Προς το περιεχόμενο

Η CD Media είναι ο νέος διανομέας των προϊόντων της Nintendo στην Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η CD Media είναι ο νέος διανομέας των προϊόντων της Nintendo στη χώρα μας σύμφωνα με σημερινή συνέντευξη τύπου όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Έτσι μετά τη διακοπή της πολύχρονης συνεργασίας της Nintendo Europe με τη Nortec στις αρχές του χρόνου, και το διάστημα που μεσολάβησε στο οποίο ελάχιστα προϊόντα της Ιαπωνικής εταιρείας έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά, η νέα συνεργασία έρχεται σύμφωνα με τα στελέχη της CD Media να φέρει σημαντικές αλλαγές στα μέχρι τώρα δεδομένα. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της CD Media, Σπύρος Γιαμάς, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών όπου επίσημα ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου, με στόχο να αυξήσει σημαντικά το fanbase της Nintendo στη χώρα μας, με τη νέα κονσόλα της Nintendo με την κωδική ονομασία NX, -η οποία θα ανακοινωθεί το Μάρτιο- να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της επόμενης χρονιάς.

Εκτός από την Ελλάδα, η CD Media αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων hardware και software της Nintendo και σε άλλες γειτονικές χώρες. Σ' αυτές περιλαμβάνονται χώρες που δραστηριοποιείται ήδη η εταιρεία όπως στη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Σλοβενία και τη Βουλγαρία αλλά και σε χώρες όπως την Αλβανία και την Κροατία.

Παράλληλα στα πλαίσια συνεργασία της Nintendo Europe με τη CD Media, θα δημιουργηθεί στη χώρα μας επισκευαστικό κέντρο για τις παιχνιδοκονσόλες της εταιρείας. Τέλος σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της Nintendo, Miitomo και My Nintendo, έγινε σαφές ότι τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, η Ιαπωνική εταιρεία δεν έχει στα σχέδια της την επέκταση λειτουργίας τους και στη χώρα μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή συμφωνία αγόρασα παλιά απο cdmedia ελέω blizzard και πάντα ποτε δεν ειχα αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα , νομίζω οτι ηταν απο τις καλύτερες επιλογές

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ξεχασω πως οταν πηρα εδω και κανα 4 μηνες το wii u απο το media markt και πηρα και extra το παιχνιδι smash bros wii u ειχε μεσα αντι γι αυτο το παιχνιδι το nintendo land.

xaxaxaxaxa

Μιας κι εχω και τις 3 νεες κονσολες (Xbox One - PS4 - Wii U) θεωρω το Wii U μακραν οτι χειροτερο (εκτος απο καποια παιχνιδια που ειναι της nintendo. Γι αυτο το αγορασα αλλωστε).

Και το ωραιο μου λεει το παλικαρι απο το καταστημα (παλι καλα που δεν ηταν και σκετο το κουτι γιατι μας εχουν ερθει πισω στο μαγαζι γιατι δεν ειχε μεσα δισκακι. Αρα οτι να 'ναι). :)

Επεξ/σία από mad_apo
  • Like 2

Πολύ καλή συμφωνία αγόρασα παλιά απο cdmedia ελέω blizzard και πάντα ποτε δεν ειχα αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα , νομίζω οτι ηταν απο τις καλύτερες επιλογές

Εξαιρετικη εταιρεια.Εχω τις καλυτερες εντυπώσεις.

Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για τη Nintendo στο μέλλον αν και δε το βλέπω με τα μυαλά που κάνουνε κουμάντο τη σήμερον ημέρα......

οι κασανδρες οπως παντα που αμφιβαλω αν πηραν ποτε στο χερι κονσολα της ninty μπου χου βυθιζεται το πλοιο και θα κλεισει η nintendo χωρις να αντιλαμβανονται οτι ο ανταγωνισμος ωφελει επι τω πλειστω

Το WII U εννοεί προφανώς. Εγώ και το GC και το Wii τα ευχαριστήθηκα ΜΟΝΟ όσον αφορά το Zelda και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις (κάποια third party στο GC και στο Wii). 

• Like 1

Ο χοντρος στο βιντεο εχει δικιο . Και το wii u απο νοσταλγια για τα mario το πηρα και στο ραφι να μαζευει σκονη εχει μεινει κατι χρονια . Διπλα στα Snes , N64  και Gamecube ......

• Like 1

οι κασανδρες οπως παντα που αμφιβαλω αν πηραν ποτε στο χερι κονσολα της ninty μπου χου βυθιζεται το πλοιο και θα κλεισει η nintendo χωρις να αντιλαμβανονται οτι ο ανταγωνισμος ωφελει επι τω πλειστω

Έχω gameboy, gameboy colour, SNES, Wii και έχω παίξει σε όλες τις υπόλοιπες κονσόλες από φίλους ότι κορυφαίο εχει βγάλει η Nintendo αλλά δε το κάνω και θέμα μιας και ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος. Το συμπέρασμα που βγάζει ο τύπος στο βίντεο είναι λογικό και όχι αποτέλεσμα εισπνοής βρασμένων χόρτων και βοτάνων κάπου πάνω στον Όλυμπο...

Αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι τις ίδιες δηλώσεις που έκανε για το Wii U ο CEO της Nintendo επανέλαβε και τώρα στην E3 που είναι σοβαρή ΕΝΔΕΙΞΗ! (με κεφαλαία) ότι θα επαναλάβουνε τα ίδια ακριβώς λάθη. Αντίθετα ένδείξεις ότι ΔΕΝ θα τα επαναλάβουνε δεν υπάρχουνε ούτε για δείγμα δλδ. ότι θα σταματήσουνε το κακό marketing, την εχθρική στάση προς τους Youtubers, το κακό hardware που ουσιαστικά τσεκουρώνει την έκδοση 3ων τίτλων. Εδώ δε νοιαστήκανε να βγάλουνε Metroid και Zelda που παραδοσιακά είναι το κίνητρο για πολλούς φανς και το Starfox ήτανε μέτριο. Από που λοιπόν να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ θα κλείσει αν συνεχίσει το ίδιο βιολί και στην επόμενη γενιά;

Μη ξεχνάς ότι και για τη SEGA κάποτε τα ίδια λέγανε (δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει κλπ κλπ) και μια χαρά το έκλεισε το hardware κομμάτι της (παρόλο που το Dreamcast είχε παιχνιδάρες) και τις ζημιές της είχε και βρεθήκανε από εκεί που ήτανε 3rd party developer. ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! όπως έχει και η Nintendo τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...