mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχει κανεις europass cv, και να εχει κανει και καποια coursera courses? Που τα δηλωνεται? Στο κομματι education δεν μου φαινεται και πολυ σωστο να καταγραφουν, αλλα δεν ξερω που μπορουν να μπουν στο europass. Τι λετε;
Praetorianos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Προσωπικα το εχω στα Personal Competencies, και παλαιοτερα στο "Ενδιαφεροντα". Και στο εκπαιδευση να το βαλεις παντως δεν ειναι λαθος. ΥΓ Μην σπαμμαρεις ολα τα thread περι βιογραφικου για το ιδιο πραγμα.
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Προσωπικα το εχω στα Personal Competencies, και παλαιοτερα στο "Ενδιαφεροντα". Και στο εκπαιδευση να το βαλεις παντως δεν ειναι λαθος. Υπαρχει section personal competencies?
Praetorianos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Υπαρχει section personal competencies?Οχι, αλλα μπορεις να βαλεις. Το βιογραφικο δεν ειναι δηλωση της εφοριας, που εχει 10 αυστηρα πεδια και πρεπει να συμπληρωθουν ολα. Το βιογραφικο ειναι μια κενη κολλα χαρτι που μπορεις να το φτιαξεις οπως θελεις και να του κανεις κι ο,τι θελεις.
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Οχι, αλλα μπορεις να βαλεις. Το βιογραφικο δεν ειναι δηλωση της εφοριας, που εχει 10 αυστηρα πεδια και πρεπει να συμπληρωθουν ολα. Το βιογραφικο ειναι μια κενη κολλα χαρτι που μπορεις να το φτιαξεις οπως θελεις και να του κανεις κι ο,τι θελεις. Οκ, κατανοητο, τροποποιησες το europass δηλαδη?
Praetorianos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Οκ, κατανοητο, τροποποιησες το europass δηλαδη?Τα πρωτα χρονια ναι, πλεον δεν θυμιζει σε τιποτα Europass. Μην αγχωνεσαι τοσο για την ακριβη μορφη, αν βγαζει νοημα και αν σε 5´´ ο αλλος καταλαβαινει ποιος εισαι και τι εχεις κανει στη ζωη σου και σε μονοστηλα bullet points να τα γραψεις, ολα οκ. Αναλογα με το ποσο σημαντικο ή δυσκολο ειναι το Coursera και σχετικο με τη δουλεια ας πουμε, το εχω βαλει απο 2 προτασεις περιγραφη στην πρωτη σελιδα, μεχρι μιση προταση υποσημειωση στο τελος στα ενδιαφεροντα. Trust me on this.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχει κανεις europass cv, και να εχει κανει και καποια coursera courses? Που τα δηλωνεται? Στο κομματι education δεν μου φαινεται και πολυ σωστο να καταγραφουν, αλλα δεν ξερω που μπορουν να μπουν στο europass. Τι λετε; Εκεί είχα βάλει παλαιότερα. Δεν είναι απαραίτητα λάθος Το βιογραφικο ειναι μια κενη κολλα χαρτι που μπορεις να το φτιαξεις οπως θελεις και να του κανεις κι ο,τι θελεις. ^ αυτό
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Προσωπικα το εχω στα Personal Competencies, και παλαιοτερα στο "Ενδιαφεροντα". Και στο εκπαιδευση να το βαλεις παντως δεν ειναι λαθος. ΥΓ Μην σπαμμαρεις ολα τα thread περι βιογραφικου για το ιδιο πραγμα. Kαι πως το ονομασες αυτο το sub-section με τα coursera? Seminars, online courses, ή κατι αλλο; (γιατι education & training λενε το άλλο, το 'κυριως' section)
mentoras99 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ψαχνω να βρω εναλλακτικη ονομασια για το section με τα coursera, αφου ειπα να τα απεντάξω απο το 'education and training'. Ιδέες;
Papakaliati Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ψαχνω να βρω εναλλακτικη ονομασια για το section με τα coursera, αφου ειπα να τα απεντάξω απο το 'education and training'. Ιδέες; Μια χαρα ακουγετε, απλα φροντησε να ειναι συντομο το cv. Για να αναφερεις coursera φανταζομαι δεν υπαρχει προυπηρεσια, οποτε δεν βλεπω λογο το βιογραφικο σου να ειναι μεγαλυτερο απο μια σελιδα.
mentoras99 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μια χαρα ακουγετε, απλα φροντησε να ειναι συντομο το cv. Για να αναφερεις coursera φανταζομαι δεν υπαρχει προυπηρεσια, οποτε δεν βλεπω λογο το βιογραφικο σου να ειναι μεγαλυτερο απο μια σελιδα. Πως να το ονομασω το section με τα coursera?
Papakaliati Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πως να το ονομασω το section με τα coursera? Δεν εχω κατι παρομοιο οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Seminars, further education and training και ξερω εγω τι. 1
Dare-Devil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εχει κανεις europass cv, και να εχει κανει και καποια coursera courses? Που τα δηλωνεται? Στο κομματι education δεν μου φαινεται και πολυ σωστο να καταγραφουν, αλλα δεν ξερω που μπορουν να μπουν στο europass. Τι λετε; Στις επιχειρίσεις δεν αρέσει το τυποποιημένο europass και γενικά τα τυποποιημένα βιογραφικά χωρίς καμία αλλαγή η παραμετροποίηση της δομής κ.α . Θέλουν δικό σου βιογραφικό στο δικό σου υποκειμενικό πρότυπο . Τσεκάρουν πολλά έτσι για τον εαυτό σου . Μερικές κιόλας το απορίπτουν το europass . Θα με ρωτήσεις αν είναι γνώμη μου .. όχι αυτό μου το χουν πει άτομα που δουλέυουν στο human resources εταιριών καθώς και σε σεμινάρια πυο έχω παρακολουθήσει για το βιογραφικό σημείωμα . Το europass απο την άλλη ποτέ δεν το χρησιμοποιησα και πρωτού ακούσω όλα αυτά. Πρώτον γιατί όπως ρώτησες και συ "Που τα δηλώνεται?" Καμία φόρμα έτοιμη βιογραφικού δεν πρέπει να μένει αυτούσια και θέλει τροποποιήσεις ανάλογα την θέση όπου ζητάς να προσληφθείς . Άποψη και ατομών απο HR .
mentoras99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Οντως προσθεσα νεο section με τιτλο 'seminars'. Εκει δηλωσα ολα τα coursera που εχω κάνει. Πιο καλα εκει μου φαινεται, παρα στο 'education'.
Postmort3m Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Να ρωτήσω και εγώ κατι? Αν κάποιος έχει σπουδάσει πχ σε τει και έχει ολοκληρώσει τα περίπου 190 απο τα 240 credits για πτυχίο αλλά δεν έχει σκοπό να τελειώσει την σχολή και έχει πάρει πτυχίο από άλλο πανεπιστήμιο, το αναφέρει στο βιογραφικό ή οχι? Με μια σύμβουλο καριέρας που μίλησα μου είπε να το αναφέρω αλλά δεν ξέρω μήπως φαίνεται άσχημο το ότι δεν τελείωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα