corsair04 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλησπέρα έχω ένα laptop που θα ήθελα ένα πρόγραμμα καταγραφής οθόνης, ανεξάρτητα από το τι δείχνει η οθόνη θα ήθελα να το καταγράφω συγκεκριμένο τμήμα άσχετα εάν προέρχεται από τον υπολογιστή η από πρόγραμμα περιήγησης ή συνομιλίας . το θέμα είναι ότι έχω δοκιμάσει αρκετά και κατέληξα apowersoft pro το οποίο εάν ας πούμε προσπαθήσω να γράψω συνομιλία δεν μπορώ κολλάει η εικόνα και δεν ακούει ούτε ο συνομιλητής ούτε εγώ όποτε εάν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο . ευχαριστώ
zncisnikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε ( με πληρωμή ) το FastStone Capture
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πες τι laptop έχεις (επεξεργαστή/GPU κτλ) το ποιο λογικό είναι να μην έχει αρκετή δύναμη για να τα τρέχει παράλληλα.
corsair04 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πες τι laptop έχεις (επεξεργαστή/GPU κτλ) το ποιο λογικό είναι να μην έχει αρκετή δύναμη για να τα τρέχει παράλληλα. αυτό εδώ είναι είναι από τα laptop της ψηφιακής αλληλεγγύης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα