Finarfin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. Σκεφτομαι να βαλω τα win10 Στο lumia 930! Δε μπορω να βρω ομως πουθενα αν θα χασω φοτογραφιες και data απο Online game που παιζω (royal revolt 2). Επισης και ρυθμισεις email, αγαπημενες ομαδες κτλπ
tasos-e Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ρυθμίσεις,φωτογραφίες δεν θα χάσεις,όπως και mail,τα άλλα για παιχνίδια κ.τ.λ.δεν είχα και δεν ξέρω.
Finarfin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τελικα το εκανα και εχω τα games οπως ηταν!
KwstasXt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τελικα το εκανα και εχω τα games οπως ηταν! Γενικα συνισταται ενα hard reset , αλλα εδω οντως θα χασεις τα games σου 1
tasos-e Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Hard reset μόνο αν σου παρουσίαση κάποιο πρόβλημα,εγώ δεν έχω κάνει.
featherbrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλό θα είναι να κάνεις hard reset όταν περάσεις τα 10. Ακόμη και αν δεν εντοπίζεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα το hard reset θα βοηθήσει να γίνει πιο smooth το όλο λογισμικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα