mickael.kobol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να εκτελέσω το εξής ερώτημα μέσω ενός java προγράμματος "SELECT foo1.ID, foo2.sctID, foo1.vm_id, foo1.ParentID "+ "FROM foo1 INNER JOIN "+ "foo2 ON foo1.ID = foo2.wbMsctID" ¨Οταν προσπαθώ να ανακαλέσω το πρώτο πεδίο από το ερώτημα μου μέσω της εντολής getString λαμβάνω το παρακάτω μύνημα. Exception in thread "main" java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Η αριθμητική τιμή βρίσκεται εκτός περιοχής Ενώ όταν ανακαλώ τα υπόλοιπα εμφανίζονται κανονικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο πώς το πεδίο 1 με το πεδίο 2 έχουν ίδιες τιμές.
anon667 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πέτα λίγο έξτρα κώδικα από το τι κάνεις ακριβώς.
mickael.kobol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Κατάλαβα πώς το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι το πεδίο που θέλω να εκτυπώσω είναι τύπου uniqueidentifier. Όποτε χρειάζομαι έναν τρόπο να εκτυπώνω δεδομένα uniqueidentifier.
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 το foo1.ID τι τύπο έχει? Κάνε getInt() και όχι getString() να δείς αν είναι οκ, μήπως δεν είναι Varchar το πεδίο ID στη βάση
mickael.kobol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Το έλυσα. Στην select μου κάνω convert.
tasanton Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και γιατί δεν ψάχνεις στο google για παρόμοια θέματα; Π.χ. ψάξε για "java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver] numeric value out of range" η κάτι με "uniqueidentifier". Το πρόβλημα είναι σίγουρα στον τρόπο που προσπαθείς να εμφανίσεις το πεδίο (που μάλλον είναι τύπου GUID) σε κάποιο άλλο τύπο. Ενδεχομένως να πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη getObject....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα