dio25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, δούλευα σε ενα PC με Windows 7 σήμερα και ξαφνικά τα προγράμματα δεν υπάρχουν. Τα εικονίδια φαίνονται κανονικά αλλά όταν πατάω πάνω σε κάποιο αρχείο excel π.χ μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει το πρόγραμμα, το ίδιο και όταν προσπάθησα να ξανανοίξω τον Firefox. Έκανα επαναφορά συστήματος σε παλαιότερη ημερομηνία αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ίος δεν νομίζω να είναι καθώς το PC προστατεύεται καλά και επίσης δεν έχω κατεβάσει τίποτα εδω και μήνες. Όλα λειτουργούσαν κανονικά μέχρι που άνοιξα το iTunes(μου ζήτησε update αλλά δεν το έκανα) για να κάνω μια επαναφορά σε ένα iPhone και μετά από λίγο εμφανίστηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση, απλώς το αναφέρω. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Βγάλε το itunes μηπως δημιουργεί αυτο το πρόβλημα , απο εκει και πέρα δεν χάνεις τιποτα να κάνεις ενα scan με adwcleaner και malwarebytes
dio25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ναι, θα το κάνω αύριο το πρωί που θα έχω πρόσβαση στο PC γιατί δεν πρόλαβα σήμερα. Απλώς ανησυχώ γιατί η επαναφορά συστήματος δεν δούλεψε και δεν μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ. Αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα για να δοκιμάσω είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
comp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 αν πας ν' ανοίξεις κατευθείαν το πρόγραμμα, όχι από τη συντόμευση, τι σου λέει?
dio25 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, μια σύντομη ενημέρωση για το πρόβλημα. Έκανα uninstall το iTunes και όταν ζητήθηκε να κάνω restart τα Windows ξαφνικά άρχισαν να κάνουν κάποιες ενημερώσεις. Πλέον το PC δεν μπαίνει καθόλου στα Windows, μου δείχνει ότι υπάρχει σφάλμα 0c000000F και δεν μπορώ να μπω ούτε σε safe mode. Το έψαξα και το σφάλμα αυτό σημαίνει ή ότι έχει πρόβλημα ο Boot Manager ή ότι ο δίσκος μας άφησε. Θα φτιάξω ενα repair usb με τα Windows και θα δοκιμάσω να κάνω επιδιόρθωση στον Boot Manager, που μάλλον είναι και το πιο πιθανό πρόβλημα. 1
comp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα πάρε ένα backup ότι χρειάζεσε, μετά έλεγξε τον δίσκο κι αν όλα είναι ΟΚ κάντου επανεγκατάσταση λειτουργικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα