TheExterminator21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πέρασα εξετάσεις / σήματα τέλη Μαίου - Αρχές Ιουνίου, και πλέον είμαι στην αναμονή. Φημολογείται οτι η έκδοση της άδειας απ το υπουργείο γίνεται 1.5 - 2 μήνες τουλάχιστον μετά τις εξετάσεις, και το καλοκαίρι θέλω να το'χω (συν οτι κλείνει το υπουργείο μέσα αυγούστου και μπορεί να πάει σεπτέμβρη). Οπότε θα'θελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Ισχύει οτι αργούνε τόσο ή μου πουλάνε φούμαρα απ τη σχολή οδηγών γιατί βαριούνται να πάνε να το παραλάβουν? 2) Υπάρχει νόμιμος τρόπος στο μεταξύ να οδηγώ χωρίς να κινδυνεύω? (Κάποιο υποκατάστατο χαρτί απ το υπουργείο ενδεχομένως?) 3) Αν πράγματι πρέπει να περιμένω τόσο σκέφτομαι το ενδεχόμενο να καταβάλλω γρηγορόσημο, αλλά ισχύουν ακόμα / που κυμαίνεται το ποσό / πόσο μπορώ να το επισπεύσω έτσι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 1) Ισχύει ότι αργούνε. Α, μπορείς να παραλάβεις και μόνος σου αν θέλεις. 2) Όχι, κανένας τρόπος. 3) Δεν έχω ιδέα.
TheExterminator21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 1) Ισχύει ότι αργούνε. Α, μπορείς να παραλάβεις και μόνος σου αν θέλεις. 2) Όχι, κανένας τρόπος. 3) Δεν έχω ιδέα. Μπορώ επικοινωνόντας με το υπουργείο να μάθω έστω κατά προσέγγιση πόσο καιρό θα χρειαστεί δηλαδή?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Νομιζω γρηγοροσημο δεν υπαρχει γιατι τις αδειες οδηγησης αν ξερω καλα τις εκδιδει η υπηρεσια διαβατηριων. Πραγματι θελουν τοσο καιρο .
L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Θυμάμαι τις παλιές καλές μέρες που έδωσα εγώ. Βέβαια το έπαιρνες από το συγκοινωνιών το δίπλωμα. Το είχα την ίδια μέρα!!!!
meletis_m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Θέλει υπομονή και εγω που έδωσα στο Χολαργό μετά απο 2.5 μήνες το παρέλαβα. Η γραφειοκρατία της Ελλάδας
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Θα περιμενεις δε μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο. Μην αγχωνεσαι, κρατα μαζι σου το χαρτι απο τη σχολη που λεει οτι περασες και λογικα δε θα σε γραφουν, απλα προσεχε πολυ γιατι τεχνικα ακομα δεν εχεις διπλωμα. Κοντα στον 1 με 2 μηνες κανεις. Εμενα μου ειχε ερθει σε 45 μερες, φιλος παρελαβε σε 25 μερες, αναλογα δηλαδη.
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Θα περιμενεις δε μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο. Μην αγχωνεσαι, κρατα μαζι σου το χαρτι απο τη σχολη που λεει οτι περασες και λογικα δε θα σε γραφουν, απλα προσεχε πολυ γιατι τεχνικα ακομα δεν εχεις διπλωμα. Κοντα στον 1 με 2 μηνες κανεις. Εμενα μου ειχε ερθει σε 45 μερες, φιλος παρελαβε σε 25 μερες, αναλογα δηλαδη. Σε περίπτωση όμως εμπλοκής σε ατυχήμα είσαι καλλυμένος? για π.χ σου πέφτει κάποιος επάνω. Αφου και στην ασφαλιστική εταιρεία δέν έχει δώσει το δίπλωμα και δέν έχεις δηλωθει ως νέος οδηγός
vaggelouras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν πεσεις σε καλό δεν θα σε γραψει αν κρατας το χαρτι οτι περασες, αν θελει ομως μπορεί να σου βρει οτι θελει. Νομικα δεν εχεις διπλωμα απο οτι ξερω και σε περίπτωση ατυχήματος δεν σε καλύπτει η ασφαλεια.
visualizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Απαγορευεται να οδηγας χωρις να εχει εκδοθει το διπλωμα και αν σε πιασουν σε σκιζουν αρχικά γιατί δεν έχεις ασφάλεια, θυμαμαι πριν καμια 7αρια χρόνια που έδωσα οτι περίμενα αρκετο καιρο πάνω από ενάμιση μήνα σίγουρα.Έπεσες και στις ζέστες ρε τυχερούλη .. από σεμπτέβρη το βλέπω . 1
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Και εγω θα σου πρότεινα να περιμένεις να αποκτήσεις το δίπλωμα. Μετά όρεξη να έχεις να κάνεις χιλιόμετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα