massey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Να ρωτησω κατι Θελω να συμπεριλαβω στο βιογραφικο (για Ελλαδα) το οτι θα ξεκινησω μεταπτυχιακο τον Οκτωβρη.Πως το κανω? Σημειωση:Δουλευω ηδη 2+ χρονια σε σχετικο κλαδο με το μεταπτυχιακο το οποιο θα ναι παραλληλο με την εργασια μου
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πρώτα πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση για ποιό λόγο θα το βάλεις αυτό στο βιογραφικό (με τι σκοπό δηλαδή). Ανάλογα με την απάντηση θα προκύψει και ο καλύτερος τρόπος να το γράψεις.
massey Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ο λογος ειναι οτι θελω να ξεκινησω απο Σεπτεμβρη να στελνω βιογραφικα ψαχνοντας για κατι καλυτερο Ελπιζω για μελλοντικη συνεργασια δηλαδη
duende Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ποια η γνωμη σας σχετικα με τη τοποθετητη link για το linkedin profile στο βιογραφικο? αλλοι λενε οτι ειναι καλο και βοηθα..αλλοι λενε οτι ειναι σα να μειωνεις το βιογραφικο σου (δεν ειναι αρκετο για να πεισει, μπες και στη σελιδα μου στο linkedin..) και αν εχεις και ενα κυκλο απο συνεργατες με τα ιδια η καλυτερα προσοντα, δινεις ετοιμο υλικο στον στον αλλον για να συγκρινει και να βρει καποιον αλλον χαρη σε σενα..εσεις πως το βλεπετε
doctor_667 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όπως το βλέπω εγώ είναι λίγο περιττό γιατί αν ενδιαφέρεται θα το ψάξει έτσι κι αλλιώς μόνος του ο άλλος. Κακό δεν θα το έλεγα με τίπιτα πάντως.
epp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγω το εχω στο βιογραφικο . Αυτο που λες οτι θα μπει και θα ψαξει στα κοντακτς σου και θα βρει αλλον κλπ κλπ εκτος του οτι ειναι καπως εκτος πραγματικοτητας(για πολλους και διαφορους λογους) μπορεις να βαλεις την επιλογη τα κοντακτς σου να εμφανιζονται μονο σε σενα . Ετσι θα βλεπει το προφιλ σου κανονικα οπως πρεπει απλα στα κοντακτς ειτε δεν θα δειχνει τιποτε ειτε αν εχετε καποια κοινη επαφη θα δειχνει μονο αυτην
hewey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 συμφωνω σε ολα οσα λες αλλα γιατι οχι Europass? Για πολλούς και διάφορους λόγους μεταξύ των οποίων: • Το Europass είναι υπερβολικά μεγάλο σαν template και ακόμα κι αν ξεκλικάρεις ορισμένα πράγματα μένουν στοιχεία που δε χρειάζονται πάντα. • Είναι η "εύκολη" λύση που δείχνει ότι δεν μπήκε ο υποψήφιος στον κόπο να φορμάρει το δικό του CV • Για πολλά recruitment agencies θεωρείται παρωχημένο. • Γιατί μπορείς πολύ απλά να φτιάξεις ένα βιογραφικό με καλύτερα δομημένο και περιποιημένο template. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κύρος επειδή έχει τα αστεράκια της ΕΕ. ποια η γνωμη σας σχετικα με τη τοποθετητη link για το linkedin profile στο βιογραφικο? αλλοι λενε οτι ειναι καλο και βοηθα..αλλοι λενε οτι ειναι σα να μειωνεις το βιογραφικο σου (δεν ειναι αρκετο για να πεισει, μπες και στη σελιδα μου στο linkedin..) και αν εχεις και ενα κυκλο απο συνεργατες με τα ιδια η καλυτερα προσοντα, δινεις ετοιμο υλικο στον στον αλλον για να συγκρινει και να βρει καποιον αλλον χαρη σε σενα..εσεις πως το βλεπετε Αν το linkedin προφίλ σου είναι πλήρες, τακτοποιημένο, με μια βασική συστάδα contacts, κανα δυο groups κλπ που να δείχνει δηλαδή ότι έχεις μια δραστηριότητα εκεί μέσα - κι όχι απλά το κανες για να υπάρχει - τότε ναι, το βάζεις. Το Linkedin χρησιμοποιείται πλέον από χιλιάδες επιχειρήσεις ως αποκλειστικό pool υποψηφίων και όποιος λέει ότι "μειώνει" το βιογραφικό είναι εκτός εποχής. Προφανώς αν το προφίλ σου είναι κενό/μισό, με μόνα contacts τρεις πρώην συμφοιτητές, τότε ναι, μειώνει το βιογραφικό. Άμα ο εργοδότης θέλει να πάρει άλλον δεν έχει σημασία αν θα τον βρει στα contacts του υποψηφίου. Τέλος, εκτός από το linkedin, και το twitter μπορεί να τοποθετηθεί στο βιογραφικό ως μέσο επικοινωνίας - πάλι υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ανεβάσει καμιά μπαρούφα, ότι έχετε αρκετούς followers αξιόλογους (όχι nicks τύπου junkyman κλπ), ότι η δραστηριότητα σε αυτό μπορεί να συσχετιστεί με τη θέση (πχ. υπεύθυνος μάρκετινγκ, ή κάποια θέση που περιλαμβάνει contact building, πχ πωλητής). Ο κανόνας είναι πάντα ο ίδιος: ό,τι είναι αξιόλογο, ενδεικτικό των δεξιοτήτων/ικανοτήτων και μπορεί να συσχετιστεί με τη θέση ή τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος εργασίας της - μπαίνει. 1
hewey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Link για το github profile ; Δεν το ήξερα το συγκεκριμένο αλλά φαίνεται δυναμικά αναπτυσσόμενο. Ο κανόνας είναι ο ίδιος: έχει κάτι αξιόλογο το προφίλ σου εκεί; έχει δείγματα της δουλειάς σου και των ικανοτήτων σου; μπορεί να λειτουργήσει σαν αφετηρία για να δει κάποιος το portfolio σου; αν ναι, βαλτο. Αν από την άλλη φαίνονται μόνο μηνύματα στα οποία απλά κράζεις τα μονοπώλια λογισμικού (το site από ό,τι είδα αφορά σε open source υλικό), τότε μην το βάλεις.
Par1s* Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το βιογραφικό μου σε .doc και θέλω να το κάνω pdf για τον λόγο που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ, πως μπορεί να χαλάσει η μορφή του, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα το ανοίξει ο άλλος.Μπορώ να το αλλάξω αμέσως ή θα χαλάσει η δομή του; Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω;Edit. Το Open Office έχει επιλογή "Άμεση εξαγωγή σε pdf" και βγήκε μια χαρά.Υπάρχει κάποιο template για pdf σοβαρό αλλά όχι τρελά "φορεμένο"; Μην κάνει και μπαμ ότι το πήρα έτοιμο!
mentoras99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σημερα διαβασα αυτο το αρθρο. Οι καλύτερες και χειρότερες γραμματοσειρές για να χρησιμοποιήσετε στο βιογραφικό σας http://www.huffingtonpost.gr/2015/04/28/grviral-diethnes-viografiko-simeiwma-grammatoseires_n_7158974.html Εγω επελεξα να χρησιμοποιησω arial narrow, για να 'χωρεσω' περισσοτερα εντος του Cv. Εκτος κι αν καποιος κανει καποια τραγικη επιλογη σε font (πχ comic sans), παιζει τοσο ρολο στην εμφανιση(layout) και στην εντυπωση, αν θα ειναι times new roman, arial, helvetica ή garamond?
DrLo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σημερα διαβασα αυτο το αρθρο. Οι καλύτερες και χειρότερες γραμματοσειρές για να χρησιμοποιήσετε στο βιογραφικό σας http://www.huffingtonpost.gr/2015/04/28/grviral-diethnes-viografiko-simeiwma-grammatoseires_n_7158974.html Εγω επελεξα να χρησιμοποιησω arial narrow, για να 'χωρεσω' περισσοτερα εντος του Cv. Εκτος κι αν καποιος κανει καποια τραγικη επιλογη σε font (πχ comic sans), παιζει τοσο ρολο στην εμφανιση(layout) και στην εντυπωση, αν θα ειναι times new roman, arial, helvetica ή garamond? Μη παίρνεις το παραμικρό που διαβάζεις επί του θέματος τοις μετρητοίς ... κάτι πρέπει να γράψουν και οι "δημοσιογράφοι" / "ειδικοί" για να κάνουν την δουλειά τους ... that said .... κάθε πράγμα έχει αξία αλλά κάποια έχουν πολύ μικρότερη από άλλα (εντάξει μη γράψεις σε gothic)
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Στο europass, εκει που γραφει στις σπουδες 'Level of classification', τι πρεπει να γράφτει;
GabrielConnor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Είμαι νοσηλευτής σε Μ.Ε.Θ και έχω αρχίσει τη διαδικασία για εγγραφή μου στον σύλλογο νοσηλευτών της Αγγλίας. Μόλις πάρω το πολυπόθητο RN ID, θα ξεκινήσω να στέλνω βιογραφικά, αλλά έχω κολλήσει στο πως θα πρέπει να είναι ένα βιογραφικό που θα "έπιανε" το μάτι ενός άγγλου εργοδότη. Υπάρχει κάποιο πρότυπο CV για τον τομέα της υγείας στην Αγγλία; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ενδεικτικά δες ένα https://www.google.gr/search?q=resumes+in+england+for+hospitals+health+section&biw=1440&bih=776&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsYfE3eO7yAIVx38aCh0tNQuP#imgrc=2eCv4i6ee40iEM%3A Αλλά ψάξε στο google γενικά για αγγλικά βιογραφικά, π.χ https://www.google.gr/search?q=resumes+in+england+for+hospitals+health+section&biw=1440&bih=776&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsYfE3eO7yAIVx38aCh0tNQuP#tbm=isch&q=resume+in+england
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα