +20 mhz,που πολλοί, δεκάδες εκατομμύρια, θα πληρώσουν και δε θα δουν ποτέ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...