Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έχετε μια ελαφριά καθυστέρηση με τις ειδήσεις έτσι; Αυτό έχει βγει τουλάχιστον μια βδομάδα τώρα σε άλλες σελίδες...

Μόνο αυτό; το ότι ζήτημα να γράφουν 3-4 άρθρα τη μέρα που το πας.

Δημοσ.

Άντε πάλι σάλτα απ' τα σύννεφα.

Μόνο η Volkswagen θα κλέβει;

Να δω πότε θα πάψετε να ασχολείστε με τα benchmarks.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άντε πάλι σάλτα απ' τα σύννεφα.

Μόνο η Volkswagen θα κλέβει;

Να δω πότε θα πάψετε να ασχολείστε με τα benchmarks.

benchmarks είναι και τα tests σε "πραγματικές συνθήκες" aka games, αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε και με αυτά πως θα συγκρίνουμε κάρτες?

Δημοσ.

Καλυτερα να αγοραζω Gigabyte με λιγο χαμηλη αποδοση για τον λογο το οτι εχει χαμηλες θερμοκρασιες και αντεχουν πολυ.

Οι περισσοτερες Asus πάντα εβγαζαν προβλημα μετα απο καποιο καιρο και αυτο επειδη φταιει οτι εχουν λιγο OC και λογω υψηλων θερμοκρασιων μου φαινεται λογικο μετα απο καιρο να υπαρχουν artifacts

GIGABYTE = εγγυηση !!

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ να φανταστώ είσαι υπάλληλος σε κάποια απο τις εταιρίες αυτές αλλιώς δεν εξηγήται..

Διάνα η φαντασία σου! Το παιδί όντως είναι υπάλληλος στην ASUS και το απόγευμα κάνει δεύτερη δουλειά στην MSI. :-D

Μιας και έχεις ανοίξει το μηχάνημα, για φαντάσου λίγο και

πώς γράφεται το εξηγείται.  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Μια απορία:

Αν στην αρχή του τεστ αναγράφει τις συχνότητες που τρέχει η κάθε κάρτα (είναι πολύ εύκολο για αυτούς να το δουν in-game) πως ακριβώς θεωρείται κλέψιμο? 

Δημοσ.

Εσύ να φανταστώ είσαι υπάλληλος σε κάποια απο τις εταιρίες αυτές αλλιώς δεν εξηγήται..

Ατομα να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σαν εσένα φίλε μου ψάχνουν οι εταιρίες....

Για αυτό έχουμε φαινόμενα όπως 3.5gb vram...Benchmarks που όταν βλέπουν amd cpu πάνε αργά κλπ κλπ...

Προφανως και δεν ειμαι υπαλληλος,  αλλα εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται μαλλον.20 Mhz, τι θα δωσουν απο επιδοσεις σε τετοια κατηγορια καρτων.Ειναι σαν να δινει μια εταιρεια αυτοκινητο 800 ιππων, βελτιωμενο στα 801.

Εννοειται οτι τα αλλα περι 3.5 gb ram και κλεψιμο στα benchmark,δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο.

Συνεχιστε να βλεπεται φαντασματα καποιοι και θεωριες συνωμοσιας.Εγω το μονο φαντασμα που βλεπω ειναι η καρτα.. που δεν μπορω να αποκτησω.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω όλο το κείμενο.

Περιμένω να δω το σημείο με την απάτη.

Η "κλεψια" αναφέρεται σε OC Mode.

Σοβαρά τώρα;

Δημοσ.

Oι εταιριες κανουν ο,τι γουσταρουν, ομως οταν παρουσιαζεις ενα προιον εννοειται οτι το κανεις φυλλο και φτερο.

Ειναι δυνατον ο reviewer να μην παρακολουθει σε τι συχνοτητες τρεχει η καρτα? 

Εκτος αν ειναι βοσκος ο "reviewer" οποτε πασο.

• Like 3
Δημοσ.

Διάνα η φαντασία σου! Το παιδί όντως είναι υπάλληλος στην ASUS και το απόγευμα κάνει δεύτερη δουλειά στην MSI. :-D

Μιας και έχεις ανοίξει το μηχάνημα, για φαντάσου λίγο και

πώς γράφεται το εξηγείται.  :devil:

Έχεις δίκιο.Ωστόσο με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ μου θα μπορείς να δείς πως δεν είμαι έλληνας οπότε μικρά λαθάκια στην ορθογραφία νομίζω συγχωρούνται.Επίσης δεν χρησημοποιώ κάποιο autocorrect :)

Προφανως και δεν ειμαι υπαλληλος,  αλλα εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται μαλλον.20 Mhz, τι θα δωσουν απο επιδοσεις σε τετοια κατηγορια καρτων.Ειναι σαν να δινει μια εταιρεια αυτοκινητο 800 ιππων, βελτιωμενο στα 801.

Εννοειται οτι τα αλλα περι 3.5 gb ram και κλεψιμο στα benchmark,δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο.

Συνεχιστε να βλεπεται φαντασματα καποιοι και θεωριες συνωμοσιας.Εγω το μονο φαντασμα που βλεπω ειναι η καρτα.. που δεν μπορω να αποκτησω.

Θα παρακαλούσα να έχεις λίγο λογική.Εαν τα 20 mhz δεν είχαν κανένα αντίκτυπο τότε οι δύο αυτές εταιρίες δεν θα έμπαιναν κάν στην διαδικασία να το κάνουν.Προφανός και παίζουν ρόλο έστω και έναν μικρό.

Άνοιξε τα μάτια σου σε παρακαλώ.

Δημοσ.
Oι εταιριες κανουν ο,τι γουσταρουν, ομως οταν παρουσιαζεις ενα προιον εννοειται οτι το κανεις φυλλο και φτερο.

Ειναι δυνατον ο reviewer να μην παρακολουθει σε τι συχνοτητες τρεχει η καρτα? 

Εκτος αν ειναι βοσκος ο "reviewer" οποτε πασο.

βοσκός λέει χαχαχαχαχα έκλαψα χαχαχαχχαχαχ μπράβο με έκανες και γέλασα :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...